είδαν καινούριορε εσεις δεν ντρεπεστε .....βρηκαμε καινουργιο θυμα και αμεσως να το καννιβαλησαιτε
κωλαράκι να ψάχνεταικ χύμηξαν όλοι οι κωλόμποι με τις πούτσες έτοιμες

είδαν καινούριορε εσεις δεν ντρεπεστε .....βρηκαμε καινουργιο θυμα και αμεσως να το καννιβαλησαιτε
κωλαράκι να ψάχνεται
ωραια μπασκετικη τοποθετηση....ειναι γνωστο γιατι αποφευγουν τον διαλογο.........φαινεται κι απ την ορθογραφια φιλε
Αστο,καλη συνεχεια,αλλα με ανηλικα δεν........
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ασε τι καταπινουν
ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ρε φιλε πως μας ξεφτυλισε ετσιείδαν καινούριοκωλαράκι να ψάχνεται
κ χύμηξαν όλοι οι κωλόμποι με τις πούτσες έτοιμες![]()

εγω πιστευω οτι μεχρι το 7 ξερει να μετραει σιγουρα..... εκει δεν σταματησε η λιβερπουλ ??Έχω ξεκινήσει το σοδομισμο και άλλων χαχαχα
συγνωμη μπερδεψα τους γαμιαδεςΗ Γιουβέντους ρε
έφυγε ψωλοχυμένος με τσούξιμο στο πισινούλη σαν κροσάκι στο τσοντοσινεμά που τορε φιλε πως μας ξεφτυλισε ετσι![]()
σίνιαρε ο @kostakis27 δε μου λες ησουν και εσυ σε αυτους που πεταγαν κροτιδες για να μην πεσει 50αρα???Μάθε γράφε πρώτα....και σε 50 χρόνια τα ξαναλέμε....α και σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από τις κουρτίνες του εξοχικού μου....λαθροβολιστες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Γιουβέντους ρε
εσυ ησουν???έφυγε ψωλοχυμένος με τσούξιμο στο πισινούλη σαν κροσάκι στο τσοντοσινεμά που το σίνιαρε ο @kostakis27![]()
μη ντρέπεσαι ρε πούστηεσυ ησουν???
να ρθεις με τον κηδεμονα σου του χρονουδε μου λες ησουν και εσυ σε αυτους που πεταγαν κροτιδες για να μην πεσει 50αρα???
αστο ρε το παιδι παλιανθρωπε...... σου υποσχεται οτι την αλλη φορα θα ερθει πλημενοςΌχι...είμαι αυτός που σε τρελάνει στις φάπες εδώ και πολλά χρόνια.....και φωνάζεις....πυροβολείτε πυ πυ πυρκαυλος
με καποτα η με fanta ??εχω ενα κουιζ.....ποιος ειπε...''γαμω τον παναθηναικο σας και την 13 σας ολη''.......
τους βιάζεις κ φτιάχνουν κλώνους οι καψεροίΝα έρθει με τον άλλο λογαριασμό....
κανονιστε γιατι ο βιασμος ειναι ποινικο αδικημα...εκτος αν αποδειξης οτι δεν ηταν και δεν ησουν εσυ ο πρωτοςτους βιάζεις κ φτιάχνουν κλώνους οι καψεροί![]()
να σου κανω μια σοβαρη ερωτηση ....το νηπιαγωγειο το εχεις τελειωσει???καλα ρε τοσο κοτες ποιος το ειπε ρε αυτο???...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα