Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.872
- Πόντοι
- 206
o πεσι ειναι κοντα 70 ρεεεετον σλουκα θα τον εκανε ο τζο πεσι φαινεται σκληρος τυπος![]()
o πεσι ειναι κοντα 70 ρεεεετον σλουκα θα τον εκανε ο τζο πεσι φαινεται σκληρος τυπος![]()
τον πιάσανε κώτσο τον ράφλα.... έχωσε και 300 για χλοοτάπητα κ του το έκλεισανΣιγά μην είχαμε δεύτερο.
Η ΑΕΚ δεύτερο και ο ΠΑΟΚ τρίτη,εμείς πολύ πίσω....
Τινεγιεν;
Τώρα έχει σταθερότητα το ΟΑΚΑ?
![]()

Άστα παιδιά ρε τύπε ...Αμεσως το αρχιδι. Δεν προλαβα να βαλω Αεκτζη στο στομα μου αμεσως.
Τουλαχιστον ο συγκεκριμένος και κανα δυο τρεις ακόμα βραζουν μεσα τους που θα δουν τον Ολυμπιακό στο γηπεδο τους αλλα δεν υποτιμανε, μαλακες.

Δάχτυλος ράφλα...
ξεροχύνω αχαχαχαχαΔάχτυλος ράφλα...
Μην πιστεύεις παπαριές...

Eντωμεταξυ ελεγα και εγω που τις βρισκεις τις Λαλακιες και τις παταει ο Τακης!!Να τα λέμε κι αυτά. Όχι μόνο βουντού-βουντού.
![]()
Το «πλήρωσαν» και το πήρανε!
Ολόκληρη η Ευρώπη είδε την εύνοια του «εξασφύριχτρου» από την «μαφία» του Μποντιρόγκα κόντρα στην Ρεάλ!www.gavros.gr
Μη πιστεύεις πουστη λόγια κ του ράφλα μοιριολογιαδεύτερο μπάτζετ είχαμε φέτος...ο ράφλας !!!!
Καλος, χρυσος, παιχταρας, μεγαλη μορφη, τιμιος, αλλα μεγαλος μαιντανος μαζι με ολοκληρη την οικογενεια του. Ελεος.Το αλλο με τον ΚυρΓιαννη απο το Μιλγαουοκι,που ητανε η Φατσα του παντου!
βαρεθηκα να μου κατεβαζουν τα νημματα...Ακυρο μαγκες,εντελει διαβαζουν και αλλοι το gavro!!!!
Ειναι πολλοι!!!!!!!!
Ελα ρε το ραφλα κωτσο ? Αυτουνου το μυαλο ειναι Ελον Μασκ και Μπιλ Γκειτς μαζιτον πιάσανε κώτσο τον ράφλα.... έχωσε και 300 για χλοοτάπητα κ του το έκλεισαν![]()
ε καί ?βαρεθηκα να μου κατεβαζουν τα νημματα...

Οι μαλακιες δεν μενουν για πολυ.βαρεθηκα να μου κατεβαζουν τα νημματα...
Ποσα σου εχουν κατεβασει?βαρεθηκα να μου κατεβαζουν τα νημματα...
χεστοΠοσα σου εχουν κατεβασει?
Μολις ηρθε εντολη απο τον αδερφο @troubakhs να σας γραψουμε στ'αρχιδια μας.ωχ
πάλι θα τσακωθείς ?
να αλλαξεις το fake ονομα σου σε Highlander τοτεΟι μαλακιες δεν μενουν για πολυ.
ε καί ?
γράψε εδώ ότι θες
ρίξε και κανά σκληρό ροκ άσμα![]()
Μολις ηρθε εντολη απο τον αδερφο @troubakhs να σας γραψουμε στ'αρχιδια μας.
Η επιθυμια γινεται σεβσστη.