dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 121.453
- Πόντοι
- 39.911
Αφού έχεις τύπεΗ ομάδα χρειάζεται και έλληνες. Οι επιλογές δεν είναι πολλές...

Αφού έχεις τύπεΗ ομάδα χρειάζεται και έλληνες. Οι επιλογές δεν είναι πολλές...

Very smartΑφού έχεις τύπε
![]()
Θα έχουμε Αβδάλα,που τον πιστεύει πολύ και ο μεμέτης.Η ομάδα χρειάζεται και έλληνες. Οι επιλογές δεν είναι πολλές...
Αφού έχεις τύπε
![]()
Το μοναδικό σας αποκούμπι αδερφέ

Με Αθηναίο θα ψάχνουμε στα Μεσόγεια να σβερκώσουμε κάποιους....Το μοναδικό σας αποκούμπι αδερφέ
Αν στραβώσει και αυτό βλέπω να ψάχνετε πάλι γάτες στην Εκάλη και την Κηφισιά![]()

Επειδή είμαι από τις περιοχές που προπονησε ομαδες...άσε έχω καλύτερη εικόναΛίγος παραπάνω σεβασμός θα ήταν σωστός.
![]()
Αδερφέ τυχαίνει να τον γνώριζα...Επειδή είμαι από τις περιοχές που προπονησε ομαδες...άσε έχω καλύτερη εικόνα

Ο κλασσικός μ@λακας Ολυμπιακός. Οι μπαμπάδες σας γαύροι και το φέσι στον πάτο σαςΑφού έχεις τύπε
![]()

Ισως ο Αταμαν να φτιάχνει ''δεύτερη'' ομάδα για το Ελληνικό πρωτάθλημα.Τι να τον κάνουμε ρε μαν?
Δεν έχουμε ανάγκη ανάγκη σε αυτή την θέση και δεν είναι για Ευρωλίγκα νομίζω.
Δεν παίζει άμυνα και για το ύψος του δεν είναι τόσο γρήγορος.
Ένας Λεκαβίτσιους είναι με καλύτερο σούτ και χειρότερη άμυνα....
Και μια κόκα κόλα![]()
Ιωαννίδης και Βαγιαννίδης πηγαίνουν πακέτο στη Σπόρτινγκ σύμφωνα με αγγλικό μέσο
Οι Πορτογάλοι προσφέρουν στον Παναθηναϊκό 30 εκατομμύρια ευρώwww.newsit.gr
Μποχα βρωμα ειναι οι μασχαλες του χοντρου στα δικαστηρια τυφλε γκεμπελισκε.....σαν σημερα ο μονοαθλητικος συλλογος αμπελοκηπων πηρε τον πρωτο του ευρωπαικο τιτλο στο μπασκετ...και επειδη ειναι ο συλλογος της πουστιάς, της μπόχας και της βρωμιάς, δεν θα μπορουσε παρά να ηταν πετσινος ακομα και ο 1ος του τίτλος...
σε 4 διαφορετικες γλωσσες ζητησε συγγνωμη η φιμπα απο την μπαρτσελονα για την σφαγη που υπεστη στον τελικο...μονο στα σουαχίλι δεν το γραψανε...
![]()
ρουφα το ΜΕΛΑΤΟ αυγο σου,παρε σκουπα να καθαρισεις το σπιτι,πηγαινε στο χωραφι σου να μαζεψεις τα αγριοχορτα και ξαναελα το βραδυ που θα πινουμε καφε και θα κανουμε χαζι τις μαλακιες σουσαν σημερα ο μονοαθλητικος συλλογος αμπελοκηπων πηρε τον πρωτο του ευρωπαικο τιτλο στο μπασκετ...και επειδη ειναι ο συλλογος της πουστιάς, της μπόχας και της βρωμιάς, δεν θα μπορουσε παρά να ηταν πετσινος ακομα και ο 1ος του τίτλος...
σε 4 διαφορετικες γλωσσες ζητησε συγγνωμη η φιμπα απο την μπαρτσελονα για την σφαγη που υπεστη στον τελικο...μονο στα σουαχίλι δεν το γραψανε...
![]()