ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.054
- Πόντοι
- 12.756
Ήρεμα βιασμένε...Μην εχετε πολλες ελπιδες για το μπασκετ σημερα......18 - 7 η προιστορια με ξενους διαιτητες....![]()
Τώρα ασχολείστε με μπάσκετ.....Ένα υπογλώσσιο![]()
Κρεμούλα για αιμορροΐδες στον πάτο σας και για ύπνο γρήγορα![]()
Θα σηκώσετε λάβαρο λέει για το χθεσινό....Πως το επετρεψες αυτο ρε Κωστα; ΠΩΣ!!!
![]()
ΥΓ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε και Μονακό, θα είναι οι ομάδες του Final 4. Ο τελικός θα είναι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, με τον ΠΑΟ να κάνει το back to back.
Πού ήσουνα μωρη καρια τόσες ημέρες??? Οκ κερδίσατεΠάρεεεεεεε
![]()
Κανε μου μια χαρη. Ρωτησα το γεματο κουταλι ποτε θα γελασει τελευταίος Μαη ή Ιουνιο αλλα απαντηση δεν πήρα. Αν απαντησει η κοτα, ενημερωσε με.Θα σηκώσετε λάβαρο λέει για το χθεσινό....
![]()
Μετά το τελικό κυπέλλου ήταν όλοι εξαφανισμένοι μετά από μια εβδομάδα μπήκαν και όταν τους έκανες παράθεση κάναν τους ΚινέζουςΤώρα ασχολείστε με μπάσκετ.....
Μπιούτιφουλ....
![]()
Ακομα έχουμε...Κανε μου μια χαρη. Ρωτησα το γεματο κουταλι ποτε θα γελασει τελευταίος Μαη ή Ιουνιο αλλα απαντηση δεν πήρα. Αν απαντησει η κοτα, ενημερωσε με.
Εσυ εχεις πει για Μαη πάντως, το θυμαμαι.
Εγω παντως δεν εχω σιγουρο ουτε το F4 με τον μαλακα στον παγκο που έχω μπλέξει.
Παντως χτες, και οι μαλακες νομιζαν οτι παιζανε με την Αρμανι και το ριξανε στο ζαμαν φου στο τελευταίο τριλεπτο και παραλίγο της πουτανας ο γιος να μοιρασει εγκεφαλικα στο ΣΕΦ.Θα σηκώσετε λάβαρο λέει για το χθεσινό....
![]()
Μαν και το κύπελο και το χθεσινό νίκες γοήτρου ήταν.Μετά το τελικό κυπέλλου ήταν όλοι εξαφανισμένοι μετά από μια εβδομάδα μπήκαν και όταν τους έκανες παράθεση κάναν τους Κινέζους
Ας ειναι μπροστα οπως χτες και να κανει ενα τετοιο τελευταίο τριλεπτο, που και με τον Μελιτζανα να παιξει και θα δεις ωραια πραγματα και γαμησια που κανει ο Σερβος στα γεραματα.Ακομα έχουμε...
Αμα παίξεις χιαστί μόνο με την Ρεαλ θα έχεις θέμα,όσο χάλια και να είναι έχει παιχταράδες,μπορεί να κάνει ζημιά οπουδήποτε.
Με οποιαδήποτε άλλη την έχεις 3-0.
Εμείς χωρίς Λεσόρ όλα δύσκολα πολύ.
Και θα ειμαι η ομαδα που θα παρει αυτον τον τιτλο και επισημα στο τελος κατα πασα πιθανοτητα.Με τα τώρα δεδομένα έχουν καλύτερη ομάδα.
Αντε να χάσεις ένα ματς ταβάνι από αυτούς.Ας ειναι μπροστα οπως χτες και να κανει ενα τετοιο τελευταίο τριλεπτο, που και με τον Μελιτζανα να παιξει και θα δεις ωραια πραγματα και γαμησια που κανει ο Σερβος στα γεραματα.
Είσαι το νο1 φαβορί.Και θα ειμαι η ομαδα που θα παρει αυτον τον τιτλο και επισημα στο τελος κατα πασα πιθανοτητα.
Στον χσριζω απο τωρα, τον θες;
Υπαγω.
Έχουν σέντερ και τον Βούλγαρο που σηκώνει όλη την ομάδαΜαν και το κύπελο και το χθεσινό νίκες γοήτρου ήταν.
Μην τρελαίνεσαι...
Με τα τώρα δεδομένα έχουν καλύτερη ομάδα.
Και Φουρνιέ,παιχτάρα αλλά ασταθής.Έχουν σέντερ και τον Βούλγαρο που σηκώνει όλη την ομάδα