dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 63.479
- Πόντοι
- 36.036
Καλά βρε ακαμάτη τώρα ξύπνησες;Καλημέρα παιδιά![]()
τεμπεληδες ΦΟΥΛ ΝτουνταΚαλά βρε ακαμάτη τώρα ξύπνησες;
Πάω να ρίξω 13 κάμψεις πριν το μεσημεριανό (λιτό όπως ξέρετε). Το δεκατρία όχι λόγω το Παναθηναϊκού αλλά για τη γρουσουζιά, μεθαύριο Τρίτη και 13 θα βροντήξουν πολλοί δυναμίτες στη 2η Ιταλίας![]()
ακαματηδες ΦΟΥΛ ντουνταΚαλά βρε ακαμάτη τώρα ξύπνησες;
Πάω να ρίξω 13 κάμψεις πριν το μεσημεριανό (λιτό όπως ξέρετε). Το δεκατρία όχι λόγω το Παναθηναϊκού αλλά για τη γρουσουζιά, μεθαύριο Τρίτη και 13 θα βροντήξουν πολλοί δυναμίτες στη 2η Ιταλίας![]()
μήπως να κάνεις 13 σετ των 13 κάμψεων για καλύτερη τύχη?Καλά βρε ακαμάτη τώρα ξύπνησες;
Ε δεν είμαι 26 ετών αλλά 2*26 ή 4*13μήπως να κάνεις 13 σετ των 13 κάμψεων για καλύτερη τύχη?
Ναι τάκη μου ναι ότι πεις....αλλο ενα τμημα που δεν εχετε ευρωπαικο και ουτε θα αποκτησετε ποτέ!
και αλλο ενα τμημα που μετρατε ψευτικα πρωταθληματα και γελαει μαζι σας η ομοσπονδια και ολο το πανελληνιο!
υγ : όσο και να το παλέυεις, μονοτμηματικος γεννηθηκες, μονοτμηματικος θα πεθανεις...![]()
Ναι τάκη μου ναι ότι πεις....
Πάρε το πιτσιλισμα τωρα στο μουτράκι του έφηβου δωράκι για τα 100 και μην ανησυχείς για τα υπόλοιπα όλα θα γίνουν....
Είπαμε έχεις χαιρετίσματα από τα κωλοπαιδα χαχαχα
Υγ. Οσο και να το παλεύεις τσουκαλάς γεννήθηκες και γκεμπελς θα πεθάνεις....
Κλασσικός γκεμπελισκος γάβρος....Μονοαθλητικοι γιατί εκτός μπάσκετ δεν παίρνουμε τίτλους.....Τους χυνουνε 5 χρονια τωρα γυναίκες και άντρες στο βολλευ μονοαθλητικοι ακόμα γιατί δεν έχουμε ευρωπαικο!!Άλλη παπατζα αυτη τωρα.....κλασικη ατακα βαζελου...ολα ΘΑ γινουν...
γερασαμε, ασπρισαν τα μαλλια μας και ακομα αυτοι ΘΑ γινουν λενε...δεν βαζουν μυαλο με τιποτα.....
![]()
Το πιο αρχιδάτο πρωτάθλημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου11-5-2003
![]()
καλημερα παιδια
![]()
Του χρόνου παίρνουν Τσάμπιονς λιγκ στο ποδόσφαιρο και CEV Champions League στο βόλεϊ οι βαζελοι για πλάκα.κλασικη ατακα βαζελου...ολα ΘΑ γινουν...
γερασαμε, ασπρισαν τα μαλλια μας και ακομα αυτοι ΘΑ γινουν λενε...δεν βαζουν μυαλο με τιποτα.....
![]()
Φαρμάκι θα σας ρίξουμε στον ελληνικό....
Άλλα 45 λεπτά για να είμαι και ΤΥΠΙΚΆ πρωταθλητήςΦαρμάκι θα σας ρίξουμε στον ελληνικό....