baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 7.265
γαργαρε επειδη δεν εχω δει δευτερολεπτο τι εχει παιχτει και εκανε φασαριες καρυπιδης?ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΔΟΞΗΣ,ΓΗΠΕΔΟ,ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ,ΤΙΤΛΟΙ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
γαργαρε επειδη δεν εχω δει δευτερολεπτο τι εχει παιχτει και εκανε φασαριες καρυπιδης?ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΔΟΞΗΣ,ΓΗΠΕΔΟ,ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ,ΤΙΤΛΟΙ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
γιατι ειναι μαλακαςγαργαρε επειδη δεν εχω δει δευτερολεπτο τι εχει παιχτει και εκανε φασαριες καρυπιδης?
Μπορεί να αργήσω διότι θα κατέβω το πρώην μετά στη Βάθης ...χρωστάνε τα μουνόπανα επιδοτήσεις κ αρχίζει κ τρελενεται η ρωσιδουλα ότι δεν θα πάει Μαλδίβες το καλοκαίριΝΑΙ....φερε και τα πραγματα
Καλα, βαλε μου καποιο GIF απο εκεινα τα χαζομαλακισμενα που εχεις.ξεκόλλα αυτιστικέ πουστόγερε
θα σε περιμενωΜπορεί να αργήσω διότι θα κατέβω το πρώην μετά στη Βάθης ...χρωστάνε τα μουνόπανα επιδοτήσεις κ αρχίζει κ τρελενεται η ρωσιδουλα ότι δεν θα πάει Μαλδίβες το καλοκαίρι![]()

βάλε κανά στραπόν να στανιάρεις ..και τα χάπια σου μη ξεχάσειςΚαλα, βαλε μου καποιο GIF απο εκεινα τα χαζομαλακισμενα που εχεις.
λεγε ρε μαλακα?να βαλω ραπτοπουλο?γιατι ειναι μαλακας
Δεν ξέρω αν αργήσω ...έχω πρώτα μια αλλαγή στο καρούλι κ μετά ξεκινώθα σε περιμενω![]()
Μεγάλη επιτυχία Αλαφούζουβάλε κανά στραπόν να στανιάρεις ..και τα χάπια σου μη ξεχάσεις
βαλε να γελασειςλεγε ρε μαλακα?να βαλω ραπτοπουλο?
λες να ξηγηθεί αφοι Αγγελόπουλοι ?Μεγάλη επιτυχία Αλαφούζου
Σημαίνει αλλά δέκα χρόνια Αλαφούζος στο τιμόνι και ασφαλώς η ομάδα πήρε κύπελλο άρα δεν χρειάζονται μεταγραφες
Ο μπουγατσας ζει;βαλε να γελασεις
εχω βαλει ακουω,δεν λεει τιποτα για διαιτησια παντως απλα σας εχει βγαλει και τους δυο αχρηστουςβαλε να γελασεις
Κάτι τέτοιο το κοβωλες να ξηγηθεί αφοι Αγγελόπουλοι ?![]()
ισχυει ρε....εχω βαλει ακουω,δεν λεει τιποτα για διαιτησια παντως απλα σας εχει βγαλει και τους δυο αχρηστουςο πιο αθλιος αγωνας που εχει δει.
Ενώ αν δεν έπαιρνε κυπελλο θα τα εχωνε χοντραΚάτι τέτοιο το κοβω
Σού λένε σου πήρα κύπελλο ή σε έφερα φάιναλ φορ άρα το ίδιο μπάτζετ κ του χρόνου
Τύπε φοβάμαι το επόμενο σορβαιβορ θα γυριστεί ΕλληνορώσωνΘα έρθει κ ο Σολτ μπαε τυπε