Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.039
- Πόντοι
- 6.536
Έχω ευχηθεί Έμπολα κτλ....ειστε αχαριστοι...τοσα λεφτα εχει δωσει ο γιανναρος...![]()
Δεν ψοφάει ο άτιμος....
Έχω ευχηθεί Έμπολα κτλ....ειστε αχαριστοι...τοσα λεφτα εχει δωσει ο γιανναρος...![]()
και αν το πάρει ένας από τους δυό ,
ο ψυχοπαθής γκαιμπελίσκος αντί να παραδεχτεί την ανωτερότητα του άλλου ,θα ξημεροβραδιάζεται στο αντίπαλο νήμα να σπάει αρχίδια
είναι σοβαρός άνθρωπος και καλός κόουτς ο ΒάσκοςΑν έχουν υπομονή και κρατήσουν τον Βάσκο,θα τους φτιάξει ομάδα για την επόμενη δεκαετία...
Αλλά θα τον φάνε λάχανο....
Ναι αλλά δεν κάνει σε κάποιους....είναι σοβαρός άνθρωπος και καλός κόουτς ο Βάσκος
είπαμε κ το γνωρίζουν σε όλα τα αθλητικά νήματα ότι είσαι κλόουν γκαιμπελάκοςειπε ο τυπος που σε καθε συζητηση για ποδοσφαιρο, απανταει με ποστ για σλουκα, ναν και αταμαν....
του λες δεν παιρνεις πρωταθλημα και αντι να παραδεχτει την ανωτεροτητα του ολυμπιακου, του παοκ και της αεκ, που ειναι οι μονοι που παιρνουν πρωταθληματα, σου απανταει για τον σλουκα....
οχι απλα ψυχασθενης, αλλα ψυχασθενης με πατεντα....![]()
είπαμε κ το γνωρίζουν σε όλα τα αθλητικά νήματα ότι είσαι κλόουν γκαιμπελάκος
Έχω κατ' επανάληψη πεί ότι της αεκ το πρωτάθλημα ήταν καθαρό όπως καθαρό ήταν του παοκ
Εσύ σαν ιδρυματικός αυνάνας σπας μπάλες στα νήματα των παιδιών και είσαι τόσο καθυστέρας γκαίμπελς
που τρως τραμπούκα και στο "κλειστό" γαβρονήμα
Για μπάσκετ μας ζάλισες με το πόσο κόσμο είχε στο Καλλιμάρμαρο , σαν μουρλός σκούζεις από ζήλια
Μην εκτείθεσαι ρε νούμερο άλλο , ψυχοπαθή αρχιμάλακε![]()
ο τυπος που γραφει οτι δεν παραδεχομαι την ανωτεροτητα του αλλου, στο αμεσως επομενο ποστ παραδεχεται τα πρωταθληματα της αεκ και του μπαοκ, αλλα ουτε ενα απο τα 10 που πηρε ο ολυμπιακος την τελευταια 15ετια!!!!!ο ψυχοπαθής γκαιμπελίσκος αντί να παραδεχτεί την ανωτερότητα του άλλου ,θα ξημεροβραδιάζεται στο αντίπαλο νήμα να σπάει αρχίδια
Μάξιμε , μπορεί να ηγηθεί κάποιος που δεν έχει ψυχραιμία ?Και τον Μπαρτζώκα βρίζουμε,γιατί είναι μπάσταρδος,μουνόπανο και κομμουνιστής(),αλλά είναι ίσως ο καλύτερος Έλληνας προπονητής όλων των εποχών.
Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
δεν χορταίνεις τραμπούκα βρε ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΕ ΑΥΝΑΝΑ Γκαιμπελάκοο τυπος που γραφει οτι δεν παραδεχομαι την ανωτεροτητα του αλλου, στο αμεσως επομενο ποστ παραδεχεται τα πρωταθληματα της αεκ και του μπαοκ, αλλα ουτε ενα απο τα 10 που πηρε ο ολυμπιακος την τελευταια 15ετια!!!!!
ειναι αραγε τοσο τουβλο ή δεν καταλαβαινει οτι αυτοαναιρειται μεσα σε 1 λεπτο????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο τυπος ειναι τοσο βιασμενος που ζοριζεται ακομα και την λεξη ολυμπιακος να πει...παραδεχεται μονο της αεκ και του μπαοκ....![]()
Σε σύγκριση με όλους τους Έλληνες προπονητές(και παλιούς)δεν βλέπω κάποιον καλύτερο.Μάξιμε , μπορεί να ηγηθεί κάποιος που δεν έχει ψυχραιμία ?
