πολυζωης
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.302
- Πόντοι
- 22.131
ερχεται την αλλη εβδομαδα η μεγαληΔεν είμαστε όλοι Μπαναθηναϊκοί για να βγάζουμε τέτοια γούστα.....
σλουκας ναν ετοιμαστειτεερχεται την αλλη εβδομαδα η μεγαληΔεν είμαστε όλοι Μπαναθηναϊκοί για να βγάζουμε τέτοια γούστα.....
σλουκας ναν ετοιμαστειτεΑποταθείτε σε άλλο γαύρο για μπασκετικά.ερχεται την αλλη εβδομαδα η μεγαλησλουκας ναν ετοιμαστειτε
ωραια πες μας τοτε ο μπακαλιαρος τηγανητος ηταν η πλακι στον φουρνο ??Αποταθείτε σε άλλο γαύρο για μπασκετικά.
Εγώ δεν........
φοβαμαι μην κυλησετε ξανα και μαζευετε 7αρεςΒρε δεν είμαστε Μπανάθες για τέτοια γούστα λέμε.
Στα φιόρδ πήγαν για ψάρεμα....κάπου εκεί έχει και εξέδρες...πετρελαίουεσυ ρε ναυαγιο που προσαραξες στο οσλο??

bre δεν ξυμηταν απο το μαντρι τους με τιποτα.... ακομη και την ευρωλιγκα να επαιρναν σημερα νικωντας μας 100-0 ......μετα τον καζο που επαθαν απο τα μπακαλιαρακιαΣυγχαρητηρια στο συμπαθεστατο και εντιμοτατο σωματειο του Παναθηνα'ι'κου (οχι την περιοδο Βαρδινογιαννη) για την μεγαλη νικη του (εχω νικησει κι εχω φερει ισοπαλια στο ιταλικο χωριο κι εγω). Σας ευχομεθα τη νικη και κατακτησην του Μιλκο και της Γιουρολιγκ ως τον μονο διαχρονικο πρεσβη μας εις τας Ευρωπας.
![]()
bre δεν ξυμηταν απο το μαντρι τους με τιποτα.... ακομη και την ευρωλιγκα να επαιρναν σημερα νικωντας μας 100-0 ......μετα τον καζο που επαθαν απο τα μπακαλιαρακια
τραγουδακι δεν βαλαμε για τις νικες τον ομαδωνκαι την ραχοκοκκαλια μεσα![]()
τι βαζεις και εσυ τωρα
βαλε τουλαχισσστον ενα πουτσινι να τους πηγαινει γαντι με την
που τσιμπησαν 

εδω ειμαστεbre δεν ξυμηταν απο το μαντρι τους με τιποτα.... ακομη και την ευρωλιγκα να επαιρναν σημερα νικωντας μας 100-0 ......μετα τον καζο που επαθαν απο τα μπακαλιαρακια
Έχει πολύ δρόμο ακόμα
Ισχύει.Έχει πολύ δρόμο ακόμα
Προφανώς...παιχνίδι με το παιχνίδι....τρώγοντας ανοίγει η όρεξηΙσχύει.
Άσε που τα κύπελλα δεν παίρνονται με την στατιστική