Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.872
- Πόντοι
- 206
Τύπε αν είσαι κάπως έτσι κάτι θα κάνουμε για σέναΚαλησπέρα στους κυρίους
μήπως έχουμε κανένα μέσον για το γήπεδο του παναθηναικού; Να καθαρίζω τουαλέτες θα ήθελα αν γίνεται.
Θα σου στείλω επιστολή να δώσεις στο αφεντικό σου ότι είσαι κωλυόμενος σε εμεναεχω θεμα σοβαρο...Παρασκευη παιζουμε 7 απογευμα και εγω δουλευω
θα στηριξω και εγωΘα σου στείλω επιστολή να δώσεις στο αφεντικό σου ότι είναι κωλυόμενος σε εμενα![]()
Ελα με μπλούζα ΟΣΦΠ Τζόρτζεβιτς να χορτάσεις bukkake και πούτσα...Καλησπέρα στους κυρίους
μήπως έχουμε κανένα μέσον για το γήπεδο του παναθηναικού; Να καθαρίζω τουαλέτες θα ήθελα αν γίνεται.
Τζόρτζεβιτς.....πωωω τι βιασμούς σας έχει κάνει ο γουρλοματηςΕλα με μπλούζα Τζόρτζεβιτς να χορτάσεις bukkake και πούτσα...
στειλε ζαρζαβατικα,μοσχαρια,εμβασμα 5000Τζόρτζεβιτς.....πωωω τι βιασμούς σας έχει κάνει ο γουρλοματης
στειλε ζαρζαβατικα,μοσχαρια,εμβασμα 5000
Μαζεύω κεράσια τώρα ..είμαι άκρως απασχολημενος..στειλε ζαρζαβατικα,μοσχαρια,εμβασμα 5000
Πιπα Βάρκιζα ραντεβού στο πάρκινγκ YabanakiΤζόρτζεβιτς.....πωωω τι βιασμούς σας έχει κάνει ο γουρλοματης
καλα ερχομαι εγω να τα παρω αναμεσα στα ολιγολεπτα διαλειμματα μου θα πεταχτω τσακα τσακαΜαζεύω κεράσια τώρα ..είμαι άκρως απασχολημενος..
Κ προσεύχομαι για να σώσει ο Αλλάχ τον Χομεϊνί μας![]()

σου ειπα συνθηματικα οτι ειναι κομμουνιστης..
Ρε τυπε εκεί στο yabanaki όλο αλβανιαρες έχει .....για παραλία πάμε λιθάρι ή αστέρα ......Πιπα Βάρκιζα ραντεβού στο πάρκινγκ Yabanaki
ερχομαι αυριο με σαξο το νου σου να εχεις τα παντα ετοιμαΡε τυπε εκεί στο yabanako όλο αλβανιαρες έχει .....για παραλία πάνε λιθάρι ή αστέρα ......
Πάντως η Αττική απέχει πολύ σε σχέση με Θεσσαλονίκη κ Χαλκιδική σε beach bar

ΣΕ 32 ΛΕΠΤΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΕΙΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟ ΑΡΗ..

θα μιλησω στο γηπεδο