οοοοοχιιιιιιιίΤα δωρίζω στον Αλαφούζο για να παραμείνει στον βαζελο![]()
στείλτα στη μπεμπέκα στο Κάλι
οοοοοχιιιιιιιίΤα δωρίζω στον Αλαφούζο για να παραμείνει στον βαζελο![]()
ζήτω εμείς !!!να παει να γαμηθει και η παιδεια τους και το πλανο τους. το μονο καλο που εχει βγει απο δαυτους ειναι ο Αντιριξ & Συμφωνιξ. ζητω η χωρα των Βασκων!!!
Βασκία

καναχεστηκα πατοκορφα τι λεει ο γιδοβοσκος μεσος Βασκος. εμενα με εξυπηρετει η ανεξαρτησια του. ξαναγαμιεται ολη η ισπανια.ζήτω εμείς !!!
δε πα να γαμηθούνε όλοι ?
βάσκος λέει ζήτω η ελλάδα ? άκου ζήτω ηΒασκία
ρε μλκες εμείς είμαστε απόγονοι ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ-ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ με τελευταίο τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΞΑΝΑΧΎΝΩ![]()
Μην μας κλασετε πολυ τα αρχιδια.στην πολυετη μπ@υτσα που αναμενεται να φατε στην μπαλαθα εχετε παλι αφθονο χρονο να μειωσετε με καμια κουπα στο μπασκετ
μεχρι τοτε![]()
Έχεις κλείσει ήδη Δημητράκη Βεργίνη.για πες τι παιζει με μεταγραφες....εικασιες,κουτσομπολια,σιγουρα κλπ
κάτι πράγματα που θέλω στο κάθισμα της αρένας
την Τετάρτη .
άμα σε εξυπηρετεί προσωπικά άλλο καπέλο...καναχεστηκα πατοκορφα τι λεει ο γιδοβοσκος μεσος Βασκος. εμενα μεεξυπηρετει η ανεξαρτησια του. ξαναγαμιεται ολη η ισπανια.

Μην μας κλασετε πολυ τα αρχιδια.
Να σου πω. Περυσι εβγαλε ο βαζελος γλωσσα και προτελευταια αγωνιστικη του το εκοψε ο Ολυμπιακος. Στα καπακια βγαζει η Κουλας γλωσσα και της την εκοψε παλι ο Ολυμπιακος.
Οπως βλεπεις, οποιος μιλαει πολυ, ο θρυλος του την κόβει την γλωσσιτσα. Α, τωρα που το θυμηθηκα, Ετσι στην εκοψε και εσενα το 2020 που ειχες παρει ξανα πρωταθλημα την προηγουμενη.
Μπαναρισμενε.
ντροπη σου αλλα και μπραβο σου. μια χαρη ζητω, στο μενου σου να ενταξεις μυδια αχνιστα συνοδεια στυφαδο με οσο πιο γινεται αβραστα κρεμμυδια. και μην ξεχασεις να "επισκεφτεις" το μουσειο τους....Φιλαράκια μου ζέλες
@athinaios44
@Maximilien
@ROB. C
Πολύ φιλόξενο το νήμα σας , Καζούρα όμορφη , ατάκες έξυπνες , χωρίς σπίτια , μάνες και άλλες τέτοιες μαλακίες , αλλά λέω να μετακομίζουμε σιγά σιγά στους "δίπλα"
Μλκς μου ξεκινάω πρόγραμμα διατροφής από αύριο που περιλαμβάνει : φασόλια γίγαντες γιαχνί , μπρόκολο βραστό , αγκινάρες αλά πολίτα , χυμό βατόμουρο και Μίλκο - ζαμπονοτυρόπιτα για πρωινό για να είμαι έτοιμος να αφήσωκάτι πράγματα που θέλω στο κάθισμα της αρένας
![]()
την Τετάρτη .
Υγ. Άξιος πρωταθλητής Ευρώπης φέτος ο Παναθηναϊκός .
Και με τα Μεμέτια και χθες , οκ βγάζω το καπέλο![]()
Απο το να τον παιζεις πηγαινε στο να γκλαμουρα, διαλεξε ενα πουτανακι να γαμησεις.Ξαναβλεπω τα στι
![]()
κ εγω το εβαλα , αλλα μου εβγαλε το 2009 με γαυρο. μαλλον το ιδιο με αυτο που εβγαλε κ εσενα εβγαλετι μαλακας.....(το εκανα παντως αλλα μονο highlights/χυσιματα βγαζει...)![]()
θανκς!!!! εφυγαΑπο το να τον παιζεις πηγαινε στο να γκλαμουρα, διαλεξε ενα πουτανακι να γαμησεις.
Κερασμενο απο εμενα.
κανω γκεσταριλικι σε σαςΦιλαράκια μου ζέλες
@athinaios44
@Maximilien
@ROB. C
Πολύ φιλόξενο το νήμα σας , Καζούρα όμορφη , ατάκες έξυπνες , χωρίς σπίτια , μάνες και άλλες τέτοιες μαλακίες , αλλά λέω να μετακομίζουμε σιγά σιγά στους "δίπλα"
Μλκς μου ξεκινάω πρόγραμμα διατροφής από αύριο που περιλαμβάνει : φασόλια γίγαντες γιαχνί , μπρόκολο βραστό , αγκινάρες αλά πολίτα , χυμό βατόμουρο και Μίλκο - ζαμπονοτυρόπιτα για πρωινό για να είμαι έτοιμος να αφήσωκάτι πράγματα που θέλω στο κάθισμα της αρένας
![]()
την Τετάρτη .
Υγ. Άξιος πρωταθλητής Ευρώπης φέτος ο Παναθηναϊκός .
Και με τα Μεμέτια και χθες , οκ βγάζω το καπέλο![]()

youtube τιποτα, ουτε dailymotion ουτε αυτο το κινεζικο το bilibili, καριολα euroleagueκ εγω το εβαλα , αλλα μου εβγαλε το 2009 με γαυρο. μαλλον το ιδιο με αυτο που εβγαλε κ εσενα εβγαλε![]()
δηλαδή τα χαιλάιτ δε φτάνουν ?![]()
μετα απο αυτη την σκηνη, με γυψο να προσπαθει να ανεβει σκαλες να φτιαξει καφε και να φαει σουπα......οτι πιο επικο εχω δει......
Τι διαμάντι είναι αυτόΡε μαλάκα...
![]()
![]()

καναχεστηκα πατοκορφα τι λεει ο γιδοβοσκος μεσος Βασκος. εμενα με εξυπηρετει η ανεξαρτησια του. ξαναγαμιεται ολη η ισπανια.

αυτα ειναι, μπροστα τους οι 17Ν ειναι παιδικη χαρα