athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 120.776
- Πόντοι
- 24.631
εχω κανει 8 εγωΠόσα από τα εφτά μυστήρια έχεις κάνει ;

εχω κανει 8 εγωΠόσα από τα εφτά μυστήρια έχεις κάνει ;

Εμενα θέλει γούνα ...για να ξεχωρίζει ρίξει στον τροπικόΑγορασε η μπεμπεκα κατι καινουργια ρουχαλακια, τα φορεσε και μου εστειλε φωτο
Κούκλα ειναι το κοριτσακι μου
Αγορασε η μπεμπεκα κατι καινουργια ρουχαλακια, τα φορεσε και μου εστειλε φωτο
Κούκλα ειναι το κοριτσακι μου
Οχι, ξαναβαφτιστηκε
Δλδ δύο φορές παντρεύτηκες ;;;![]()
Ε ναι, ειπα κι εγω, δεν θα πεταξει κανείς τη μαλακια με καμια φωτο χοντρης?
Είναι άθεος
Ντεμεκ δεξιοί κ πράσινα άλογα![]()
Nομιζω μόνο σε εμένα την είχες στείλει αλλά μάλλον ο αντισθενης την διέγραψε από το πμ.Οχι, ξαναβαφτιστηκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε ναι, ειπα κι εγω, δεν θα πεταξει κανείς τη μαλακια με καμια φωτο χοντρης?
Οσο και να με τσιγκλατε παντως δεν θα ανεβασω φωτογραφια της εδω
Την Νταιάνα σού ειχα στειλειNομιζω μόνο σε εμένα την είχες στείλει αλλά μάλλον ο αντισθενης την διέγραψε από το πμ.![]()
Κ τη δικιά σου με πμ αλλά την αφαίρεσε ο αντισθενηςΤην Νταιάνα σού ειχα στειλει
γούνα πάνω με άσπρο σορτσάκι κάτω ήΕμενα θέλει γούνα ...για να ξεχωρίζει ρίξει στον τροπικό
Ξέρεις αυτές τις ελαφριές από μινκ αμανικες ολόκληρο κομμάτι κ όχι ρεταλια
Αλλά δυσκολεύομαι διότι ο Κούλης πετσοκοψε τις επιδοτήσεις
Θα κρυώσουν τα μωρά μας εκεί στο Κολομπια
νταντελωτό κορμάκι διαφανές, της στέλνω πεντακό άμεσα στείλε ibanτης στέλνω πεντακό άμεσα στείλε iban
είσαι παντρεμένος alex ?Την Νταιάνα σού ειχα στειλει
Το σίγουρο είναι ότι έχει πάρει διαζύγιο με την αισθητική γουστάρει μονο χοντρέςείσαι παντρεμένος alex ?
Vranković. Κροάτης, Παναθηναϊκάρα, και παιδί μάλαμα.Κροάτης γαρ.
Ούτε εγώ τον θέλω.
Τρεις. Εκτός κι αν χειροτονήθηκε και τον ξύρισαν γιατί ήταν μουρντάρης με τις ενορίτισσες.
Δλδ δύο φορές παντρεύτηκες ;;;![]()
συν η απουσια των Ρωσσων, η Μπαρτσα (που θα σπρωχτει παλι πόσο μαλλον δε που θα ειναι εντος εδρας το φ4) δειχνει ο μονος αντιπαλος μαςΚαι επειδη ειμαι και λιγο αρρωστος με τις ευρωπαικες κουπες , καθομαι και σκεφτομαι
Η Ρεαλ που ειναι ο πιο δυσκολος αντιπαλος για το 8ο, του χρονου αποστρατευονται οι φιρμες της , Γιουλ , Τσατσο, Ρουντι και θα ειναι σε φαση μεταβασης
Τουρκικες δεν υπερβαινουν τα 22-23 μυρια μπατζετ πλεον λογω προβληματων στην οικονομια
Ο Παναθηναικος εχει πλεον winner κορμο και απλως θα ενισχυσει
Πούστικια φυλή εντελώς....Σε γαύρο Ζίζιτς,Βούισιτς,Νάκιτς,Μίρσιτς,Μπάγκαριτς....Vranković. Κροάτης, Παναθηναϊκάρα, και παιδί μάλαμα.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
Ήρεμα....συν η απουσια των Ρωσσων, η Μπαρτσα (που θα σπρωχτει παλι πόσο μαλλον δε που θα ειναι εντος εδρας το φ4) δειχνει ο μονος αντιπαλος μας