troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
Μονο για τραπεζες και κονομες ειναι..το γαμησανε και ψοφησε οι γερμανοι.....ΠΕΤΑΧΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΥΣ

Δεν νομιζω οτι απετυχε ολη τη χρονια οπως γραφεις.η ευρωλιγκα απεδειξε και σημερα (οπως ολη την χρονια) οτι οργανωτικα ΑΠΕΤΥΧΕ σε ολα. δεν φταινε οι Γερμανοι ουτε για τα επεισοδια (εφοσον δεν πηραν οδηγιες απο την διοργανωτρια αρχη για επικινδυνοτητα μεταξυ οπαδων), ουτε για τα εισητηρια που πουληθηκαν οπως να ναι αναμεικτα και ετσι ειχαμε ρεκορ καθυστερησης εναρξης του αγωνα, ουτε οτι οσο αναμεναμε για την εναρξη κοσμος και κοσμακης εκοβε βολτες γυρω απο το παρκε. Ντεγιαν σε αγαπησαμε τοσο πολυ οταν φοραγες την φανελα την πρασινη. Εκτιθεται πια και πρεπει να παραιτηθει.
διαιτητικα;;;;;;;Δεν νομιζω οτι απετυχε ολη τη χρονια οπως γραφεις.
μια χαρα διοργανωση ηταν.
Οργανωτικα μιλαμε...διαιτητικα;;;;;;;
Και εγώ μέσα ήμουν....
Ρε μουνόπανο,εγω ημιτελικό με Μπένετον ήμουν με ΠΑΟΚ.

αλλαξα γνωμη, γ@μηστε τους γαυρους στον τελικο, και σηκωστε το 7ο !![]()
ποτε σε τετοιο επιπεδο να μην εισαι απολυτος τυπε....γυρισαν και ειναι κονταΑπίστευτα τραγικοί κωλότουρκοι , μπήκαν στο γήπεδο με ανοιγμένες κωλοτρυπίδες και λιπαντικό. Αχταρμας , πρεπει να ναι η χειροτερη ομαδα που εχω δει σε ημιτελικο. Εχει τελειωσει το ματσακι απ' το 3' .
Αυτα να τα βλέπουν κάποιοι απο σας εδω που ηθελαν τον Σαρας . Το παλικάρι προπονητικά είναι κατι αναμεσα σε Ηττούδη και Βοβορα. Ανυπαρκτος.