baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 7.265
Δεν νομίζω,μόνο μπάλα πάει.
Μάλλον κρυφοβάζελος είσαι εσύ....

μην το λες παραεξω να μεινει μεταξυ μας.σδνα κορυφαιο και εγκυροτατο το συστηνω.Μάλλον κρυφοβάζελος είσαι εσύ....
Πες μας τι λέει και το σδνα....
![]()
Ρε προπονηταραδες ειναι, αλλα ο δικος σου δεν ειναι κομπλεξικος. Εσυ και να παρεις τον πουλοπουλο στην οχταδα εχεις την δικαιολογία οτι παιζεις χωρις ψηλο. Ακομα και ο Τρακης δικαιολογείται. Ποσα να δωσει ακομα για να καλυπτει τρυπες γιατι τον γαμησε σε αυτην την θεση φετος η τυχη.με τέτοιους παίκτες μαζεμένους στις 2 ομάδες , σε κάθε θέση υπερπλήρεις και με προσθήκες κάθε Γενάρη ...
το είχα ξαναγράψει ... δηλαδή ρε κόουτς τι θέλετε ? να έχετε όλο το nba στις ομάδες σας ?
Δεν λέω ότι δεν είναι καλοί προπονητές , καλοί είναι αλλά οκέι με αυτούς τους παίκτες που έχουν οι 2 ομάδες Κάτας με Λιθουανό μιά χαρά θα τα πηγαίνανε
Ο Οθωμανος ειναι καλος προπονητής, αν τον κρατησεις για ακομα τεσσερα χρονια και τον στηριζει ο πρεζακιας θα ξανα παρεις μια ευρωλιγκα τουλαχιστον.Ο κομμουνιστής είναι κωλοχαρακτήρας,γνωστό αυτό.
Αλλά κατά την ταπεινή μου γνωμη είναι ο νο1 Έλληνας κόουτς διαχρονικά....
Για τον Οθωμανο ξέρεις την άποψη μου....
Άκου που σου λέω θα το βρω και θα στείλω βιντεο,στο οακα κάνει καραγκιοζιλικια συνέχειαΔεν νομίζω,μόνο μπάλα πάει.
Στη φυσουνα νομίζω είναι μαν μπινελικια κουνάει κτλ γενικώς καραγκιοζιλικια κανει
Άκου που σου λέω θα το βρω και θα στείλω βιντεο,στο οακα κάνει καραγκιοζιλικια συνέχεια
όταν έχεις ομάδες που σου παίρνουν πρωτάθλημα και δεν ανανεώνεις παίκτες-παίκτριες και αντικαθιστάς με μικρότερης αξίας , τι περιμένεις ?Επειδή και μένα ο ερασιτεχνης με πονάει και ειδικά το βολλευ κάτι ακούγεται ότι αλλάζει προς το καλυτερο εκεί περα....Ειδωμεν
καλά από πέρυσι ο Λεσόρ έπαιζε μόνος του και προτίμησε Λορέτζο αντί σεντερ και μετά έτρεχε για βητάδες ...Ρε προπονηταραδες ειναι, αλλα ο δικος σου δεν ειναι κομπλεξικος. Εσυ και να παρεις τον πουλοπουλο στην οχταδα εχεις την δικαιολογία οτι παιζεις χωρις ψηλο. Ακομα και ο Τρακης δικαιολογείται. Ποσα να δωσει ακομα για να καλυπτει τρυπες γιατι τον γαμησε σε αυτην την θεση φετος η τυχη.
Ο δικος μου, ειδικα φετος, δεν εχει καμια δικαιολογια. Και οι μονοι που δεν φταινε ειναι τα αδερφια. Του τα σταξανε κανονικα.
Μαξι για κοιτα το κωλομπσρα,μαύρα μεσάνυχτα έχεις που τον έχει διώξει τρακης
Ταλε κουαλε Μαρινακης ειναι ο Τρακης σε αυτο το ζητημα. Ακριβος στο πιτουρο και φτηνος στ'αλευρι. Το κομματι του να κανει για να μπει στο ματι των αντιπαλων και να καυλαντιζουν τα πρεζόνια στην κερκιδα. Σ' αρεσει ειτε οχι, λουσου τον, οπως λουζομαι τον χοντρό.καλά από πέρυσι ο Λεσόρ έπαιζε μόνος του και προτίμησε Λορέτζο αντί σεντερ και μετά έτρεχε για βητάδες ...
ευθύνη προπονητή 100% ,κάποτε θα τραυματιζόταν ο παίκτης που έπαιζε συνέχεια μέχρι με τον κολοσσό Ρόδου.
βρε καλός είναι ...Ταλε κουαλε Μαρινακης ειναι ο Τρακης σε αυτο το ζητημα. Ακριβος στο πιτουρο και φτηνος στ'αλευρι. Το κομματι του να κανει για να μπει στο ματι των αντιπαλων και να καυλαντιζουν τα πρεζόνια στην κερκιδα. Σ' αρεσει ειτε οχι, λουσου τον, οπως λουζομαι τον χοντρό.
Γι αυτο ειπα αν στηριχτει ο Τουρκος.
τι κοπρόσκυλο είναι ο καραφλοχαιτάς

του χρόνου που θα συμμετέχει και η CSKA όποιος το σηκώσει θα πρέπει να μετράει διπλά η κούπαΚ φέτος βλέπω να γίνεται ριφιφι από αουτσάιντερ στην κούπα με το σύστημα του φάιναλ φορ![]()

Λες να πάρει την Ευρωλίγκα η Dubai city BC ???euroleage η ντουμπαγιωτισατου χρόνου που θα συμμετέχει και η CSKA όποιος το σηκώσει θα πρέπει να μετράει διπλά η κούπα![]()
Κ φέτος βλέπω να γίνεται ριφιφι από αουτσάιντερ στην κούπα με το σύστημα του φάιναλ φορ![]()
λες να την κάνει η Φενέρ ?Κ φέτος βλέπω να γίνεται ριφιφι από αουτσάιντερ στην κούπα με το σύστημα του φάιναλ φορ![]()
Λογικά φενερ ρεαλ..λες να την κάνει η Φενέρ ?
τι άλλο μένει ? μονακό ρεάλ αν περάσει κάποια στα πλέι οφ
λογικά εμείς οι δυο -φενερ- ρεάλ η μονακό
Φενέρ μπορεί το ριφιφί ...