athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.221
- Πόντοι
- 12.756
Τι ποσοστο δινει?Να βγαλουμε κανενα φραγκο αν ειναι![]()
Τι ποσοστο δινει?Να βγαλουμε κανενα φραγκο αν ειναι![]()
Τα αρχιδια μου θα παρεις....αλλον θα μπαναρω.Τι ποσοστο δινει?Να βγαλουμε κανενα φραγκο αν ειναι![]()
Ξεφαντωσες παλι
Ντροπη ρεΤα αρχιδια μου θα παρεις....αλλον θα μπαναρω.
δεν πιστευω να βαλεις στην ομαδα αυτοκτονιας και τον αθηναιο?Μπα....
Κανα wd : Dead City οκ θα έλεγα...
Αν με ξαναπείς Πυργιώτη θα γεμίσεις πμ από διάφορους τύπους,χυσεμέσαχαροχαρούλα κτλ.....
![]()
στηριζεις Σερβια;δεν πιστευω να βαλεις στην ομαδα αυτοκτονιας και τον αθηναιο?![]()
ορθοδοξ μπραδερς ολα στο κοκκινο.στηριζεις Σερβια;
Σερβία φυσικά,αν και μαζέψανε φάπες από Άγγλους σήμερα.στηριζεις Σερβια;
ορθοδοξ μπραδερς ολα στο κοκκινο.
Σέρβους δυνατά γαβριέλα.Ζελες στηρίζουν Ινγκλις σιστερς. Παιζει το ινδαλμα τους ο Τριπιερ.
Σκασε ΜΠΟΥΣΤΗζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
μπουτσαμ !![]()
ωχ αρχισανε τα "θα" παλι....Μέσα στα επόμενα 53 χρόνια, θα πάρουμε 2-3 τέτοιους τίτλους και θα κλαψουρήζετε.
Θα πάθετε ότι και στο μπασκετ που πήγατε πρώτοι σε φάιναλ και τελικό αλλά εμείς πήραμε τα περισσότερα τρόπαια τελικά .
Πάλι θα κλαίτε
2η αναφορα για σημεραΚΑΝΕ ΡΟΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
τυπε δεν φτουραει το Κονφερενς, θελανε στην UEFA να το πουν αρχικα consolation cup, δηλ. της παρηγοριας.Μην τους το χαλάς ρε τύπε και δηλώνουν πρωταθλητές Ευρώπης
Ελα να μας κλασεις ολων τα αρχιδια! ΟΛΩΝ.Τύπε έτσι όπως τα λες δεν θα διαφωνήσω.
Απλώς και εμείς και εσείς στο ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε κούπα και υπερηφανευόμαστε την μεγαλύτερη επιτυχια που έχουμε κάνει. Ακριβώς επειδή είμαστε μικρά μεγέθη.
Θέλω να μου απαντήσεις σε κάτι με ειλικρίνεια όμως.
Πάτε τελικό CH και χάνετε. Δεν θα το έχετε καμάρι; Δεν θα λέτε ότι παίξατε στον τελικό;Τι θα λέτε , εντάξει μωρέ δεν έγινε και τίποτα έναν τελικό παίξαμε και χάσαμε , δεν πήραμε την κούπα.
Προσωπικά εγώ και οι όλοι οι Παναθηναϊκοί θα σκάγαμε από το κακό μας ακόμα και αν χάνατε.
Μην κρυβόμαστε. Θα είναι επιτυχία που δεν θα μπορείς να την μειώσεις.
Περιμένω την απάντησή σου.
και σερτιφικεισον καπ να βγει που θα ειναι τεταρτο ουτε αυτο θα μπορεσεις ποτε να κατακτησης.τυπε δεν φτουραει το Κονφερενς, θελανε στην UEFA να το πουν αρχικα consolation cup, δηλ. της παρηγοριας.
Ντραπηκανε και το ειπανε κονφερενς δηλ. κυπελο συνεδριας, καλη ωρα πως λεμε εδω συνεδρια με κορασιδες.
Κακως τους αφηνουν και το περιφερουν στην Ελλαδα, κοροϊδευουν τα δωδεκαχρονα που μαζεύονται να δουν γιατι γινεται φασαρια και μηπως κερνανε τσαμπα σουβλακια (που ουτε αυτο δηλαδη)
Οποιος σηκωσει Europa ή CL θα μπορει να μιλαει για Ευρωπαϊκο, τα υπολοιπα πανηγυριωτικα.
Γι αυτόν εσύ εκραζες τον Αθανασιαδη οταν σε γαμησε με τους Ολλανδους και τερματισες τεταρτος και δεν προκριθηκες ουτε εκει μπας και σωσεις την ευρωπαικη χρονια; Σε πανυγηριωτικο θεσμο τι τον κραζεις τον φουκαρα τον Αθανασιαδη. Και φυσικα αποθεωνες τον παοκ για την μεγαλη μπαλα σε πανηγυριωτικο θεσμο. Κανε καμια κωλοτουμπα ακομα και ελα νας μας ξανα πεις αν ξερουμε τους πατεραδες μας!τυπε δεν φτουραει το Κονφερενς, θελανε στην UEFA να το πουν αρχικα consolation cup, δηλ. της παρηγοριας.
Ντραπηκανε και το ειπανε κονφερενς δηλ. κυπελο συνεδριας, καλη ωρα πως λεμε εδω συνεδρια με κορασιδες.
Κακως τους αφηνουν και το περιφερουν στην Ελλαδα, κοροϊδευουν τα δωδεκαχρονα που μαζεύονται να δουν γιατι γινεται φασαρια και μηπως κερνανε τσαμπα σουβλακια (που ουτε αυτο δηλαδη)
Οποιος σηκωσει Europa ή CL θα μπορει να μιλαει για Ευρωπαϊκο, τα υπολοιπα πανηγυριωτικα.