slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 736
Αρα φευγω!!!!!ο,τι ηταν να πω, το ειπα....τα υπολοιπα με τον δικηγορο μου![]()

Αρα φευγω!!!!!ο,τι ηταν να πω, το ειπα....τα υπολοιπα με τον δικηγορο μου![]()

Περίμενε τώρα μόλις άνοιξε το κουτάκι με τις μαλακίεςΘα πεις και αλλα ή να φυγουμε???????
![]()
Αρα φευγω!!!!!
![]()
ανοιξατε παλι το κουτάκι με τις μαλακιες ρε μουνοπανα?????!!!!!
για τον προπονηταρα τον αταμαν, για το ροτεισον, για τον σλουκα, για το ενα, για το αλλο.....εντωμεταξυ τον τελευταιο μηνα εχετε ανακουφισει με πιπα σχεδον τους παντες σε ελλαδα και ευρωπη...
μεγαλη νικη εκτος προγραμματος, και τιποτα παραπανω...το παιχνιδι δεν ενδεικνυται για συμπερασματα : παιζατε χωρις αγχος απεναντι σε μια αδιαφορη ομαδα και σας βγηκαν ολα...δεν λεει κατι...ματς που βγαινουν συμπερασματα ειναι αυτα απεναντι σε ομαδες με κοινες θεσεις και στοχους....
μπηκα παλι να σας επαναφερω στην πραγματικοτητα ρε ζωα!!!!!
![]()
Ρε γιγαντα των like , δε μπορω να στα εξηγω πενηνταρακια, σχολειο δεν εχεις παει ?Εν τωμεταξυ βγηκε οταν δεν ειμαστε μεσα το Φερεφωνο και ειπε παλι τα τρελα του.
Μπηκαν λεει τα τριποντα!
Real 9/20 45%
ΠAO 10/23 43,5%
Που ειδες 60%?
Φερεφωνο δες στατιστικα αγωνα!
9 παικτες παιξανε παλι χτες,Rotation δεν υπαρχει.
Ρε σεις μαζεψε τον!!!!
Χαιρομαι οταν παικτες ΑΈθνικης στο μπασκετ μου απαντανε!!!!Ρε γιγαντα των like , δε μπορω να στα εξηγω πενηνταρακια, σχολειο δεν εχεις παει ?
Ροτεισον εννοω τις δυο βδομαδες ξεκουραση για Σλουκα , Ναν , δηλαδη οτι κανει το ροτεισον που ξεκουραζει παιχτες
Η στατιστικη ειναι για τους βοηθους προπονητων , τα τριποντα οταν η μπαλα ειναι βαρια μετρανε περισσοτερο( Σλουκας ), και αυτο δεν το λεει η στατιστικη Αλλα που να καταλαβεις εσυ, ουτε απ εξω δεν εχεις περασει απο γηπεδο μπασκετ
ΥΓ Για το Φατιχαρο δεν ακουω τιποτα Λουφα και παραλλαγη

Και για να δεις τι μπιφτεκας εισαι!!!Ρε γιγαντα των like , δε μπορω να στα εξηγω πενηνταρακια, σχολειο δεν εχεις παει ?
Ροτεισον εννοω τις δυο βδομαδες ξεκουραση για Σλουκα , Ναν , δηλαδη οτι κανει το ροτεισον που ξεκουραζει παιχτες
Η στατιστικη ειναι για τους βοηθους προπονητων , τα τριποντα οταν η μπαλα ειναι βαρια μετρανε περισσοτερο( Σλουκας ), και αυτο δεν το λεει η στατιστικη Αλλα που να καταλαβεις εσυ, ουτε απ εξω δεν εχεις περασει απο γηπεδο μπασκετ
ΥΓ Για το Φατιχαρο δεν ακουω τιποτα Λουφα και παραλλαγη

Τη μια με διορθωνεις σαν να εισαι συνιδιοκτητης με το Γαννακοπουλο του Παναθηναικου, την αλλη αρπαζεσαι γιατι γραφω το rotation και το diflection ελληνικα για να το καταλαβαινουν περισσοτεροι Κομπλεξ μεγαλειουΧαιρομαι οταν παικτες ΑΈθνικης στο μπασκετ μου απαντανε!!!!
Αν εχω παει εγω σχολειο φαινεται!!!
Rotation γραφεται!!!
Rotation σημαινει να χρησιμοποιει παικτες στα παιχνιδια και οχι να ξεκουραση 2 εβδομαδων.
Στατιστικη μονος χρησιμοποιησες σε αλλο μνμ που εβαλες 60% τριποντα.
Ξυπνα δεν ξερεις τι εχεις γραψει ή μαλλον στα γραφουν αλλοι?????
Αυτα που εχω γραψει εγω απο τα περσι τα λες φετος για στατιστικη Φερεφωνο!
Και αν εγω ξερω απο μπασκετ φαινεται!
Παρε τωρα τον Τολη να του κλαφτεις!
Eγω δεν ασχολουμαι μαζι σου στο εχω ξαναγραψει!!!Τη μια με διορθωνεις σαν να εισαι συνιδιοκτητης με το Γαννακοπουλο του Παναθηναικου, την αλλη αρπαζεσαι γιατι γραφω το rotation και το diflection ελληνικα για να το καταλαβαινουν περισσοτεροι Κομπλεξ μεγαλειου
Η ουσια του ροτεισον ειναι να ξεκουραζονται οι παιχτες, οχι να πουλαμε εξυπναδα Κοιτα την ουσια και ασε τις εντυπωσεις για να παιρνεις like σαν τις γκομενιτσες του Instagram Και μην ασχολεισαι τι κανω εγω στη ζωη μου Πες μας για τη δικια σου ζωη

Ανοιξε κανα λεξικο να φρεσκαρεις τα ελληνικα σου, και βρες μου που εχω γραψει οτι ο Ναν δεν ειναι καλοςΚαι για να δεις τι μπιφτεκας εισαι!!!
Οταν ηρθε ο Nunn εγραφες δεν κανει και δεν κανει!!!
ΤΩΡΑ??????
Και ευτυχως που διαβαζεις και Sdna που πριν 10μερες κραζανε τον Αμαν Αμαν και απο χτες τον αποθεωνουν παλι
Φερεφωνο εγω δεν χρειαζομαι λεξικο γιατι βλεπεις οτι απανταω ταχιστα!Ανοιξε κανα λεξικο να φρεσκαρεις τα ελληνικα σου, και βρες μου που εχω γραψει οτι ο Ναν δεν ειναι καλος
Αυτο που ειπα ( κανε focus μπας και καταλαβεις ) ειναι οτι ειναι ΡΙΣΚΟ να φερνεις στη μεση της περιοδου εναν παικτη που δεν εχει παιξει ξανα Ευρωπη . Υπαρχει ο κινδυνος να μην προσαρμοστει
Σου ειπα πριν δεν εισαι συνιδιοκτητης με το Γιαννακοπουλο. Η ομαδα σου ειναι και ομαδα μου και ολων οσων δηλωνουν ΠαναθηναικοιEγω δεν ασχολουμαι μαζι σου στο εχω ξαναγραψει!!!
Εγω σε ξεμπροσταιαζω!!!!!!!!
Και σου απανταω γιατι εσυ ασχολεισαι με την Ομαδα μου και πετας τουβλα!
Το τι κανεις στη ζωη σου μονος σου το πεταξες,δεν σε ρωτησε κανενας!
Το τι κανω εγω δεν σε αφορα!
Οσο θα μιλας για την ομαδα μου ασχημα,τοσο θα σε ξεμπροστιαζω!
Εμεις δηλωνουμε Πανθηναικοι,οχι εσυ.Σου ειπα πριν δεν εισαι συνιδιοκτητης με το Γιαννακοπουλο. Η ομαδα σου ειναι και ομαδα μου και ολων οσων δηλωνουν Παναθηναικοι
Εγω την ποναω περισσοτερο την ομαδα και δεν κρυβω τα προβληματα κατω απο το χαλι και να χανονται οι χρονιες , και να βλεπω το Φ4 απο τον καναπε
Εισαι , σπουδαιος , γρηγορος , γνωστης του μπασκετ , γνωστης της ψυχολογιας των ανθρωπων, αντιλαμβανεσαι την εννοια των λεξεων, κατοχος του παναθηναικομετρουΦερεφωνο εγω δεν χρειαζομαι λεξικο γιατι βλεπεις οτι απανταω ταχιστα!
Εσενα σε βλεπω να αργεις λιγο!
Η΄ μαλλον εισαι ΑΡΓΟΣ?????
Εισαι , σπουδαιος , γρηγορος , γνωστης του μπασκετ , γνωστης της ψυχολογιας των ανθρωπων, αντιλαμβανεσαι την εννοια των λεξεων, κατοχος του παναθηναικομετρου
Αλλα πλατιασαμε , οποτε την κανω
κατά βάθος το φχαριστήθηκες το χθεσινό μπαγάσα ,