Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 49.682
- Πόντοι
- 10.131
Ασχετο με το θεμα αλλα ο Μπράιντ που παίζει στον Μίλωνα ανέβασε στορυ (προφανώς κατά λάθος) που δίνει τσιμπουκι σε μια τυπισσα

Δοκίμαζε να δει αν έχει ευστοχίαΑσχετο με το θεμα αλλα ο Μπράιντ που παίζει στον Μίλωνα ανέβασε στορυ (προφανώς κατά λάθος) που δίνει τσιμπουκι σε μια τυπισσα![]()
Που ρε μαν,ένας φίλος ψάχνει το βίντεο.Ασχετο με το θεμα αλλα ο Μπράιντ που παίζει στον Μίλωνα ανέβασε στορυ (προφανώς κατά λάθος) που δίνει τσιμπουκι σε μια τυπισσα![]()

αν και ο σχετικά μαζεμένος baros έχει παραφρονήσει που ο παοκ πήρε πρωτάθλημα τίμιο,

Και εγω το ψαχνω τυπε!Που ρε μαν,ένας φίλος ψάχνει το βίντεο.
![]()
Εχει και πιο βαριά,αυτο ειναι λαϊτ....αν και ο σχετικά μαζεμένος baros έχει παραφρονήσει που ο παοκ πήρε πρωτάθλημα τίμιο,
η φωτό είναι αυτό που λέμε στο μπου "βαρύ"![]()

εχεις δει να γαμιεται ψαρι?εγω εχω δει να γαμιεται λαγος.

ετσι....εχεις δει να γαμιεται ψαρι?εγω εχω δει να γαμιεται λαγος.![]()
Τι έχουμε?Εχει και πιο βαριά,αυτο ειναι λαϊτ....
Βάρος είναι τυπάρας καλός.
Αντέχει καζούρα...
![]()
Αρνάκι φρικασέ.
![]()

Ρε πούστη.....Είμαι ο μόνος απαισιόδοξος για το φάιναλ φορ; Σλούκας-Χουάντσο χωρίς αγώνες εδώ και 20 μέρες, ομάδα ξεζουμισμένη λόγω κλειστού ροτέισον, αξιόπιστος ψηλός ένας και μοναδικός (Λεσόρ), και η τελευταία εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ ήταν τραγική. Δεν βλέπω να περνάμε τη φενέρ. Εύχομαι πραγματικά να κάνω λάθος.

ατσάλι και φωτιά![]()
Μεγάλη ένταση στο Βερολίνο: Οπαδοί της Φενέρ την «έπεσαν» στους παίκτες του Παναθηναϊκού και έβρισαν τον Αταμάν!
Μεγάλη ένταση στο Βερολίνο με την άφιξη του Παναθηναϊκού στη γερμανική πρωτεύουσα, καθώς οπαδοί της Φενέρμπαχτσε περίμεναν την «πράσινη» αποστολή στο ξενοδοχείο και αποδοκίμασαν παίκτες και Αταμάν!www.sport-fm.gr
Τα μουνοπανα!
στα τούρκικα σκυλιάΑπό το national geographic είσαι μανεχεις δει να γαμιεται ψαρι?εγω εχω δει να γαμιεται λαγος.![]()