Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.147
- Πόντοι
- 6.536
Άστον να μείνει με τα "θα"....τσακω λουτρο γιατι μας τα εκανες δακτυλιους ΚΡΟΝΟΥ![]()
Η ιστορία έγραψε το 1ο!!!

Άστον να μείνει με τα "θα"....τσακω λουτρο γιατι μας τα εκανες δακτυλιους ΚΡΟΝΟΥ![]()
σουβλακι απο τη λιβαδεια στη γλυφαδα κρασι ασκο με βρυσακι ξεπλυμα απο τα μεσογεια και μια χοντρη αλβανεζα να σε ξεσκατιζει κανα δυο μερες και πολυ σου ειναιστειλε γιατρεσσα να με δει,αρνισια παιδακια,κρασι ροζε η κοκκινο ΕΤΙΚΕΤΑΣ να ισιωσω λιγο![]()
Μαλάκα για κάτι ομοιοπαθητικά λέει...θα σου ρουφηξει το μεδουλι πιστευω αντι χυσια στο τελος θα βγαζεις δακρυα![]()
αν σου ξαναπει για τετοια απλα πετα εξω την μπουτσα σουΜαλάκα για κάτι ομοιπαθητικά λέει...
Μιλάμε για 35αρικο ζόρικο,κορμί καλύτερο από Ντορέτα...
![]()
μηπως δεν ειναι μαθημενη και τρομαξειαν σου ξαναπει για τετοια απλα πετα εξω την μπουτσα σου
θα καταλαβει....![]()
μιλαμε θα του παιξει κλαρινο τυφλα να εχει ο συγχωρεμενος Σαλεας Βασιληςμηπως δεν ειναι μαθημενη και τρομαξει
Επειδή έμμεσα απευθύνεσαι σε μένα, χωρίς να σου έχω απευθύνει ποτέ το λόγο, πάμε να στο κάνω πενηνταράκια, αν και δεν έχει ιδιαίτερο νόημα.η αληθεια ποναει...και η αληθεια ειναι οτι πηρατε το τιτλο χωρις να αφησουν να εκδηλωσει τελευταια επιθεση η αντιπαλη ομαδα....
δεν εγινε ξαναγινει ποτέ αυτο στα παγκοσμια χρονικα!!!!!
η μπαρτσα ηταν καταδικασμενη ο,τι και να εκανε στην τελευταια φαση : αν εβαζε κανονικο καλαθι (που τελικα, εβαλε), της το ακυρωσαν.....αν δεν εβαζε καλαθι, θα το επαιρνε ο βαζελος....αρα οι πιθανοτητες να κερδισει ηταν ακριβως 0%.....
ουτε το καλαθι της μετρησανε, ουτε τα 4,9 δευτερολεπτα που ειχε χρονο να κανει επιθεση της δωσανε...
και ο αλλος μου λεει "νταξει, αλλα εγινε και λαθος φαουλ υπερ της μπαρτσελονας 40 δευτερα πριν την ληξη ή ξερω γω στο 1ο ημιχρονο και παει λεγοντας...γελαει ο κοσμος...
τους φτυνουν και αυτοι νομιζουν οτι βρεχει...![]()
Καί ΕΓΩ θέλω γιατρέσσαΓνώρισα γκόμενα που λέει ότι μπορεί να βγάλει από μέσα μου το μπόλι που έκανα...
Γνώμη σου....
![]()
ναι εισαι κατάκοπος γιατι γυρισες απο porta potty party στο ζεφυρι...ειναι επειδη ειμαι κλινηρης συνηθως ειμαι μειλιχιος![]()
ΠΑΛΙ εισαι κλινηρης????ειναι επειδη ειμαι κλινηρης συνηθως ειμαι μειλιχιος![]()
Έγινε αυτό...μιλαμε θα του παιξει κλαρινο τυφλα να εχει ο συγχωρεμενος Σαλεας Βασιλης![]()
Για λέγε βγήκε το μπόλι ;Έγινε αυτό...
![]()
Καλά, τράβα εσύ να γλείψεις εκεί που χέζεις, ρίξε κανένα γαμοσταυρίδι και κα΄νένα σόι μην ξε΄χασεις και ξανά έλα.Έχει κλειδώσει το νήμα τους,κουβέντα δεν δέχονται,ενώ εδώ και αλλού λένε ότι θέλουν,προβοκάρουν,προκαλούν και κοροιδεύουν,βρίζουν χωρίς συνέπειες...
Όλα τα κομπλεξάκια γαυράκια σιγοντάρουν...
Όχι λέει αυτή....Για λέγε βγήκε το μπόλι ;
Δεν βρίζω ρε μλκ.Καλά, τράβα εσύ να γλείψεις εκεί που χέζεις, ρίξε κανένα γαμοσταυρίδι και κα΄νένα σόι μην ξε΄χασεις και ξανά έλα.
![]()
Πεππικες καλησπερεςκαλησπερα παιδια
![]()
ΝΑΙ και ολα τα καλα ...καλο πασχα και καλη ανασταση να εχουμε....Πεππικες καλησπερες![]()