Ένα αρχίδι είναι , μια ξεφτιλισμενη πουτανα. Με το Μπαρτζωκα είχαν θέματα , δέχομαι το τι είπε.
Οι αδερφοί κάνανε ραντεβού μαζί του για 4 ώρες και μετά πήγε στο βαζελο. Δικαίωμα του να πάει στο βαζελο , αλλάοι άνθρωποι κι πίσω τον φέρανε και θέλαμε να τον κρατήσουνε. Καραγκιοζάκος σαν την άλλη την πορνη που δε ξέρει ορθογραφία
το ολο θεμα ειναι το εξης εχεις θεμα με τον μπαρτζωκα οκ,γιατι βγαζεις μενος προς ολο το συλλογο?επαγγελματιας εισαι και καλα εκανες και πηγες αλλα να πουλας οπαδιλικι και να μην σεβεσαι την ομαδα που σε ειχε τοσα χρονια ειναι αχαριστια και πουστια,στον πουτσο μου για τον μπαρτζωκα ο ολυμπιακος θα υπαρχει και μετα απο αυτον σεβασμο πρεπει να δειχνουν ολοι οι αθλητες στους συλλογους που περασανε.
Είπαμε ο Σλούκας είναι αρχίδι.
Το έδειξε ξανά χθες,αντί να πανηγυρίζει και να χαρεί έλεγε τις παπαριές,πόσο μικρός ανθρωπος ρε πστ μου...
Στο Βερολίνο έδειχνε τα 4 με τα δάχτυλα ο κομπλέξας....
7 έχουμε ρε αρχίδι.
Ρε μ@λακες ολυμπιακοί, πόσο βαρυ σας έκατσε το καυλι του Σλούκα. Μόνο για βρισιδια είστε π@υτανες, βρίστε τα μ@λακιστηρια της ομάδας σας, τον γαμιας σας θα τον προσκυνάτε
Φενέρ είχε κλείσει και τους πούλησε για τα €....
Ο Ιτούδης το έμαθε 30 λεπτά πριν υπογράψει με εμάς....
Του είπε επι λέξη "Μου γάμησες όλον τον σχεδιασμό ρε μαλάκα"...
Το έδειξε ξανά χθες,αντί να πανηγυρίζει και να χαρεί έλεγε τις παπαριές,πόσο μικρός ανθρωπος ρε πστ μου...
7 έχουμε ρε αρχίδι.
Ρε μ@λακες ολυμπιακοί, πόσο βαρυ σας έκατσε το καυλι του Σλούκα. Μόνο για βρισιδια είστε π@υτανες, βρίστε τα μ@λακιστηρια της ομάδας σας, τον γαμιας σας θα τον προσκυνάτε
το ολο θεμα ειναι το εξης εχεις θεμα με τον μπαρτζωκα οκ,γιατι βγαζεις μενος προς ολο το συλλογο?επαγγελματιας εισαι και καλα εκανες και πηγες αλλα να πουλας οπαδιλικι και να μην σεβεσαι την ομαδα που σε ειχε τοσα χρονια ειναι αχαριστια και πουστια,στον πουτσο μου για τον μπαρτζωκα ο ολυμπιακος θα υπαρχει και μετα απο αυτον σεβασμο πρεπει να δειχνουν ολοι οι αθλητες στους συλλογους που περασανε.
ρε συ με τον Μπαρτζώκα πλακώθηκε και τους αφους
Σε αυτούς τα έχωσε σαν ΝΙΚΗΤΗΣ και στα αρδάκια που λέγανε πίπες πως γέρασε δεν είναι ηγέτης κτλπ κτλπ
Γιατί σκούζετε εφόσον πιαστήκατε ρόιδα ?
7 έχουμε ρε αρχίδι.