Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.872
- Πόντοι
- 206
γιατι;Το σηκώσουμε δεν το σηκώσουμε, και πέρα από τη Μισέλ τύπε, το ζητούμενο είναι να φύγει ο Τουρκαλάς ταβερνιάρης.
γιατι;Το σηκώσουμε δεν το σηκώσουμε, και πέρα από τη Μισέλ τύπε, το ζητούμενο είναι να φύγει ο Τουρκαλάς ταβερνιάρης.
Πρώτον, είναι βρωμιάρης Τουρκαλάς, μισώ και σιχαίνομαι κάθε τι τουρκομογγολικό, έμψυχο και άψυχο.γιατι;
Ο ζελικο οντως ειχε το ιδιο κολλημα αλλα εμπρακτως πετυχε. Δωστου χρονο του τουρκου, αυτο που εχει κανει ως τωρα δεν ειναι μονο λογω μπατζετ, ειναι απιστευτο γενικα. εαν δεν υπηρχε η εχθρα του dpg με την φασιστοευρωλιγκα θα ειχαμε δυθριαμβους σε ευρωπαικα μεσα εντυπα και μη για την πορεια της ομαδας φετος σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια. ο μωραιτης δεν ξερω εαν αξιζει κατι περισσοτερο και δεν θελω γενικα εκει που ειναι να φτασει η ομαδα με το πλανο που εχει ο dpg εαν χωρανε προσωπικοτητες σαν του μωραιτη, εαν με πιανεις. το θεμα το εθνικο, θα συμφωνησω μαζι σου, καλος τουρκος ο νεκρος τουρκος, αλλα εδω ο σκοπος αγιαζει τα μεσα, και εαν επιστρεψω στον ευρωπαικο μου θρονο και παραμεινω εκει για χρονια + να ριχνω 30αρες στον γαυρο, τοτε μια χαρα ειναι ο μεμετης.Πρώτον, είναι βρωμιάρης Τουρκαλάς, μισώ και σιχαίνομαι κάθε τι τουρκομογγολικό, έμψυχο και άψυχο.
Δεύτερον, δεν είναι αυτό που τον παρουσιάζουν, έχει δείξει ότι έχει πολλά κολλήματα. Τουλάχιστον τρεις φετινές μετεγγραφές ΔΕΝ του βγήκαν. Έχει ανακόψει την πορεία του Μωραΐτη που άξιζε περισσότερων ευκαιριών.
Και τέλος, δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό στον 21ο αιώνα χωρίς ροτέισον (κι ο Ομπράντοβιτς είχε αυτό το κόλλημα, βέβαια).
Και τέλος, δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό στον 21ο αιώνα χωρίς ροτέισον (κι ο Ομπράντοβιτς είχε αυτό το κόλλημα, βέβαια).
Λες τύπε;Τώρα που είπες Ομπράντοβιτς,πίπα κώλο τον πάει ο Σφαιρόπουλος στη Σερβία,μάλλον το'χει ρίξει στα ουίσκια ο μελιτζάνας
Σε πιάνω, αλλά το πλάνο είναι του DPG ή του Τουρκάλα αυτή τη στιγμή;Ο ζελικο οντως ειχε το ιδιο κολλημα αλλα εμπρακτως πετυχε. Δωστου χρονο του τουρκου, αυτο που εχει κανει ως τωρα δεν ειναι μονο λογω μπατζετ, ειναι απιστευτο γενικα. εαν δεν υπηρχε η εχθρα του dpg με την φασιστοευρωλιγκα θα ειχαμε δυθριαμβους σε ευρωπαικα μεσα εντυπα και μη για την πορεια της ομαδας φετος σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια. ο μωραιτης δεν ξερω εαν αξιζει κατι περισσοτερο και δεν θελω γενικα εκει που ειναι να φτασει η ομαδα με το πλανο που εχει ο dpg εαν χωρανε προσωπικοτητες σαν του μωραιτη, εαν με πιανεις. το θεμα το εθνικο, θα συμφωνησω μαζι σου, καλος τουρκος ο νεκρος τουρκος, αλλα εδω ο σκοπος αγιαζει τα μεσα, και εαν επιστρεψω στον ευρωπαικο μου θρονο και παραμεινω εκει για χρονια + να ριχνω 30αρες στον γαυρο, τοτε μια χαρα ειναι ο μεμετης.
ως τωρα ο προεδρος βασιζει το πλανο του στον τουρκο, το εχει δηλωσει αλλωστε. ευχομαι να ειμαστε καλα να ειμαστε εδω σε 3-4 χρονια και να συζηταμε τα σημερινα και να γελαμε (εαν παει την δουλεια εκει που ονειρευεται ο dpg).......Λες τύπε;
Μήπως έχει και τίποτα γκόμενες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε πιάνω, αλλά το πλάνο είναι του DPG ή του Τουρκάλα αυτή τη στιγμή;
Λες τύπε;
Μήπως έχει και τίποτα γκόμενες;
τον πήραν στο ψιλό τον πρίγιπα
Έχει κηδεία ο πριγκηπας κ θα έρθει τελικά την Τετάρτη
εντάξει, το μυαλό ήταν αλλού ...είχαμε και τα κοράκια που δώσαν ανεπανάληπτο ρεσιτάλΚακή εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη σήμερα, ελπίζω να ήταν θέμα συγκέντρωσης και μόνο. Βιλντόζα πάλι αρνητικός, και με απουσία Σλούκα και ντεφορμέ Ναν, πότε θα παίξει; Είδωμεν.

Βιλντόζα πάλι αρνητικός, και με απουσία Σλούκα και ντεφορμέ Ναν, πότε θα παίξει; Είδωμεν.
μόνο ο φατίχαρος μπορούσε να κοντράρει στα ίσα τον μέγα στρατηλάτη μεντιλίπαρ, τί να κάνει ο κακομοίρης ο κόντηςπανέτοιμοι να πάρουμε του γκομενέτου τοσκαλπκόκκινο το στρινγκ
Μόνο αν το σηκώσουμε θα είναι επιτυχία.Πέθανα με μαγνητικό τομογράφο
Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, αλλά ακόμα κι αν δεν το σηκώσουμε, εγώ ευχαριστημένος θα είμαι.
ως τωρα ο προεδρος βασιζει το πλανο του στον τουρκο, το εχει δηλωσει αλλωστε. ευχομαι να ειμαστε καλα να ειμαστε εδω σε 3-4 χρονια και να συζηταμε τα σημερινα και να γελαμε (εαν παει την δουλεια εκει που ονειρευεται ο dpg).......
Δε θέλω πανό για συμμετοχή στο Final Four.Μόνο αν το σηκώσουμε θα είναι επιτυχία.
Μην λέτε μαλακίες...
Δεν σηκώνουμε πανό για συμμετοχή σε Φ4....
Εγώ θα πω απλά ότι είμαστε σε καλό δρόμο....Δε θέλω πανό για συμμετοχή στο Final Four.
Δεν είμαι γαύρος.
Αλλά είναι επιτυχία από 17ος να πηγαίνεις στα ημιτελικά!
Ιβαν έβγαλε 11αδα σχεδιο μάχηςμόνο ο φατίχαρος μπορούσε να κοντράρει στα ίσα τον μέγα στρατηλάτη μεντιλίπαρ, τί να κάνει ο κακομοίρης ο κόντης