athinaios44
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 122.067
- Πόντοι
- 30.631
Τι βλάχος ρε μαλακα
![]()
Τι βλάχος ρε μαλακα
![]()
Στα βλαχικα μωρέ μαλακα ?
ναι ρε εχω παει 3 φορες δεν ξαναπαω ποτεΣτα βλαχικα μωρέ μαλακα ?
Φοβάσαι μην σε φάνε και σένα λάχανο μέσα στην ταβέρνα σαν τον άλλον;ναι ρε εχω παει 3 φορες δεν ξαναπαω ποτε
Ποιος μπούστης το έφτιαξε στο Νο7 ????

αν ημουν ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ θα φοβομουν...Φοβάσαι μην σε φάνε και σένα λάχανο μέσα στην ταβέρνα σαν τον άλλον;
Αυτόν θα τον φάει η πινέζα με ποντικοφαρμακοαν ημουν ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ θα φοβομουν...
τι έχει πάθει αυτός κ τούρκεψε ? του τάξανε ότι δεν θα πληρώνει κοινόχρηστα ?αν ημουν ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ θα φοβομουν...
Θα έβαζα και τον συμπολίτη του μέσαη μπαοκαρα εληξε 0-0 εντος με το θεριό.
παει ο πρωτος πρεσβης, επεσε νωρις![]()
ο συμπολιτης εβαλε τουλαχιστον γκολ και προηγηθηκε, και τωρα παιζει εντος τον επαναληπτικο (που οσο να ναι σε βοηθαει αρκετα και αν πας παραταση/πεναλτι).Θα έβαζα και τον συμπολίτη του μέσα
Κατά τα άλλα λέμε να βγάζουμε ομάδες στην Ευρώπη,για να δίνουν βαθμούς στην Ελλάδα
Έπρεπε να είχαν κλείσει τα σύνορα για μερικούς
ο συμπολιτης εβαλε τουλαχιστον γκολ και προηγηθηκε, και τωρα παιζει εντος τον επαναληπτικο (που οσο να ναι σε βοηθαει αρκετα και αν πας παραταση/πεναλτι).
Νομίζω το έφαγε πρώτος και παραλίγο να έχανε κιόλαςο συμπολιτης εβαλε τουλαχιστον γκολ και προηγηθηκε, και τωρα παιζει εντος τον επαναληπτικο (που οσο να ναι σε βοηθαει αρκετα και αν πας παραταση/πεναλτι).
η μαρσειγ εχει 4χ το μπατζετ σου και ειναι τιγκα στους μαυρους που τρεχουν.ΠΑΙΞΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΡΣΕΙΓ

μεχρι τωρα λεω ρε αρχιδι....Κάτσε να κλείσουν οι μεταγραφές και μιλάμε μετά.....
Από μπάσκετ είσαι ελαφρώς μυρωδιάς....
Ίσως δεν είσαι,αλλά έχεις κόμπλεξ....
καλως τον ......μεχρι τωρα λεω ρε αρχιδι....
αν μετα φερετε μιροτιτς και ντορσευ, προφανως και αλλαζει το πραγμα....
μεχρι τωρα εχετε φερει εναν παιχταρα (σλουκα) και 2 καλους παιχτες (λεσορ και ερναγκομεθ)....ολες οι αλλες μεταγραφες σας ειναι επιπεδου γκουνταιτις...
σας ταιζουν τονους σανο οτι θα παρετε την ευρωλιγκα....με ποιον ρε μαλακα???
με τον μπλαζερκοφσκι και τον μαυρο απο το γιουροκαπ????
3 παιχτες εχετε ολο και ολο ρε πουστηδες...οι υπολοιποι ειναι παπαπετροι...
![]()

θέλω σεντόνια δακρύβρεχτα οργισμένα ταλιμπανιασμένα θέλω διαταραγμένο μπιστήμονα αθλητικογράφο bou.com
![]()