Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.867
Πόντοι
7.265

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.186
Πόντοι
28.246
με τέτοιους παίκτες μαζεμένους στις 2 ομάδες , σε κάθε θέση υπερπλήρεις και με προσθήκες κάθε Γενάρη ...

το είχα ξαναγράψει ... δηλαδή ρε κόουτς τι θέλετε ? να έχετε όλο το nba στις ομάδες σας ?

Δεν λέω ότι δεν είναι καλοί προπονητές , καλοί είναι αλλά οκέι με αυτούς τους παίκτες που έχουν οι 2 ομάδες Κάτας με Λιθουανό μιά χαρά θα τα πηγαίνανε
Ρε προπονηταραδες ειναι, αλλα ο δικος σου δεν ειναι κομπλεξικος. Εσυ και να παρεις τον πουλοπουλο στην οχταδα εχεις την δικαιολογία οτι παιζεις χωρις ψηλο. Ακομα και ο Τρακης δικαιολογείται. Ποσα να δωσει ακομα για να καλυπτει τρυπες γιατι τον γαμησε σε αυτην την θεση φετος η τυχη.

Ο δικος μου, ειδικα φετος, δεν εχει καμια δικαιολογια. Και οι μονοι που δεν φταινε ειναι τα αδερφια. Του τα σταξανε κανονικα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.186
Πόντοι
28.246
Ο κομμουνιστής είναι κωλοχαρακτήρας,γνωστό αυτό.
Αλλά κατά την ταπεινή μου γνωμη είναι ο νο1 Έλληνας κόουτς διαχρονικά....
Για τον Οθωμανο ξέρεις την άποψη μου....
Ο Οθωμανος ειναι καλος προπονητής, αν τον κρατησεις για ακομα τεσσερα χρονια και τον στηριζει ο πρεζακιας θα ξανα παρεις μια ευρωλιγκα τουλαχιστον.

Στο να πουλαει πνεύμα και στο οτι ειναι Τουρκος που σεβεται τον εαυτο του (Βλ. πανο στην Κυπρο) ειναι το προβλημα που δεν έχει να κανει με το αγωνιστικο. Εκει ειναι καθαρα θεμα υπερηφανειας λαού της ομαδας σας και προεδρου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.186
Πόντοι
28.246
Στη φυσουνα νομίζω είναι μαν μπινελικια κουνάει κτλ γενικώς καραγκιοζιλικια κανει

Δεν νομίζω,μόνο μπάλα πάει.

Άκου που σου λέω θα το βρω και θα στείλω βιντεο,στο οακα κάνει καραγκιοζιλικια συνέχεια

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.680
Πόντοι
9.931
Επειδή και μένα ο ερασιτεχνης με πονάει και ειδικά το βολλευ κάτι ακούγεται ότι αλλάζει προς το καλυτερο εκεί περα....Ειδωμεν
όταν έχεις ομάδες που σου παίρνουν πρωτάθλημα και δεν ανανεώνεις παίκτες-παίκτριες και αντικαθιστάς με μικρότερης αξίας , τι περιμένεις ?
το σωστό είναι να διατηρήσεις την επιτυχημένη ομάδα και να κάνεις κάποιες προσθήκες αξίας να κοιτάξεις κ λίγο ευρώπη ..
κάθε χρονιά δηλαδή να κάνεις ένα παραπάνω βηματάκι ... δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο ...
Τεσπα θα δείξει ...
Ρε προπονηταραδες ειναι, αλλα ο δικος σου δεν ειναι κομπλεξικος. Εσυ και να παρεις τον πουλοπουλο στην οχταδα εχεις την δικαιολογία οτι παιζεις χωρις ψηλο. Ακομα και ο Τρακης δικαιολογείται. Ποσα να δωσει ακομα για να καλυπτει τρυπες γιατι τον γαμησε σε αυτην την θεση φετος η τυχη.

Ο δικος μου, ειδικα φετος, δεν εχει καμια δικαιολογια. Και οι μονοι που δεν φταινε ειναι τα αδερφια. Του τα σταξανε κανονικα.
καλά από πέρυσι ο Λεσόρ έπαιζε μόνος του και προτίμησε Λορέτζο αντί σεντερ και μετά έτρεχε για βητάδες ...
ευθύνη προπονητή 100% ,κάποτε θα τραυματιζόταν ο παίκτης που έπαιζε συνέχεια μέχρι με τον κολοσσό Ρόδου..

