Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.419
- Πόντοι
- 28.246
Που ειπες; Αντε να χαθεις με εκανες και γελασα.στα αρχιδια μου
Που ειπες; Αντε να χαθεις με εκανες και γελασα.στα αρχιδια μου
Ρε κακομοίρη ηλίθιε εγώ δεν είμαι πουστης για να θέλω υποστήριξη σαν εσένα γαμημενε βλάκα πρεζακιρε μουνοπανο σεσκουλα φερε εναν 1 (ΕΝΑΝ) να σε υποστηριξει εδω στο γαμωσαιτ....ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ....αντε αυτοκτονα η αλλαξε λιγο ρε μαλακα....
η μανα σου σε πεταξε στα σκουπιδια γιατι εισαι τερμα ελαττωματικος
ουτε η μανα σου ηταν που σε εδωσε σε ιδρυμα και μεγαλωσες βλακας και αμορφωτος...Ρε κακομοίρη ηλίθιε εγώ δεν είμαι πουστης για να θέλω υποστήριξη σαν εσένα γαμημενε βλάκα πρεζακι
Ναι όταν μου εστελνες τηλ από call girl ξεχνάς πουστακι .... αντίθετα με εσένα που ξέρω ότι έχεις γαμηθει από κωλοΔεν κάνω εγώ με μια τελειωμένη φτωχομπινεδιαρα αδελφή που γράφει σε σάιτ με γυναίκες και δεν έχει γαμησει ποτέ καμμία
Τι να ρίξεις μωρη λουγκρα ,....σου προσφέρω θέση εγώ φτωχομπινεδιαρα αδελφή να ανακουφιζεις γεροντακια στα ΚΑΠΗ τίς ΗλιούποληςΘα έρθω να σου ρίξω έναπουσταρα
Βρε τράβα βρες τον πραγματικό σου πατέρα αμόρφωτε βλάκαουτε η μανα σου ηταν που σε εδωσε σε ιδρυμα και μεγαλωσες βλακας και αμορφωτος...
Τώρα είναι σωστόουτε η μανα σου ηταν που σε εδωσε σε ιδρυμα και μεγαλωσες ΑΛΒΑΝΟΣ βλακας και αμορφωτος...
Ρε Τασούλα πουστακι ήσουν πουστακι παραμένεις ξέρω τι σου λέω 60 χρονων βλάκας που σε γαμανε Πακιστάν αγόρια είσαιΤι να ρίξεις μωρη λουγκρα ,....σου προσφέρω θέση εγώ φτωχομπινεδιαρα αδελφή να ανακουφιζεις γεροντακια στα ΚΑΠΗ τίς Ηλιούπολης
Στο είπα και το Σάββατο αν έχεις αρχιδια έλα.... αλλά μια φτωχομπινεδιαρα αδελφή είσαι τελειωμένη ...Ρε Τασούλα πουστακι ήσουν πουστακι παραμένεις ξέρω τι σου λέω 60 χρονων βλάκας που σε γαμανε Πακιστάν αγόρια είσαι
ελα ρε μπινε...θα ερθει και ο πραγματικος μου πατερας ρε μπουστη...Βρε τράβα βρες τον πραγματικό σου πατέρα αμόρφωτε βλάκα
Στο είπα και το Σάββατο αν έχεις αρχιδια έλα.... αλλά μια φτωχομπινεδιαρα αδελφή είσαι τελειωμένη ...
Κορίτσια ξύρισε κώλο βάλτε της ζαρτιερες σας και στείλτε αριθμό δωματίουελα ρε μπινε...θα ερθει και ο πραγματικος μου πατερας ρε μπουστη...
ελα ρε τιποτακι

ελα να σου βαλει ενα ψιλικοκο ο μπαμπας μου στο λαρυγγι σου μωρη μπουστρα...αν οχι στειλε την μαμαΚορίτσια ξύρισε κώλο βάλτε της ζαρτιερες σας και στείλτε αριθμό δωματίου![]()
Mη βρίζεις μαν ηρεμααντε γαμω τα παντα μου γαμω................ θα μας βγει η ψυχη παλι σημερα
Mη βρίζεις μαν ηρεμααντε γαμω τα παντα μου γαμω................ θα μας βγει η ψυχη παλι σημερα