άσε τον τρουμπάκη...Μολις ηρθε εντολη απο τον αδερφο @troubakhs να σας γραψουμε στ'αρχιδια μας.
Η επιθυμια γινεται σεβσστη.
δεν ξεκολλάς εσύ από καυγάδες ,κάπου θες να ξεσπάς τα ψυχολογικά σου ...
πάλι εδώ θα ψάχνεσαι για φασαρίες ..
άσε τον τρουμπάκη...Μολις ηρθε εντολη απο τον αδερφο @troubakhs να σας γραψουμε στ'αρχιδια μας.
Η επιθυμια γινεται σεβσστη.
οσμιζομαι οτι θα εχουμε εξαιρετικους,κοσμιους,σεβασμιους τελικους.....

Κριθαροτο με γαριδες
ετσι ελαφρα σημερα αδερφε.....Κριθαροτο με γαριδες
αύριο τι βλέπεις με ιταλούς ? αντικειμενικά μπας κ ρίξουμε κουπόνι στοίχημαοσμιζομαι οτι θα εχουμε εξαιρετικους,κοσμιους,σεβασμιους τελικους.....
ρε μαλακα σε ΕΜΕΝΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ?????αύριο τι βλέπεις με ιταλούς ? αντικειμενικά μπας κ ρίξουμε κουπόνι στοίχημα
Στον δικό μου με ρεαλ είχα πεί 50-50 , δεν έπαιξα σεντς
Πες αντικειμενικά , εγώ δεν βλέπω τίποτα διότι δεν έχω ιδέα για την δυναμική της φιορεντίνα
παπάρια μέντολεςρε μαλακα σε ΕΜΕΝΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ?????
γιαυτο τσακωνομαστε ρε μπουστη....
πουλα γυναικα,πεθερα,σπιτι σε οβερ νικη θρυλου

αν τα έκανες πράξη όσα λες θα ήσουνα άστεγος κ έρμος παρατημένος![]()
οσο μπορεσα να παρω πρεφα και εγω.....παπάρια μέντολες
αν τα έκανες πράξη όσα λες θα ήσουνα άστεγος κ έρμος παρατημένος
Λέγε τι απίδια πιάνει αυτή η φιορεντίνα ?
μια φωτό τους είδα μόνον, στο αεροπλάνο σήμερα...φαίνονται σκληρά μούτρα..
Μη σε πειράξει απλαθα βαλω 500 ευρω ξερη νικη γαυρου

μην κανεις τρελες.....θα βαλω 500 ευρω ξερη νικη γαυρου
Μεγαλειότατε επιτρέψτε μου ένσταση ...θα βαλω 500 ευρω ξερη νικη γαυρου

μλκα στη φωτό δεν κάνω πλάκα ...σκληρές φάτσες μπαλαδόφατσες, Αλκατράζ μάφια οι τύποιοσο μπορεσα να παρω πρεφα και εγω.....
1. ειμαι σιγουρος ορι το ιταλικο ηταν απο τα καλυτερα και πιο δυνατα πρωταθληματα εδω και χρονια
2. ειναι πολυ σκληρη και "επαγγελματικη" ομαδα
3. ειναι ιταλοι και χανουν δυσκολα
θα τουσ το φορεσει ο καρμο με κεφαλια στο 56 και εγω θα σας αφησω με ανακοπη αφου στο 91 ο ρεφερι δεν θα εχει σφυριξει ληξη.....(σεναριο)

ειναι....αυτο σου ειπα.....για καποιο λογο το ιταλικο ηταν μαλλον το καλυτερο πρωταθλημα φετοςΜεγαλειότατε επιτρέψτε μου ένσταση ...
λείπει ο βολκάνο ο εγκυρότερος στα προγνωστικά ...οπότε δεν παίζω τίποτα χωρίς γνώμη του
μλκα στη φωτό δεν κάνω πλάκα ...σκληρές φάτσες μπαλαδόφατσες, Αλκατράζ μάφια οι τύποι![]()
Στο μπασκετ τα πήραμε πάντως με εσάς στο τελικόΠαμυωε Μεγαλειότατε επιτρέψτε μου ένσταση ...
λείπει ο βολκάνο ο εγκυρότερος στα προγνωστικά ...οπότε δεν παίζω τίποτα χωρίς γνώμη του
μλκα στη φωτό δεν κάνω πλάκα ...σκληρές φάτσες μπαλαδόφατσες, Αλκατράζ μάφια οι τύποι![]()

για σιγουριά πάρτα δανεικά ,θα βαλω 500 ευρω ξερη νικη γαυρου
Χαρτοπολεμια....καλη ιδεαγια σιγουριά πάρτα δανεικά ,
να είμαστε λογιστικά οκέι αν τα χάσουμε![]()