You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.386
- Πόντοι
- 12.756
Tσακο τοναι μπράβο , πέτυχαν και την σέρβικη προφορά
θέλω το έβδομο εδώ και τώρα![]()

έφαγα Σύνταγμα μισό ταψί σπανακόπιτα-πρασόπιτα , η κρεμούλα βγαίνει πρασινούλαTσακο το![]()
τσάκω την

ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.386
- Πόντοι
- 12.756
Πάρε επιστροφή και εγώ εκεί ήμουν το πρωί τυρόπιτα άριστον κτλ συνταγμαέφαγα Σύνταγμα μισό ταψί σπανακόπιτα-πρασόπιτα , η κρεμούλα βγαίνει πρασινούλα
τσάκω την![]()

- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 208
- Like
- 68.380
- Πόντοι
- 48.917
Που είναι ο πράσινος γενίτσαρος του halil ergin @Maximilien
Να τον κεράσω προυσαλιδικο sutlas με
οπως του αρέσει ...
Yγ κατσικοποδαρος ο Σερσερης μας .....έπεσε το κινητό στην τουρκική χεστρα κ πάει η κάμερα
Να τον κεράσω προυσαλιδικο sutlas με
οπως του αρέσει ...Yγ κατσικοποδαρος ο Σερσερης μας .....έπεσε το κινητό στην τουρκική χεστρα κ πάει η κάμερα
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 208
- Like
- 68.380
- Πόντοι
- 48.917
Εγώ καβουρμά κ τώρα πάω να χέσω διότι έβαλα κ γιαούρτι ...έφαγα Σύνταγμα μισό ταψί σπανακόπιτα-πρασόπιτα , η κρεμούλα βγαίνει πρασινούλα
τσάκω την![]()
Το βράδυ με την Τουρκάλα στα χαμάμ κ στις πισίνες θα τα κάνω όλα καφετί .......
δίαιτα κάνεις ?Πάρε επιστροφή και εγώ εκεί ήμουν το πρωί τυρόπιτα άριστον κτλ συνταγμα![]()
πάνω στον ένατο καραγ.σερβίας στη "καντίνα" να πηγαίνεις , έχει νόστιμα μπιφτέκια κ διάφορα της ώρας ,
μαζεύει κ δικηγορίνες που παίζει το μάτι τους..
και γω μία από τα ίδια θέλω, οι τυρόγαλοι κατά φαντασία κοτσιδάκηδες του μπου ,Εγώ καβουρμά κ τώρα πάω να χέσω διότι έβαλα κ γιαούρτι ...
Το βράδυ με την Τουρκάλα στα χαμάμ κ στις πισίνες θα τα κάνω όλα καφετί .......
![]()
θα μας λένε χεζ(ο)μπολαχίτες

ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.386
- Πόντοι
- 12.756
Ξέρω ρε αλλά όχι πρωί πρωίδίαιτα κάνεις ?
πάνω στον ένατο καραγ.σερβίας στη "καντίνα" να πηγαίνεις , έχει νόστιμα μπιφτέκια κ διάφορα της ώρας ,
μαζεύει κ δικηγορίνες που παίζει το μάτι τους..

FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.273
- Πόντοι
- 1.336
O Γιαννακοπουλος φερνει Κεμ Μπιρτς στο 5 και φορτσα για ευρωλιγκα
Για τους αμπαλους που λενε για Ρεαλ, βαζεις το Μητογλου στο 5 να βαραει 3ποντα, και βραχυκυκλωνεις Ταβαρες
ΥΓ Κατι πηρε το αυτι μου για Βιλντοζα και νυχτερινα περπατηματα
Για τους αμπαλους που λενε για Ρεαλ, βαζεις το Μητογλου στο 5 να βαραει 3ποντα, και βραχυκυκλωνεις Ταβαρες
ΥΓ Κατι πηρε το αυτι μου για Βιλντοζα και νυχτερινα περπατηματα
Τελευταία τροποποίηση:
πέρασα από σκλαβενίτη βόρεια να πάρω φρούτα και πήρα μια τούρτα σοκολάτα ,πρώτη φορά από κεί ,Ξέρω ρε αλλά όχι πρωί πρωί![]()
όποτε σκεφτόμουνα να πάρω έλεγα τούρτα σε σουπερ μαρκετ μαλακία θα είναι και το άφηνα
έφαγα πριν ένα κομμάτι, άντε γειά !!! ανώτερη από κοσμικό , lonis κτλπ

χωρίς τους 2 παικταράδες πως να νικήσεις Ρεάλ ? αδύνατον !!!O Γιαννακοπουλος φερνει Κεμ Μπιρτς στο 5 και φορτσα για ευρωλιγκα
τώρα ναί !! με τις 2 προσθήκες της σκίζεις τα κωλομέρια

Φουλάρουν οι “πράσινοι” για νέα μεταγραφή: Φέρνει και 2ο NBAer ο Γιαννακόπουλος, όχι όμως 3άρι - Ειδήσεις Σήμερα - Ελλάδα
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.273
- Πόντοι
- 1.336
Αν προσεξες για πρωταθλημα δε συζηταω καν. Με τη Μπερυλ Μακισικ θα παιζουμεχωρίς τους 2 παικταράδες πως να νικήσεις Ρεάλ ? αδύνατον !!!
τώρα ναί !! με τις 2 προσθήκες της σκίζεις τα κωλομέρια
Φουλάρουν οι “πράσινοι” για νέα μεταγραφή: Φέρνει και 2ο NBAer ο Γιαννακόπουλος, όχι όμως 3άρι - Ειδήσεις Σήμερα - Ελλάδα
είσαι ωραίος !!!Αν προσεξες για πρωταθλημα δε συζηταω καν. Με τη Μπερυλ Μακισικ θα παιζουμε
η καύλα η ευρωπαική είναι ασύγκριτη !!!! περηφάνεια, δέος , συγκίνηση ,μεγαλείο...
τα εγχώρια είναι για ένα απλό ξεκαύλωμα , να την πείς στους άλλους, να στην πούν ,μλκίες
Το ΕΒΔΟΜΟ θέλουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ

ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.386
- Πόντοι
- 12.756
Έλα πάρε το 7είσαι ωραίος !!!
η καύλα η ευρωπαική είναι ασύγκριτη !!!! περηφάνεια, δέος , συγκίνηση ,μεγαλείο...
τα εγχώρια είναι για ένα απλό ξεκαύλωμα , να την πείς στους άλλους, να στην πούν ,μλκίες
Το ΕΒΔΟΜΟ θέλουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ![]()

FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.273
- Πόντοι
- 1.336
Ηδη φανταζομαι το παιχνιδι στον τελικο με τη Ρεαλ. Μητογλου στο 5 , Χουαντσο στο 4 να βαρανε 3ποντα, ο Ταβαρες παει στον παγκο, και ανοιγει ο δρομος για μπουκες του Κεντρικ Ναν ( ο καλυτερος σε αυτο τον τομεα )είσαι ωραίος !!!
Το ΕΒΔΟΜΟ θέλουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ![]()
Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.853
- Πόντοι
- 6.536
Τι λες ρε δροσερέ Akin Akinözü....Που είναι ο πράσινος γενίτσαρος του halil ergin @Maximilien
Να τον κεράσω προυσαλιδικο sutlas μεοπως του αρέσει ...
Yγ κατσικοποδαρος ο Σερσερης μας .....έπεσε το κινητό στην τουρκική χεστρα κ πάει η κάμερα
![]()
Sutlac ωραίο γενίτσαρε....

έφαγα δεύτερο κομμάτι σοκολατίναΈλα πάρε το 7![]()
τσίμπα σακχαρούχο χυμουδάκι

μλκα θα στερέψουμε
μας βλέπω πάλι στα έξοδα, βερολίνο ,Ηδη φανταζομαι το παιχνιδι στον τελικο με τη Ρεαλ. Μητογλου στο 5 , Χουαντσο στο 4 να βαρανε 3ποντα, ο Ταβαρες παει στον παγκο, και ανοιγει ο δρομος για μπουκες του Κεντρικ Ναν ( ο καλυτερος σε αυτο τον τομεα )
θα αναστενάξουν οι μπυραρίες φτιαγμένοι δίχως αύριο στη μερσέντες αρένα

FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.273
- Πόντοι
- 1.336
Γαμησε τα. Εγω δεν πολυεβλεπα μπασκετ δυο χρονια για να μη χαλιεμαι, τωρα θα ξαναρχισει η αρρωστιαμας βλέπω πάλι στα έξοδα, βερολίνο ,
θα αναστενάξουν οι μπυραρίες φτιαγμένοι δίχως αύριο στη μερσέντες αρένα![]()
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 7K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 52