athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.308
- Πόντοι
- 24.631
ναι ρε οχι για αρουλη εκει ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παρουμε το κυπελλο αλλιως δεν τους βλεπω καθολου καλαΑ,για γαβριέλα λές?
Οκ πιστεύω σε 1χί
ναι ρε οχι για αρουλη εκει ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παρουμε το κυπελλο αλλιως δεν τους βλεπω καθολου καλαΑ,για γαβριέλα λές?
Οκ πιστεύω σε 1χί
Εσύ μορη γσμιολα ακόμα να χωνέψεις, 10 κομμάτια πίτσα ρε πουστηναι ρε οχι για αρουλη εκει ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παρουμε το κυπελλο αλλιως δεν τους βλεπω καθολου καλα
Δεν θα αποφύγει τον διπλό βιασμό....Μπερδεύεσαι, ο γαμαικανος την ακονίζει ήδη, τέτοια καυλα εβδομάδα που έρχεται ούτε την είχε ονειρευτεί.

Λαμια-Αρουλης ωραια το στησανε το παιχνιδακι!!!ναι ρε οχι για αρουλη εκει ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παρουμε το κυπελλο αλλιως δεν τους βλεπω καθολου καλα
πρεπει να γαμηθει ΠαλεταςΛαμια-Αρουλης ωραια το στησανε το παιχνιδακι!!!
Μια χαρα τα φτιαχνει ο Παλετας!
Ο παλέτας πρώτα έχει να ξεκωλιασει μπουξο, ευκολακι, και καπάκι σε περιμένει για σεξ τειπ.πρεπει να γαμηθει Παλετας
Ναι ο καργιολης

ΠΡΙΝ 10 λεπτα εβγαλα επανω, 470... περιμενα 5 ωρες... τα κατω εχουν φυγει σχεδον ολα, επανω εχει αρκετα ακομα. εχουν γφυγει λεει κοντα στα 9.000 διαρκειας κ εχει ακομα περιπου 2.000Εγω μαλακίστηκα ενώ ήξερα ποτέ πρέπει να μπω να πάρω...
Νόμιζα ότι θα μείνουν από τα ακριβά...
Αυτά φύγανε πρώτα...
Αμα δν εχει σειρα πως θα μπει τωρα?ΠΡΙΝ 10 λεπτα εβγαλα επανω, 470... περιμενα 5 ωρες... τα κατω εχουν φυγει σχεδον ολα, επανω εχει αρκετα ακομα. εχουν γφυγει λεει κοντα στα 9.000 διαρκειας κ εχει ακομα περιπου 2.000
μαλακια που εφυγε.... ας μπει παλι απ την αρχη... τι εχει να χασει;;Αμα δν εχει σειρα πως θα μπει τωρα?
Ακομα χαμος γινεται!
Δν ξερω αν εφυγε ή αν περιμενει!!!!μαλακια που εφυγε.... ας μπει παλι απ την αρχη... τι εχει να χασει;;
πες του οτι δε λειτουργει το POS εδω και κατι χρονια εκειΈχει πάει για κεμπάμπ στον Σολομωνίδη.
εγω αρχισα με 34.000 περιπου, περιμενα 5 ωρες και σιγα σιγα επεφτε...Δν ξερω αν εφυγε ή αν περιμενει!!!!
Αλλα οποτε τσεκαρα εγω κατω απο 25000 αναμονη δν επεφτε!
Ουσιαστικά "αυτοφωράκιας" είναι....Η ηλιθιος-ασχετος με το ποδόσφαιρο η μπροστινός, δεν παιζει κατι αλλο.

δηλαδή ο Μουρίνιο θα μάθαινε στον έναν να μην κάνει τσαφΑκομα να τον διωξει τον μπαρμπα, ή περιμενει να χασουμε και το κυπελλο;
Γαμημενε ραφλα