dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 121.675
- Πόντοι
- 39.911
Και ΕΠΙΜΕΝΩμην γράφεις ανακρίβειες σύγαυρε.....19-7 είναι το ρεκόρ....
20-7 θα γίνει στο Ντουμπάϊ..λίγο υπομονή !![]()
19-7 ήταν χθες το απόγευμα

Και ΕΠΙΜΕΝΩμην γράφεις ανακρίβειες σύγαυρε.....19-7 είναι το ρεκόρ....
20-7 θα γίνει στο Ντουμπάϊ..λίγο υπομονή !![]()

ΝαιΚαι ΕΠΙΜΕΝΩ
19-7 ήταν χθες το απόγευμα
![]()
Καλά που μπαίνουμε και εμείς στοκαινούρια κωλαρακια στο χωρο ..μιαμ μιαμ

μεταφραση απο το ποιημα της γαυριελ ...σκληρα εθισμένες στην πουτσα ...Καλά που μπαίνουμε και εμείς στονήμααποχωρητήριο και έχει λίγο κίνηση![]()
![]()

οι πατεράδες ........
![]()
Τελικά σκίστηκε το καλτσόν ή το χφησιμοποιείτε ακόμα?οι πατεράδες σας βαζέλια κάτω των 20 ετών
Τύπε τα έχουμε ξαναπεί αλλά κάνεις ότι δεν θυμάσαι.Πρωτα κούπες μετά νίκες, πορείες ή συμμετοχές ή ότι άλλο γουστάρεις. Υπάρχει όμως διαβάθμιση στις κούπες. Στο μπάσκετ είναι κορυφαία είναι η Euroleague και ακολουθούν κάτι Σαπόρτα και κάτι Κόρατς για τις δευτερότριτες ομάδες.Δεν μπορεί ομάδα που έχει κερδίσει Κορατς να θέλει να συγκριθεί μαζί μου που έχω Ευρωλιγκα.Η ιδια ερωτηση στη μπαλα. Μετραμε πορειες ή κουπες;
Εγω λεω και στα δυο μετραμε κουπες. Συ τι λες;
τα εχουμε πει τυπε....τρεις κανουν πορείες σε αυτον τον κοσμο :H πούτσα στο Βερολίνο το 2009 θύμησε μου με τι διαιτητές ήταν γιατί δεν θυμάμαι.
Ρε φουκαράδες μετράτε ανούσιες νίκες και εμείς Ευρωλίγκες.
Στο φάιναλ φορ να σας δουμε τι θα κάνετε.
Γιατί προβλέπεται πούτσα πάλι.

δεν εχω κερματα ..τσακο ενα 5ευρω και την επομενη να έρθετε ξυρισμένοι..Η αυθεντική συγχωρεμένος λιοφαγος. Με τολη
![]()

Ειναι διάττοντας αστέρας αυτός...Τελικά σκίστηκε το καλτσόν ή το χφησιμοποιείτε ακόμα?
Και οι pride....τα εχουμε πει τυπε....τρεις κανουν πορείες σε αυτον τον κοσμο :
οι κουμουνιστες, ο μπασκετικος ολυμπιακος και ο ποδοσφαιρικος παναθηναικος....![]()
Και απο την στιγμη που εγω εχω ευρωπαικη κουπα και εσυ ΑΡΧΙΔΙΑ., παρε τ'αρχιδια μου.Τύπε τα έχουμε ξαναπεί αλλά κάνεις ότι δεν θυμάσαι.Πρωτα κούπες μετά νίκες, πορείες ή συμμετοχές ή ότι άλλο γουστάρεις. Υπάρχει όμως διαβάθμιση στις κούπες. Στο μπάσκετ είναι κορυφαία είναι η Euroleague και ακολουθούν κάτι Σαπόρτα και κάτι Κόρατς για τις δευτερότριτες ομάδες.Δεν μπορεί ομάδα που έχει κερδίσει Κορατς να θέλει να συγκριθεί μαζί μου που έχω Ευρωλιγκα.
Το ίδιο και στο ποδόσφαιρο κορυφαία είναι το Champions League μετά το Europa και τελευταία το Conference. Το Conference είναι για τριτοτέταρτες ομάδες και φαίνεται από τις ομάδες που συμμετέχουν. Όπως είδες άλλαξαν και το σύστημα και οι χαμένες από το Champions League και το Europa δεν συνεχίζουν στο αμέσως κατώτερο οπως παλιά. Έτσι οι μικρές ομάδες ειδικά στο Conference έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ευρωπαϊκό τίτλο χωρίς να παίζουν με μεγαθήρια. Οπότε στην κορυφαία διοργάνωση του ποδοσφαίρου έχεις 1 κούπα στην τρίτη κατά σειρά σπουδαιότητας διοργάνωσης ενώ εγώ δεν έχω καμία. Στην κορυφαία όμως διοργάνωση δεν έχεις καμία διάκριση ενώ εγώ έχω.
Ελπίζω να σε κάλυψα. Ότι άλλο θες ρώτησε με.
Αν πορεία εννοείς την συμμετοχή στο τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριων έχεις δίκιο. Άνοιξε το Wikipedia αν δεν το καταλαβαίνεις. Φιναλίστ είμαστε και θα σας τσούζει αιωνίως. Ο λόγος είναι ότι σε αυτήν την διοργάνωση είστε ανύπαρκτοι, κοινώς πουθενάδες.τα εχουμε πει τυπε....τρεις κανουν πορείες σε αυτον τον κοσμο :
οι κουμουνιστες, ο μπασκετικος ολυμπιακος και ο ποδοσφαιρικος παναθηναικος....![]()
Φοβάσαι μην σου μείνει καμία τρίχα στα δόντια ;δεν εχω κερματα ..τσακο ενα 5ευρω και την επομενη να έρθετε ξυρισμένοι..![]()