φίλε δεν πιστεύω πως ο Παπαγιάννης μπορεί να μας κάνει ζημιά...τωρα προγνωστικα εχουμε απο κανεναν αναλυτη για το παιχνιδι με τους τουρκους
τον Καλάθη θα τον αναλάβει ο Γκραντ με Καλαιτζάκη ...νομίζω θα περάσουμε σχετικά εύκολα..
φίλε δεν πιστεύω πως ο Παπαγιάννης μπορεί να μας κάνει ζημιά...τωρα προγνωστικα εχουμε απο κανεναν αναλυτη για το παιχνιδι με τους τουρκους
Ετσι μαν πες ταΜαγκες Μπραβο τους που πηγαν τελικο!!
Και ωραιο το πειραγμα,αλλα οχι βρισιδια και οχι οικογενειες.
Πισω απο το πληκτρολογιο ολοι μαγκες και πισω απο αλλους.
Το πειραγμα εχει και αυτο οριο!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι
συμφωνο απολυτα απλος το ξαναλεω ειμαστε χωρις 5αρι ..ο τελικος θα ειναι πολυ δυσκολοςφίλε δεν πιστεύω πως ο Παπαγιάννης μπορεί να μας κάνει ζημιά...
τον Καλάθη θα τον αναλάβει ο Γκραντ με Καλαιτζάκη ...νομίζω θα περάσουμε σχετικά εύκολα..
Λες???φίλε δεν πιστεύω πως ο Παπαγιάννης μπορεί να μας κάνει ζημιά...
ε ναί , μάλλιασε η γλώσσα μας να το λέμε..συμφωνο απολυτα απλος το ξαναλεω ειμαστε χωρις 5αρι ..ο τελικος θα ειναι πολυ δυσκολος
φαντασου να γινει ελληνικος τελικος τι θα γινει μετα το τελος ...εγω παντως χασουμε κερδισουμε θα ανοιξω νημα για κομμωτηρια και θα γραφω εκει για ανταυγιες κλπΛες???
Τα φοβαμαι λιγο το Μογγολακια!!
Αλλα πιστευω μας ταιριαζουν καλυτερα απο τη Μονακο!
για εμενα ο λεσσορ ειναι απαραδεκτος που θελει να θεωρειτε και μεσα στους καλυτερους σεντερ τις ευρωπηςε ναί , μάλλιασε η γλώσσα μας να το λέμε..
πάρτε βρε μακάκες έναν ψηλό
Κοιτα επειδης η Real ακομα δν εχει κανει την γκελα,φαντασου να γινει ελληνικος τελικος τι θα γινει μετα το τελος ...εγω παντως χασουμε κερδισουμε θα ανοιξω νημα για κομμωτηρια και θα γραφω εκει για ανταυγιες κλπ
η χειρότερη περίπτωση ήταν η Μακάμπι , αφού τα καταφέραμε να κάνουμε 3 νίκες δεν φοβάμαι κανέναν ...Λες???
Τα φοβαμαι λιγο το Μογγολακια!!
Αλλα πιστευω μας ταιριαζουν καλυτερα απο τη Μονακο!
σκληρο καρυδι με πολυ καλους παιχτες και ξερει πολυ καλα το παιχνιδι τις ευρωλιγκας (εχει τον τροπο) εουρος φουλλλλλλλλλλλλλλΚοιτα επειδης η Real ακομα δν εχει κανει την γκελα,
πιστευω οτι θα γινει στο F4.
Στην κανονικη περιοδο οι ηττες,ηταν θελημενες για εμενα.
Και δν νομιζω να σπασει φετο η παραδοση του πρωτου της κανονικης περιοδου να μν περνει κουπα,θα συνεχιστει αυτο!
γενικά είναι κιμπάρηδες , τα μοιράζουν τα ευρουλάκια στους κατάλληλους ανθρώπουςσκληρο καρυδι με πολυ καλους παιχτες και ξερει πολυ καλα το παιχνιδι τις ευρωλιγκας (εχει τον τροπο) εουρος φουλλλλλλλλλλλλλλ
φιλε μιλαμε για το μεγαλυτερο σωματειο στην ευρωπη αν κλασουν τρεχουν ολη μαζι fiba-ouefa να μαζεψουν τις μυρωδιεςγενικά είναι κιμπάρηδες , τα μοιράζουν τα ευρουλάκια στους κατάλληλους ανθρώπους
άκλαυτοι πήγαν οι άλλοι στο ποδόσφαιρο![]()
Το κανω και απο κοντα αν θες!Δεν εχεις ιδεα ποσες φορες εχω λογομαχησει προσωπο με προσωπο...Αλλοι κανουν πουστιες και κρυβονται σε καδους σκουπιδιων!Αν θες να βρίσεις την μάνα κάποιου τύπε,κάντο από κοντά.
Αλλιώς είναι πούστικο.
Τα έχω σβήσει ολα τα inbox καιρό τώρα.Καλά, συνέχισε να μινάρεις, που λένε και οι Πατρινοί. Δεν θα σου χαλάσω το κέφι.
Αν ελέγξει το inbox του ο @Maximilien κάπου εκεί μέσα, δεν ξέρω πως μου 'ρθε, υποθετικά μίλαγα, είχα προβλέψει ακριβώς αυτήν την υποτίμηση. Μα ακριβώς αυτήν. Βέβαια, ακόμα δεν το έχω σηκώσει. Αλλά η υποτίμηση έχει ξεκινήσει ήδη. Παναθηναικοί... θα υποτιμήσουν τα πάντα φτάνει να δείξουν αυτοί ότι είναι ανώτεροι.
Αν έχει την καλoσύνη ο Maximilen ας το βγάλει φόρα παρτίδα το pm.
Από το πληκτρολόγιο είσαι πολύ άντρας....Συγγενης του Μαρκου εισαι και θιχτηκες τοσο ευκολα???Κλαψε σε καμια αλλη γωνια ρε γαμημενε...Τι παριστανεις ρε βρωμιαρη???Τον δικηγορο???Ελα παρε το μπουλο τωρα και αδειαζε μας τη γωνια.Εγω δε σε εβρισα...Εσυ το ξεκινησες!!!
Και η διαχρονικη καραμελα "Ελλας Ευρωπη Παναθηναικός" θα τελειωσει μια για παντα...
Οπότε θές τύπε.Το κανω και απο κοντα αν θες!Δεν εχεις ιδεα ποσες φορες εχω λογομαχησει προσωπο με προσωπο...Αλλοι κανουν πουστιες και κρυβονται σε καδους σκουπιδιων!
Τύπε αν δεν έχει βρισίδια να το κλείσουμε το μαγαζί.Μακαρι και να χαιρονται παντα ρε Φιλε,αλλα οχι να ερχονται εδω(αυτος ο ενας μονο ηταν)και να μας βριζουν.
Εγω δν το δεχομαι,αλλα και οχι και η αλλη αντιδραση του δικου μας!
Ξερεις οτι τοσα χρονια εχουμε την καραμελα της Ευρωπης,αρα τωρα δν θα πουν και αυτοι το ιδιο?
Ενταξει ας ερχονται απο εδω να υπαρχει ενταση για να υπαρχει τζερτζελο!!
Χωρις βρισιδια ομως απο κανενεαν

Στείλε πόσο δίνει ρε πμΤύπε αν δεν έχει βρισίδια να το κλείσουμε το μαγαζί.
Αλλά βρισίδια χωρίς μάνες,οικογένειες.