Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.206
Πόντοι
16.411
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΑΖΕΛΕΣ?????/ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΓΚΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ? ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ....
ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΛΑΓΟΙ
Καιρό έχει να φανεί αυτό το σούργελο :confused:
Πουτσόταπα στο στόμα θα έβαλε :pipa1:

bbJE6.jpg

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.678
Πόντοι
9.931
περιεργο που μιλησες κανονικα....
στο μονο που διαφωνω ειναι οτι εχουν οι δυο ομαδες τους καλυτερους προπονητες......
μα δεν γίνεται να μιλάς κανονικά , προτιμότερο να τρολάρουμε
Πες ότι μιλάμε συνέχεια κανονικά , θα βρεθεί ένα τρολ και θα τα τινάξει όλα στον αέρα ..
επομένως καλύτερα να τρολάρουμε , να μη χαλάμε τη ζαχαρένια μας ..
Στο θέμα των δυο κόουτς διαφωνούμε οκέι , το έχω ξαναπεί παλιότερα όσον αφορούσε την ομάδα μου ..
θέλω σοβαρό κόουτς και ως παρουσία-εμφάνιση -συμπεριφορά στον πάγκο , δεν μου αρέσει σε ομάδες παικταράδων
να κουμαντάρει ταβερνιάρης κλάψας ούτε νευρόσπασμα ψυχάκιας , αυτά στο εμφανισιακό που προσδίδει ή αφαιρεί κύρος..
Επίσης στο τεχνικό αλλά απαιτείται τεράστια ανάλυση , δεν τους θεωρώ τους καλύτερους με τέτοιες μονάδες-υπερπαίκτες που διαθέτουν

εμένα ο ερασιτέχνης με πονάει και επειδή πείστηκα ότι οι διοικούντες εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα που δεν έχουν σχέση με τα αθλητικά ,
έπαψα να ασχολούμαι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
μα δεν γίνεται να μιλάς κανονικά , προτιμότερο να τρολάρουμε
Πες ότι μιλάμε συνέχεια κανονικά , θα βρεθεί ένα τρολ και θα τα τινάξει όλα στον αέρα ..
επομένως καλύτερα να τρολάρουμε , να μη χαλάμε τη ζαχαρένια μας ..
Στο θέμα των δυο κόουτς διαφωνούμε οκέι , το έχω ξαναπεί παλιότερα όσον αφορούσε την ομάδα μου ..
θέλω σοβαρό κόουτς και ως παρουσία-εμφάνιση -συμπεριφορά στον πάγκο , δεν μου αρέσει σε ομάδες παικταράδων
να κουμαντάρει ταβερνιάρης κλάψας ούτε νευρόσπασμα ψυχάκιας , αυτά στο εμφανισιακό που προσδίδει ή αφαιρεί κύρος..
Επίσης στο τεχνικό αλλά απαιτείται τεράστια ανάλυση , δεν τους θεωρώ τους καλύτερους με τέτοιες μονάδες-υπερπαίκτες που διαθέτουν

εμένα ο ερασιτέχνης με πονάει και επειδή πείστηκα ότι οι διοικούντες εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα που δεν έχουν σχέση με τα αθλητικά ,
έπαψα να ασχολούμαι
οι κοουτς ειναι και λιγο σταρ...
εχουμε τους καλυτερους 2 κοουτς στην ευρωπη σημερα....

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.185
Πόντοι
28.246
Γνώμη μου πως θα μπορούσαν να έχουν καλύτερους προπονητές και οι δυό
Ο δικος σου, μονο το καραγκιοζιλικι του και το μαιντανιλικι του εχεις να του προσάψεις.

Μακαρι και στον δικο μου να ητανε μονο το μισος του για εσας το ζητημα. Ικανοποιημενος θα ημουνα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.678
Πόντοι
9.931
Ο δικος σου, μονο το καραγκιοζιλικι του και το μαιντανιλικι του εχεις να του προσάψεις.

Μακαρι και στον δικο μου να ητανε μονο το μισος του για εσας το ζητημα. Ικανοποιημενος θα ημουνα.
με τέτοιους παίκτες μαζεμένους στις 2 ομάδες , σε κάθε θέση υπερπλήρεις και με προσθήκες κάθε Γενάρη ...

το είχα ξαναγράψει ... δηλαδή ρε κόουτς τι θέλετε ? να έχετε όλο το nba στις ομάδες σας ?

Δεν λέω ότι δεν είναι καλοί προπονητές , καλοί είναι αλλά οκέι με αυτούς τους παίκτες που έχουν οι 2 ομάδες Κάτας με Λιθουανό μιά χαρά θα τα πηγαίνανε

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
558
Πόντοι
81
ξεφτιλα να το λες αυτο αλλά αφού είστε ξεφτιλες τέτοια λέτε, είστε τόσο ανύπαρκτοι πλην μπασκετ εδώ και μια 20ετία που προκαλείται οίκτο που έχουμε φτάσει να λέμε αντε να φτιαξουν το γήπεδο κι αυτοί οι δύσμοιροι μπας και ανέβουν λίγο να έχει λίγο ενδιαφέρον το ποδόσφαιρο. το 2017 ήταν να πέσετε γ εθνική και σαας κράτησε ο σαββίδης,μιλάμε για μιζέρια
Ναι φίλε είναι ξεφτιλα που γράφω ότι είστε αντι-Παναθηναικοι λόγω θυρών,ημερολογίων και άλλων ηλιθιοτητων που κάνετε.....
Όπως τα λες είναι ακριβώς μην ανησυχείς όλα καλά!

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
558
Πόντοι
81
έπαψα να ασχολούμαι
Επειδή και μένα ο ερασιτεχνης με πονάει και ειδικά το βολλευ κάτι ακούγεται ότι αλλάζει προς το καλυτερο εκεί περα....Ειδωμεν

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.014
Πόντοι
6.536

Ο κομμουνιστής είναι κωλοχαρακτήρας,γνωστό αυτό.
Αλλά κατά την ταπεινή μου γνωμη είναι ο νο1 Έλληνας κόουτς διαχρονικά....
Για τον Οθωμανο ξέρεις την άποψη μου....

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.014
Πόντοι
6.536
Επειδή και μένα ο ερασιτεχνης με πονάει και ειδικά το βολλευ κάτι ακούγεται ότι αλλάζει προς το καλυτερο εκεί περα....Ειδωμεν
Ο ερασιτέχνης πρέπει να είναι η ψυχή του συλλόγου.

:hi:

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.014
Πόντοι
6.536
Όλες οι ομάδες έχουν πάντα τους ηλίθιούς τους,δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό
Αυτός το τερμάτισε με την εμφάνιση Φιορεντίνα.
Και άλλα πολλά....

Αυτός και οι δικοί του είναι εκτός μπασκετικού ΟΑΚΑ χρόνια τώρα....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
59.128
Πόντοι
12.756
Αυτός το τερμάτισε με την εμφάνιση Φιορεντίνα.
Και άλλα πολλά....

Αυτός και οι δικοί του είναι εκτός μπασκετικού ΟΑΚΑ χρόνια τώρα....
Στη φυσουνα νομίζω είναι μαν μπινελικια κουνάει κτλ γενικώς καραγκιοζιλικια κανει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.867
Πόντοι
7.265
Δεν νομίζω,μόνο μπάλα πάει.
δε νομιζω κολλητος του τρακη υποστηριζει οτι ειναι υπαρχει βιντεο περσινο που τον υποδεχεται στο παρκινγκ του οακα και φετινο με χειρονομιες στο οακα οταν χασαμε ανεβαινοντας σκαλες.

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.014
Πόντοι
6.536
δε νομιζω κολλητος του τρακη υποστηριζει οτι ειναι υπαρχει βιντεο περσινο που τον υποδεχεται στο παρκινγκ του οακα και φετινο με χειρονομιες στο οακα οταν χασαμε ανεβαινοντας σκαλες.
Και εγώ κολλητός του Μάσκ λέω ότι είμαι αλλά δεν το κάνω θέμα....

:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom