Ε,ναι μαν.
Από την άλλη είναι αφύσικο από 17ος να βγεις 2ος....
Μόνο μια ομάδα με το ειδικό βάρος του Παναθηναικού θα μπορούσε να το κάνει.
Θα προτιμούσα βημα-βήμα....
Αλλα η φιλοδοξία ειναι τρομερό κίνητρο.
Φαβορί θα είναι όποιος περάσει απο τον δεύτερο ημιτελικό τον δικό σας.
Καλημερα παιδες, εγω πιστευω οτι σημερα η ομαδα μας , δυσκολα μεν , αλλα θα το παρει το ματσακι. Αλλα εγω προσωπικα δεν θελω τον γαυρο στον τελικο, διοτι εχουμε κομπλεξ μαζι τους και φοβαμαι οτι θα χασουμε .
Καλημερα παιδες, εγω πιστευω οτι σημερα η ομαδα μας , δυσκολα μεν , αλλα θα το παρει το ματσακι. Αλλα εγω προσωπικα δεν θελω τον γαυρο στον τελικο, διοτι εχουμε κομπλεξ μαζι τους και φοβαμαι οτι θα χασουμε .
Δεν θέλω να ακούω μαλακίες.
Κανένα κόμπλεξ,απλά δεν είχαμε ομάδα 3+ χρόνια.
Με έσοδα-έξοδα παίζαμε.
Φέτος είμαστε απλά ένα πολύ μικρό κλίκ κάτω σαν ομάδα,του χρόνου θα έρθει η κανονικότατα...
Δεν θέλω να ακούω μαλακίες.
Κανένα κόμπλεξ,απλά δεν είχαμε ομάδα 3+ χρόνια.
Με έσοδα-έξοδα παίζαμε.
Φέτος είμαστε απλά ένα πολύ μικρό κλίκ κάτω σαν ομάδα,του χρόνου θα έρθει η κανονικότατα...
Εντωμεταξύ κανένας δεν ασχολείται με το κύπελο....
Η μία ομάδα θα δώσει τον υπερπάντων αγώνα να το κατακτήσει και η άλλη και να το πάρει δεν θα χαρεί κανείς πέρα από τον ιδιοκτήτη....
Στο δια ταύτα...
Εντωμεταξύ κανένας δεν ασχολείται με το κύπελο....
Η μία ομάδα θα δώσει τον υπερπάντων αγώνα να το κατακτήσει και η άλλη και να το πάρει δεν θα χαρεί κανείς πέρα από τον ιδιοκτήτη....
Στο δια ταύτα...