τι έχουμε εδώ ?
οι διορισμένοι υπάλληλοι (οπαδοί) των 800 ευρώ για κακουργήματα 15ετία να σκύβουν στο σαπούνι
και οι εργοδότες αφεντικά κουμπάροι "νταβατζήδες" για πλημμεληματάκια εεεεεέ ?
α ρε κουραδομηχανή πρεζέμπορα πόσα φτωχαδάκια της β πειραιώς κατέστρεψες
Ρε μαλάκες δεν μπορώ να καταλάβω ποιος θα μπορούσε ποτε να στείλει σε δίκη, έστω και για πλημμέλημα, αυτή τη γλυκιά χοντρή φατσούλα που πασχίζει για το ελληνικό ποδόσφαιρο...
Ήμαρτον
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον φοβερό και τρομερό Κέντρικ Ναν (37π., 9/12δίπ., 5/5τρ., 4/4β.) ο «βασιλιάς» Παναθηναϊκός άλωσε το «Πριγκιπάτο» και με τη νίκη του επί της Μονακό με 76-88 πήρε τη πρόκριση και το αβαντάζ της έδρας στα φετινά playoffs της Euroleague.
Βλεπει κανεις να γυαλίζει το γκαζον ? βλεπει κανεις καποιος απο τους παίκτες να ποζαρει στο φακο ? βλέπετε φοβο για τραυματισμούς που μου πανε ολοι τους σαν γκομενες μην τσαλακωσει τι? ,, απο της αγαπημενες μου φωτογραφιες τοτε που βλεπαμε με τα ματια και οχι με την τσεπη .
.
Βλεπει κανεις να γυαλίζει το γκαζον ? βλεπει κανεις καποιος απο τους παίκτες να ποζαρει στο φακο ? βλέπετε φοβο για τραυματισμούς που μου πανε ολοι τους σαν γκομενες μην τσαλακωσει τι? ,, απο της αγαπημενες μου φωτογραφιες τοτε που βλεπαμε με τα ματια και οχι με την τσεπη .
.
Απο ποιον αγωνα ειναι αυτο? Βλεπω τα μυρμηγκια που εχουν ανεβει πανω στον πυργο, τι ειναι αυτο, μιλαμε καμμια ασφαλεια, πως δεν εχουμε κλαψει εκατονταδες νεκρους ειναι θαυμα…