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.680
Πόντοι
9.931
στο μεταξύ πόσα παιχνίδια φέτος κόντεψε να χάσει στην επαρχία ?
σε πόσα παιχνίδια σερνόντουσαν χωρίς πλάνο οι παίκτες ?
και έπρεπε να μπεί ο Ναν πχ να καθαρίσει με ατομικές προσπάθειες ...
βάλε τον Μέσι ή τον Μαραντόνα να σου κάνει το γκολ να καθαρίσεις το ματσάκι ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.186
Πόντοι
28.246
καλά από πέρυσι ο Λεσόρ έπαιζε μόνος του και προτίμησε Λορέτζο αντί σεντερ και μετά έτρεχε για βητάδες ...
ευθύνη προπονητή 100% ,κάποτε θα τραυματιζόταν ο παίκτης που έπαιζε συνέχεια μέχρι με τον κολοσσό Ρόδου.
Ταλε κουαλε Μαρινακης ειναι ο Τρακης σε αυτο το ζητημα. Ακριβος στο πιτουρο και φτηνος στ'αλευρι. Το κομματι του να κανει για να μπει στο ματι των αντιπαλων και να καυλαντιζουν τα πρεζόνια στην κερκιδα. Σ' αρεσει ειτε οχι, λουσου τον, οπως λουζομαι τον χοντρό.

Γι αυτο ειπα αν στηριχτει ο Τουρκος.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.680
Πόντοι
9.931
Ταλε κουαλε Μαρινακης ειναι ο Τρακης σε αυτο το ζητημα. Ακριβος στο πιτουρο και φτηνος στ'αλευρι. Το κομματι του να κανει για να μπει στο ματι των αντιπαλων και να καυλαντιζουν τα πρεζόνια στην κερκιδα. Σ' αρεσει ειτε οχι, λουσου τον, οπως λουζομαι τον χοντρό.

Γι αυτο ειπα αν στηριχτει ο Τουρκος.
βρε καλός είναι ...
η διαφωνία είναι πως υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές
Αν η ομάδα είχε χαμηλό μπάτζετ και την πήγαινε τραίνο όπως πχ ο Κάτας πέρυσι τη Μακάμπι ,οκέι να τον θέλω ισόβια...
Νομίζω και ο Μπαρτζώκας έκανε μαγκιά να πάρει ευρωκούπα με χαμηλό μπάτζετ
Για μένα εκεί είναι η αξία του κόουτς , να κερδίσει τίτλο ενώ είναι σε "αδυναμία"
Αν έχει ας πούμε τους Χάρλεμ δεν μου λέει πολλά

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.680
Πόντοι
9.931
επίσης παίζει ρόλο το "άστρο" του καθενός...
σίγουρα ο τούρκος το είχε , πήρε μια ομάδα νέα , την ξεζούμισε παίζοντας σχεδόν με μιά πεντάδα ,
ίσως την ενέπνευσε δεν ξέρω με ποιόν τρόπο και έγινε το θαύμα...
Το ίδιο έγινε με τον Μεντιλίμπαρ, ήρθε στο άγνωστο, πήρε μια ομάδα που σερνόταν τον Γενάρη κ της χάρισε Ευρωπαικό !!!!

ε αυτά όλα τους πιστώνονται στα θετικά, είναι το "άστρο" που λέμε !!!
μακάρι να υπάρχει συνέχεια στην εύνοια του σύμπαντος αλλά είναι αντισυμπαντική η επανάληψη :rockon::2funny:
τώρα στο μπάσκετ είναι κομπλέ και οι δυό , να δούμε την αξία τους , τουλάχιστον τελικό και οι δυό

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.680
Πόντοι
9.931
Κ φέτος βλέπω να γίνεται ριφιφι από αουτσάιντερ στην κούπα με το σύστημα του φάιναλ φορ :confused:
του χρόνου που θα συμμετέχει και η CSKA όποιος το σηκώσει θα πρέπει να μετράει διπλά η κούπα :rockon:

Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.332
Πόντοι
48.917
του χρόνου που θα συμμετέχει και η CSKA όποιος το σηκώσει θα πρέπει να μετράει διπλά η κούπα :rockon:
Λες να πάρει την Ευρωλίγκα η Dubai city BC ???euroleage η ντουμπαγιωτισα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
Κ φέτος βλέπω να γίνεται ριφιφι από αουτσάιντερ στην κούπα με το σύστημα του φάιναλ φορ :confused:

Τελευταιο αουτσάιντερ που το πήρε ήσασταν εσεις το 2012

Άντε και η Μακάμπι το 2014

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.680
Πόντοι
9.931
λες να την κάνει η Φενέρ ?
τι άλλο μένει ? μονακό ρεάλ αν περάσει κάποια στα πλέι οφ

λογικά εμείς οι δυο -φενερ- ρεάλ η μονακό

Φενέρ μπορεί το ριφιφί ...

Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.332
Πόντοι
48.917
λες να την κάνει η Φενέρ ?
τι άλλο μένει ? μονακό ρεάλ αν περάσει κάποια στα πλέι οφ

λογικά εμείς οι δυο -φενερ- ρεάλ η μονακό

Φενέρ μπορεί το ριφιφί ...
Λογικά φενερ ρεαλ..
Αλλά του χρόνου το σηκώνουν το τρόπαιο τα μεχμετια κ το πηγαίνουν σε τζαμί :confused::headbang::headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom