πιάνουν οι κάμερες και δείχνουν όμορφες παρουσίες στα γήπεδα γιατί είναι έτσι στημένες για να έχουν πλήρη κάλυψη του χώρου, αλλά δεν έπιασαν αυτό..... οκ
Τι να πιάσουν τυπε μια Μινέρβα που πέφτει στο χορτάρι και προξενεί αναπηρία 67% στον άτυχο παίχτη? Ακουσα η γυναίκα του θα διοριστει με μοριοδωτηση στο δημόσιο
Μου ειναι εντελως αδιαφορο τύπε, εγω σημερα εριξα τρια μπαλάκια στην Τριπολη και παω για δευτερο νταμπλ σερι. Βγαλτε τα ματια σας, εχω βαρεθει καθε φορα να ψαχνω αν τραυματισθηκε ο Ιβιτς ή ο ενας ή ο αλλος. Ασχολειται πλεον κανενας?
Τυπε γνωμη σου για σιδηροπουλο που εχει περισσοτερες συμμετοχες με την αεκ απο τον αραουχο?
Ποσες θελει για να ξεπερασει και των θεωμα μαυρο και να βαλετε φωτο του σε πυλωνα του γηπεδου?
Αυτο που θα γινει ειναι οτι δεν θα μπορει να φευγει κανενας χωρις να συμφωνει ο γιατρος...αλλιως στο επομενο ματς στην λεωφορο, θα γλιστρησει ο μασουρας στα αποδυτηρια και θα φυγουμε λεγοντας οτι βαλατε γρασο στο πατωμα...και ασε τον γιατρο να λεει οτι δεν εχει τιποτα ο μασουρας...
Τι να πιάσουν τυπε μια Μινέρβα που πέφτει στο χορτάρι και προξενεί αναπηρία 67% στον άτυχο παίχτη? Ακουσα η γυναίκα του θα διοριστει με μοριοδωτηση στο δημόσιο
Πρεπει να κουφαθηκε και ολη η πρωτη σειρα στην κερκιδα τυπε, οχι μονο ο χουανκαρ...
Καλα εμεις που παμε και χρονια στο πεταλο εχουμε πληρη κωφωση..δεν ακουμε ουτε την κλανια μας...
Πρεπει να κουφαθηκε και ολη η πρωτη σειρα στην κερκιδα τυπε, οχι μονο ο χουανκαρ...
Καλα εμεις που παμε και χρονια στο πεταλο εχουμε πληρη κωφωση..δεν ακουμε ουτε την κλανια μας...
Τοτε το διεκοψε το ματς ο διαιτητης...δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα να φευγει μια ομαδα μονη της απο το γηπεδο ενω διαφωνει και ο διαιτητης και ο γιατρος!
Αδιανοητα πραγματα...εγραψε ιστορια παλι ο βαζελος...
Αφου βαζελος ειναι ο ανθρωπος..απλα επειδη δεν εβγαλε πεθαμενο τον χουανκαρ, οπως θελατε, ο παο=σδνα πηγε να τον βγαλει γαυρο...
Η ξεφτιλα σας δεν εχει ορια...