Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.039
- Πόντοι
- 6.536
Έλα ρε μουνόπανο,μπάναρε με πάλι πουστράκι.....
Εδώ μόνο αλήθειες....

Εδώ μόνο αλήθειες....

Έχει μια καλλιτεχνική φλέβα,ξέρει ποικίλα πράγματα,είχε προοπτικές,κάτι τον γάμησε στην πορεία και έπεσε στον βούρκο του bbc...Ραο τον αδικησε η ζωη ΔΥΣΤΥΧΩΣ και βγαζει αυτα τα ψυχιατρικα θεματα![]()
νευρα νευρα πολλα νευραρουφα το ΜΕΛΑΤΟ αυγο σου,παρε σκουπα να καθαρισεις το σπιτι,πηγαινε στο χωραφι σου να μαζεψεις τα αγριοχορτα και ξαναελα το βραδυ που θα πινουμε καφε και θα κανουμε χαζι τις μαλακιες σου
ειναι επειδη ειμαι κλινηρης συνηθως ειμαι μειλιχιοςνευρα νευρα πολλα νευρα![]()
το υποθετο φταιει σου το ειχα πει να πιεις σοροπιειναι επειδη ειμαι κλινηρης συνηθως ειμαι μειλιχιος![]()
στειλε γιατρεσσα να με δει,αρνισια παιδακια,κρασι ροζε η κοκκινο ΕΤΙΚΕΤΑΣ να ισιωσω λιγοτο υποθετο φταιει σου το ειχα πει να πιεις σοροπι![]()
αλλος μπουφος απο εδω...αν κυλουσε κανονικα το χρονομετρο, θα βαρουσε τριποντο ο αλλος ή διποντο ξερω γω, κατι θα εκανε...δεν θα πηγαινε για μπασιμο...αλλα αφου ειδε 4,9 δευτερολεπτα, τι ηθελες να κανει????θα ερθω στο κωλοχωρι σου και θα γαμηθεις με σαγιοναρα μιτσουκο
παραβλεπεις γκαιμπελισκε και μπινε της δεκαρας οτι ειχε κολλησει μεχρι ΚΑΙ το χρονομετρο ρε μαλακα και κανονικα επρεπε να ειχε τελειωσει το ματς πριν την ταπα του Στογιαναρου
ΑΛΛΑ τι ν περιμενω απο ΜΠΟΥΣΤΗ,ΑΣΧΗΜΟ και ΣΩΓΑΜΠΡΟ
τσακω λουτρο γιατι μας τα εκανες δακτυλιους ΚΡΟΝΟΥαλλος μπουφος απο εδω...να κυλουσε κανονικα το χρονομετρο, θα βαρουσε τριποντο ο αλλος...δεν θα πηγαινε για μπασιμο...αλλα αφου ειδε 4,9 δευτερολεπτα, τι ηθελες να κανει????
το λαθος ηταν της γραμματειας...
ο παικτης της μπαρτσα σκοραρε εκπροθεσμα, συμφωνα με τον χρονο που εδειχνε...αν θεωρησαν οτι το χρονομετρο κολλησε, θα επρεπε να του ακυρωσουν το καλαθι και να του δωσουν ξανα τα 4,9 δευτερολεπτα....ενω εδω ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ 4,9 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!!!!!
λουτρό αληθειας![]()
Γνώρισα γκόμενα που λέει ότι μπορεί να βγάλει από μέσα μου το μπόλι που έκανα...στειλε γιατρεσσα να με δει,αρνισια παιδακια,κρασι ροζε η κοκκινο ΕΤΙΚΕΤΑΣ να ισιωσω λιγο![]()
θα σου ρουφηξει το μεδουλι πιστευω αντι χυσια στο τελος θα βγαζεις δακρυαΓνώρισα γκόμενα που λέει ότι μπορεί να βγάλει από μέσα μου το μπόλι που έκανα...
Γνώμη σου....
![]()
Άστον να μείνει με τα "θα"....τσακω λουτρο γιατι μας τα εκανες δακτυλιους ΚΡΟΝΟΥ![]()
σουβλακι απο τη λιβαδεια στη γλυφαδα κρασι ασκο με βρυσακι ξεπλυμα απο τα μεσογεια και μια χοντρη αλβανεζα να σε ξεσκατιζει κανα δυο μερες και πολυ σου ειναιστειλε γιατρεσσα να με δει,αρνισια παιδακια,κρασι ροζε η κοκκινο ΕΤΙΚΕΤΑΣ να ισιωσω λιγο![]()
Μαλάκα για κάτι ομοιοπαθητικά λέει...θα σου ρουφηξει το μεδουλι πιστευω αντι χυσια στο τελος θα βγαζεις δακρυα![]()
αν σου ξαναπει για τετοια απλα πετα εξω την μπουτσα σουΜαλάκα για κάτι ομοιπαθητικά λέει...
Μιλάμε για 35αρικο ζόρικο,κορμί καλύτερο από Ντορέτα...
![]()
μηπως δεν ειναι μαθημενη και τρομαξειαν σου ξαναπει για τετοια απλα πετα εξω την μπουτσα σου
θα καταλαβει....![]()