ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.278
- Πόντοι
- 12.756
Πήγες καλά χθες με βαζελο?πας να ανοιξεις αντιπαραθεση![]()
Πήγες καλά χθες με βαζελο?πας να ανοιξεις αντιπαραθεση![]()
εννοειτε πως οχι ...απλως τις προαλες που μιλησα μαζι του μου ειπε οτι ξερει τα παντα οσον αφορα τα αθλητικα δρωμενα της χωραςπας να ανοιξεις αντιπαραθεση![]()
Πήγες καλά χθες με βαζελο?

Σήμερα κοπάνα την τριαδα τσουλου αλυπηταΕνα αντερ βγηκε , χαμηλο μεν αλλα δεν χαθηκαν λεφτα , τοκογλυφια![]()
4,5 οι 3 ασσοι , αλλα σιγουρα κάποιο θα σπασει , θελει καποιες διπλεςΣήμερα κοπάνα την τριαδα τσουλου αλυπητα![]()

Αν δε σπάσετε εσείς που πιστεύω θα κερδίσετε θα γίνουν, τωρα ξέρεις εσύ δεν εισαι τυχαίος καλύψεις κτλ4,5 οι 3 ασσοι , αλλα σιγουρα κάποιο θα σπασει , θελει καποιες διπλες
ισως κανα μπετ μπιλνετρ με αντερ και διπλη σε σημειο![]()
Χθές παίξατε καλύτερα.
Πριν το 0 - 1 είχατε 2 - 3 καλές ευκαιρίες να σκοράρετε.
Παρατήρησα επαναλαμβανόμενη αστοχία - τσαπατσουλιά στη τελική πάσα - σούτ.
Δεν πειράζει.
Και στο Europa καλά είναι.
Η Sheffi Graf καλά τύπε;
Και τεαντιστηκα πάρα πολύ με τον χουανγκαρ ούτε κοντρόλ άνοιγε την μπάλα δεν έκανε καλές σέντρες... τουλάχιστον 5 φορές από τα δεξιά σε αντεπίθεση κρέμασε την ομάδα με αυτά που έκανεΘα κάνω και εγώ τα σχόλια μου ....ο χουανγκαρ είναι παίχτης για να έπαιζε Τσου Λου...του Ιωαννίδη έτρεμαν τα πόδια όταν έπρεπε να βάλει γκολ...καλά ο σποραρ δεν λέμε ...με τι ψυχολογία να παίξει...μόνο βαγιαννιδης και παλασιος 3 γκολ έδωσε έτοιμα στην μικρή περιοχή ...ποιος να βάλει το γκολ...μετά δεν αντεξε άλλο....αιτορ τέλος φοβάται να πάει στην μπαλα...φυσικά και είχε ευκαιρίες να βάλει γκολ....αλλά ποιός????
Δεν θέλουμε ανάλυση από μεζούρες....Θα κάνω και εγώ τα σχόλια μου ....ο χουανγκαρ είναι παίχτης για να έπαιζε Τσου Λου...του Ιωαννίδη έτρεμαν τα πόδια όταν έπρεπε να βάλει γκολ...καλά ο σποραρ δεν λέμε ...με τι ψυχολογία να παίξει...μόνο βαγιαννιδης και παλασιος 3 γκολ έδωσε έτοιμα στην μικρή περιοχή ...ποιος να βάλει το γκολ...μετά δεν αντεξε άλλο....αιτορ τέλος φοβάται να πάει στην μπαλα...φυσικά και είχε ευκαιρίες να βάλει γκολ....αλλά ποιός????

Φιλλια....ότι είπα είναι σωστό όμως ....Δςν θέλουμε ανάλυση από μεζούρες....
Μπουσταρά
![]()
Τι φιλιά ρε δροσερέ.....Φιλλια....ότι είπα είναι σωστό όμως ....

Σε αυτή την ηλικία δεν είμαι δροσερός ....μερακλής ναι!!!!!Τι φιλιά ρε δροσερέ.....
Καλή επιτυχία σήμερα "σωστέ".
![]()
Το ιδιο ειναι.Σε αυτή την ηλικία δεν είμαι δροσερός ....μερακλής ναι!!!!!
Πολλα φιλακια σου δινει. Νου σου.Τι φιλιά ρε δροσερέ.....
Καλή επιτυχία σήμερα "σωστέ".
![]()