η έλλειψη αυτοσυγκράτησης κ ψυχραιμίας είναι το κουσούρι του Μπαρτζώκα
Κατά τα άλλα όπως τα λες, σε σύγκριση με Σπανούλη είναι έτη φωτός μπροστά , πολύ καλός κόουτς
βεβαίως θα ενοχλούσε , τουλάχιστον εμένα !!!!Σε σύγκριση με όλους τους Έλληνες προπονητές δεν βλέπω κάποιον καλύτερο.
Ο Σφαιρόπουλος είναι καλός,αλλά έχει κάποια κολλήματα που τον μπλοκάρουν.
Ο Μπαρτζώ αν ήταν σε εμάς και έκανε αυτά θα σε ενοχλούσε?
Δεν τον υποστηρίζω αλλά το βάζω στο τραπέζι....
Ωραίος....βεβαίως θα ενοχλούσε , τουλάχιστον εμένα !!!!
είμαστε "αριστοκρατικός" Σύλλογος , δεν ταιριάζει ο Μπαρτζώ που κάνει σαν σπαστικό ....
Μετά τον Άταμαν θα ήθελα Κάτας !!!!
ο Κάτας ήταν πολύ καλός μας παίκτης και σαν προπονητής με την Μακάμπι δίδαξε μπασκετάκιΩραίος....
Θυμάσαι τον Πεδουλάκη?
Σκληρός καριόλης,παιδί πράσινο και σαν παίκτης έβραζε το αίμα του...
Έλεγες αυτός θα,θα...
Και όμως ήταν ο πιο κύριος.
Του έβριζαν την γυναίκα στο ΣΕΦ(τότε με καρκίνο,πέθανε νομίζω)και ούτε καν ίδρωσε,ούτε μια χειρονομία.
Μετά αγκάλιασε εναν-έναν τους παίκτες του Ολυμπιακού και θυμάμαι τον Πρίντεζη να τον αγκαλιάζει,να τον φιλάει και κάτι να του λέει(ίσως συγνώμη για τον κόσμο).
Μακάρι να ήταν και ο πρόεδρος έτσι,όπως ο Παύλος...
Και ο Άταμαν μουνοπανάκος είναι,με βάση το παρελθόν του,όμως έως τώρα είναι κύριος....
Θέλω να τον δώ μέσα στην Φενερ σε λίγες μέρες....
Ο Κάτας μου αρέσει και μένα.
Και επιμενουν τα γιουσουφια οτι μαζεψανε 42,000 κοσμο με το πέταλο ολο αδειο και με τις δυο ακρες αδειες.Τύπε γιατί Εχεισ νεύρα ;δεν φταίμε εμείς που η βισση είναι μεγαλύτερο όνομα απο τον πρέσβη πάμε όλοι μαζί δαιμονεεεεες δαιμονεεεεες
Καλά αυτό δεν μας νοιάζει και ιδιαίτερα....ο Κάτας ήταν πολύ καλός μας παίκτης και σαν προπονητής με την Μακάμπι δίδαξε μπασκετάκι
Σαν παρουσιαστικό είναι άντε γειά, τυπάρας με κύρος ,παρουσιαστικό-ντύσιμο-σοβαρότητα μακράν ο the best....
Τύπε έχετε ομαδάραπροπερσι ξεροχυνανε με τα πεναλντι του αιτορ...περυσι ξεροχυνανε με τον φωταρα....φετος ξερωχυνουν με κατι πελιστριδες και ουναχιδες....
βρε δε πα να εχουν να παρουν πρωταθλημα 15 χρονια, δεν ξενερωνουν ποτέ οι πουστηδες!!!!!
πιο χαρουμενοι απο ποτέ....
![]()
δεν θελω τετοια με τον πρωταθλητη ευρωπηςΤύπε έχετε ομαδάρα
Γιογιο από έναν παναθηναικό πολύ κάτω του μετρίου...
Που είναι ο χελ?
Είχανε την πρωινή προσευχή οι κόκκινοι γιασιτζήδες....Τύπε έχετε ομαδάρα
Γιογιο από έναν παναθηναικό πολύ κάτω του μετρίου...
Που είναι ο χελ?
Γιάνναρος αγαπάει την οικογένεια που σας πήγε 2 φόρεσε ημιτελικά .Έχω ευχηθεί Έμπολα κτλ....
Δεν ψοφάει ο άτιμος....
![]()