αυτό λέω ...πιστεύω οι παίκτες θα τα βρούνε μεταξύ τουςη εθνικη φιλε ειναι αλλο πραγμα ...εχει διμηουργηθει βεβαια ενα κλιμα πολυ κακο που δεν θα μας βγει σε καλο
Ο Σπανούλης όμως δεν δικαιολογείται ...
αυτό λέω ...πιστεύω οι παίκτες θα τα βρούνε μεταξύ τουςη εθνικη φιλε ειναι αλλο πραγμα ...εχει διμηουργηθει βεβαια ενα κλιμα πολυ κακο που δεν θα μας βγει σε καλο
Μα ρε μαλάκα εξαρχής λέμε ότι έχει πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός.ντάξει λόγω διαιτησίας-ασυλίας ξεφύγανε ..πήρανε αέρα καβάλησαν το καλάμι...γίνανε αλλαζόνες γιούφτοι...
Αλλά έχουν καλή ομάδα και ο Μπαρτζώκας είναι προπονηταράς
Απλά θέλουν κανά δυό παίκτες σε αναπλήρωση Σλούκας-Βεζένκοφ και να κόψουν τις διαιτητικές λαλακίες , δεν χρειάζονται ...
Γινόμαστε ρεζίλι διότι τα ματσάκια τα βλέπανε κ έξω από την ελλάδα κ χαλάει και το κλίμα στην εθνική..
δυσκολο φιλο να τα βρουν...... πιστευεις οτι θα τους φερει πιο κοντα ο fa cadoro(ανετοκουμπο)αυτό λέω ...πιστεύω οι παίκτες θα τα βρούνε μεταξύ τους
Ο Γουακόπουλος έχει δείξει εσχάτως άσχημα στοιχεία χαρακτήρα.για Σπανούλη συμφωνώ κ επαυξάνω , αφαίρεση ιθαγένειας στον μούλο , επίσης κ στον Γουακόπουλο![]()
καλυτερα να παμε με αμιγως ελληνικη ομαδα χωρις νατουραλιζε και παπαρια μπλεΟ Γουακόπουλος έχει δείξει εσχάτως άσχημα στοιχεία χαρακτήρα.
Θα συμφωνήσω και ας είναι καλός παίκτης,στα @@ μας.
Χωρίς νατουραλιζέ καλύτερα.
Και ο βλάκας ο Ντόρσει δεν ξέρει λέξη Ελληνικά....
εγώ στη θέση του θα έκανα πως με πόναγε ο μπούτσοςδυσκολο φιλο να τα βρουν...... πιστευεις οτι θα τους φερει πιο κοντα ο fa cadoro(ανετοκουμπο)
Σιγά μην τα βρούνε....αυτό λέω ...πιστεύω οι παίκτες θα τα βρούνε μεταξύ τους
Μη βρίζεις ρε μλκ μουνοπανοαυτοι το ξεκινησαν να πανε να γαμηθουνε τοσο απλα
και ο Σπανουλης και η Εθνικη αφου ετσι το θελουν
γιατι εσυ πιστευεις θα παιξει??? εγω τον βλεπω στο ακροπολης να τραυματιζει το δεξι του νυχιεγώ στη θέση του θα έκανα πως με πόναγε ο μπούτσος
Που έμπλεξε κι αυτός τώρα ? απο το ΝΒΑ, με τον σπανούλη κ τη παράγκα Λιόλιου![]()
Και εσύ φτιάξε το στόμα σου ρε κωλομπαραΣιγά μην τα βρούνε....
Η φάση είναι λαίλαπα...
Δεν μας νοιάζει κιόλας,μπροστά στο εθνόσημα θα κάνουν τουμπέκα και θα πράξουν το καθήκον απαξάπαντες...
Μισό λεπτό, να καθαρίσω πρώτα το κόκκινο κραγιόν από την πούτσα...Και εσύ φτιάξε το στόμα σου ρε κωλομπαρα
δεν εχουν ιδεα τι ειναι εθνοσημο ..μονο τα λεφτα και στον μπουτσο τουςΣιγά μην τα βρούνε....
Η φάση είναι λαίλαπα...
Δεν μας νοιάζει κιόλας,μπροστά στο εθνόσημο θα κάνουν τουμπέκα και θα πράξουν το καθήκον απαξάπαντες...
ρε φίλε δίκιο δεν θα έχει ?γιατι εσυ πιστευεις θα παιξει??? εγω τον βλεπω στο ακροπολης να τραυματιζει το δεξι του νυχι
Ε θα σε γαμησω δε θα έρθεις κωλομπαρα,μλκς βγαλατε γλώσσα,στο 2+0 μούγκα και ούτε πλάκα εγώ, τώρα έχετε γαμηθει κωλομπαραδεςΜισό λεπτό, να καθαρίσω πρώτα το κόκκινο κραγιόν από την πούτσα...
![]()
οκ φιλε αλλα θα δουμε το ποσο ελληνας θελει να δειχνει οτι ειναι...για εμενα μεχρι τωρα η προσφορα του ειναι πολυ μικρηρε φίλε δίκιο δεν θα έχει ?
ήρθε να δεί τον αδερφό του κ έβλεπε τσαρούχα κ λαμόγια κόρακες ,
η φυσιολογική αντίδραση ενός ανθρώπου που δεν εξαρτάται οικονομικά από κανέναν, είναι ροχάλα φτύσιμο...
Ποια μούγκα?Ε θα σε γαμησω δε θα έρθεις κωλομπαρα,μλκς βγαλατε γλώσσα,στο 2+0 μούγκα και ούτε πλάκα εγώ, τώρα έχετε γαμηθει κωλομπαραδες
Θα σε γαμησω κωλομπαρα που θα έρθειςΠοια μούγκα?
Σε μένα το λές ρε?
Που με είχανε μιουτάρει?
Θα έρθω ρε μπούστη.....
Θα σου φέρω και μωρομαντήλα σπέσιαλ να σκουπιστείς....
![]()
Προτιμώ να βάλεις ανεξίτηλο κραγιονάκι...Θα σε γαμησω κωλομπαρα που θα έρθεις![]()
δε ξέρω ..είναι άλλη κουβέντα αυτή...οκ φιλε αλλα θα δουμε το ποσο ελληνας θελει να δειχνει οτι ειναι...για εμενα μεχρι τωρα η προσφορα του ειναι πολυ μικρη
κατσε να ερθει πρωτα ο μουνηςΘα σε γαμησω κωλομπαρα που θα έρθεις![]()