teaserman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.210
- Πόντοι
- 3.556
Δεν μιλησα προσωπικαΜίλησα πουθενά για επιτυχία?
Δεν μιλησα προσωπικαΜίλησα πουθενά για επιτυχία?
Με μεταγραφές αλλιώς θα γίνεις σάκος του μποξσαφως για ξεκινημα ομως απαραιτητο οι ομιλοι
Πω πω ρε φιλε! Της ανωμαλιας γινεται!!
Ποιος παραμυθιαζετε ότι το φετινό είναι επιτυχία ;Εσας σας εχουν παραμυθιασει οτι η φετινη χρονια ηταν επιτυχια γιατι βγήκατε… δευτεροι.
Αν κατσετε να δειτε ποσα λεφτα εχετε χαλασει για ομαδα, θα ψαχνετε μαντηλι να κλαψετε.
Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να σου πουλανε την αποτυχια για επιτυχια.
Η μονη διαφορα για εσας ειναι οτι παραμενετε σε δυνητικη πορεια καλων εσοδων του χρονου λογω Ευρωπης.Ποιος παραμυθιαζετε ότι το φετινό είναι επιτυχία ;
Τα λεφτά φέτος ήταν σε μεγάλο μπάτζετ αλλά όσα δεν έριξε τα προηγούμενα χρόνια
Τύπε μήπως τα έχουν κρύψει στο μουσείο και δεν τα έχουμε πάρει πρέφα ;μετα απο τρομερη δουλεια, εφτιαξα αυτο το δυσκολο γραφημα :
πρωταθλήματα του Ολυμπιακού vs πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού τα τελευταία 15 χρόνια
![]()
συμφωνα με τον βαζελαικο, οι τιτλοι σημερα φτασανε τους 1800Τύπε μήπως τα έχουν κρύψει στο μουσείο και δεν τα έχουμε πάρει πρέφα ;
Εχεις ενα δικιο να θυμασαι ακομα ομιλους,αλλα απο την τελευταια φορα που επαιξες τσουλου εχουν αλλαξει καποια πραγματακια και γενικα το φορματ..επιτυχια θα ειναι να μπουμε ομιλους ξεκαθαρα
Γίνεσαι μουνής...μετα απο τρομερη δουλεια, εφτιαξα αυτο το δυσκολο γραφημα :
πρωταθλήματα του Ολυμπιακού vs πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού τα τελευταία 15 χρόνια
![]()
Έριξες πολύ ψάξιμο!!!!.μετα απο τρομερη δουλεια, εφτιαξα αυτο το δυσκολο γραφημα :
![]()
εγω θα μπω ομιλους

Εντάξει ρε τύπε , δεν έχω φορέσει και φανέλα της Φιορεντίνα για να πάω γήπεδοΤο συζητώ το θέμα και με κολλητούς φίλους Ολυμπιακούς (Παναθηναικός εγώ) ότι οι μπασκετικοί Ολυμπιακοί πιο πολύ φτιάχνονται με το να χάνουμε εμείς παρά με το να κερδίζουν οι ίδιοι! Δε ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει και με δικούς σας φίλους.

Συλλυπητήρια για το χθεσινό κιούκαμπερΔεν μιλησα προσωπικα

καλα δεν θα τα βαψουμε και μαυρα, εχει ο καιρος γυρισματα…Συλλυπητήρια για το χθεσινό κιούκαμπερ
Να γιατί δεν υποστηρίζω καμμία ομάδα![]()