μην γινει η στραβη αυριο γαβροι γιατι μετα ψαχτε λαγουμια να κρυφτειτε οι πιθανοτητες ειναι εναντιον μας ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και το εχουμε ξανακανει εσεις ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Εγω παντως οτι και να γινει θα περασω καλα,ωραια η μαδριτη,ωραιες οι μαδριλενες,αν μου κανει το χατηρι και η παναθα ακομα καλυτερα.Απο τωρα μεχρι και την ληξη του ματς μονο ΠΑΝΑΘΑ μετα καλοπεραση!ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!
απόψε θα αναγεννηθεί ο φοίνιξ απ τις στάχτες του.
απόψε η ελλάς θα μεγαλουργήσει.
είμεθα έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις αντίξοες συνθήκες και για άλλη μια φορά θα βγούμε θριαμβευτές.
Λοιπόν, ο αόρατος θα βάλει 1 αόρατο plexiglass στο τέρμα (καθαρισμένο με Ajax εννοείται...),
οπότε θα εξασφαλίσετε την άμυνα και θα βγείτε όλοι μαζί γιουρούσι στην επίθεση!!!
είμεθα έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις αντίξοες συνθήκες και για άλλη μια φορά θα βγούμε θριαμβευτές.
αέραααααααααα..........τάπε ο αρχηγός.....γιούρια ρε να πάρουμε το εσκί σεχίρ,το αφιόν καραχισάρ και την μαδρίτη........ψάχνω να βρώ ρε περσόνιε τόσο καιρό τι σου λείπει...και το βρήκα.....κρασί......
και εγώ ρεεεε.....ο μαλάκας ο συγκεντρωσιάρχης που είναι και τι κάνει?......να κανονιστεί πάραυτ και άμεσα τσιμβούσιον...εντός της εβδομάδος αν γίνεται...άντε μην γαμήσω τίποτα.....
αέραααααααααα..........τάπε ο αρχηγός.....γιούρια ρε να πάρουμε το εσκί σεχίρ,το αφιόν καραχισάρ και την μαδρίτη........ψάχνω να βρώ ρε περσόνιε τόσο καιρό τι σου λείπει...και το βρήκα.....κρασί......