Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.544
Πόντοι
4.420
BOOM καϊλ γκαϊ. Πραγματικα καλος. θα δειξει βεβαια

Παπαγιαννης μουνης, αν και βριζω τρακη, αυτη τη φορα ειναι οπως τα λεει, απο πληροφοριες απο μεσα

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.012
Πόντοι
6.536

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.311
Πόντοι
16.631

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
335
Πόντοι
21
Όλοι οι Παναθηναικοί έχουμε ζωή....

:coffee:
Έχεις ζωή εσύ χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σε όποιο νήμα θέλω θα γράφω αμόρφωτο βλαχαδερό. Το γεγονός ότι είσαι Παναθηναϊκός δεν κάνει το νήμα δικό σου Το ότι έλεγε όπου πάω θα τους γαμάω σημαίνει ότι δεν πάω σε αυτούς? Έδωσε σήμα ότι φεύγει στη φιέστα λέγοντας "εγώ εδώ" και "πρώτα θα συναντηθώ με τους προέδρους που εκτιμώ" κλπ κλπ.? Φίλε έχεις πρόβλημα αντίληψης μάλλον. Σου λέω άλλα και μου απαντάς άλλα. Αλλά ούτε για τα υπόλοιπα απάντησες που ανέφερα. Κλασσικός άσβερκος ΟΠΑΔΟΣ που απαντά μόνο σε όσα νομίζει ότι τον συμφέρουν..

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.311
Πόντοι
16.631
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.012
Πόντοι
6.536
Έχεις ζωή εσύ χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σε όποιο νήμα θέλω θα γράφω αμόρφωτο βλαχαδερό. Το γεγονός ότι είσαι Παναθηναϊκός δεν κάνει το νήμα δικό σου Το ότι έλεγε όπου πάω θα τους γαμάω σημαίνει ότι δεν πάω σε αυτούς? Έδωσε σήμα ότι φεύγει στη φιέστα λέγοντας "εγώ εδώ" και "πρώτα θα συναντηθώ με τους προέδρους που εκτιμώ" κλπ κλπ.? Φίλε έχεις πρόβλημα αντίληψης μάλλον. Σου λέω άλλα και μου απαντάς άλλα. Αλλά ούτε για τα υπόλοιπα απάντησες που ανέφερα. Κλασσικός άσβερκος ΟΠΑΔΟΣ που απαντά μόνο σε όσα νομίζει ότι τον συμφέρουν..
Ναι ρε χαζέ.
Ελπίζω και εσύ να έχεις καλή ζωή....

Τι να σου απαντήσω ρε κακομοίρη?
Έλα ρώτα μπινέ....

1)
2)
3)

Όλο εδώ κωλοτρίβεσαι......
:zfuck:

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.012
Πόντοι
6.536
και εγω αλλα πρεπει να πληρωσει για τα ανομηματα του πρωτα...οπερ σημαινει ξυλο πουτσα και στενα παπουτσια ο απισινωτος πλεμπας
Άντε βρες τον....
Σε κάνα Κέιμαν θα πίνει Κατσάσα τώρα....
:confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.311
Πόντοι
16.631

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.030
Πόντοι
9.931
πήγες καμιά βόλτα σήμερα ? βγες να πάρεις λίγο αέρα,για καλό το λέω
Είναι καλός ο Σπανούλης και κακός ο Σλούκα λες και τους έκανες παρέα από το Γυμνάσιο , τα ίδια πάνω κάτω είναι όλοι ..

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
335
Πόντοι
21
Ναι ρε χαζέ.
Ελπίζω και εσύ να έχεις καλή ζωή....

Τι να σου απαντήσω ρε κακομοίρη?
Έλα ρώτα μπινέ....

1)
2)
3)

Όλο εδώ κωλοτρίβεσαι......
:zfuck:
Στη εξέδρα δεν απαντάς μπούφε..Συνέχισε τακτικές άσβερκων ΟΠΑΔΩΝ..αυτός είσαι..
πήγες καμιά βόλτα σήμερα ? βγες να πάρεις λίγο αέρα,για καλό το λέω
Είναι καλός ο Σπανούλης και κακός ο Σλούκα λες και τους έκανες παρέα από το Γυμνάσιο , τα ίδια πάνω κάτω είναι όλοι ..
Καταρχή δουλεύω 12 ωρα οπότε βόλτες δεν πάω πρωινά ή απογεύματα. Σε καμια ώρα θα πάω Χαλάνδρι για ποτό. Συμφωνώ ότι οι περισσότεροι είναι ίδιοι. Όμως στην περίπτωση Σλούκα και Σπανούλη δεν είναι ίδιες. Παπαγιάννη Σλουκα είναι όμως. Στην περίπτωση του Σλούκα έχει δίκιο ο ΟΣΦΠ και του Παπαγιάννη ο ΠΑΟ. Μην γίνεσαι και εσύ άσβερκος ΟΠΑΔΟΣ. Έχει διαφορά του Σλούκα με του Σπανούλη τι να κάνουμε..Δεν σημαίνει πως ο Σπανουλης δεν έκανε λάθος χειρισμούς αλλά δε συμπεριφέρθηκε σαν τον Σλούκα τι να κάνουμε..

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.030
Πόντοι
9.931
Στη εξέδρα δεν απαντάς μπούφε..Συνέχισε τακτικές άσβερκων ΟΠΑΔΩΝ..αυτός είσαι..

Καταρχή δουλεύω 12 ωρα οπότε βόλτες δεν πάω πρωινά ή απογεύματα. Σε καμια ώρα θα πάω Χαλάνδρι για ποτό. Συμφωνώ ότι οι περισσότεροι είναι ίδιοι. Όμως στην περίπτωση Σλούκα και Σπανούλη δεν είναι ίδιες. Παπαγιάννη Σλουκα είναι όμως. Στην περίπτωση του Σλούκα έχει δίκιο ο ΟΣΦΠ και του Παπαγιάννη ο ΠΑΟ. Μην γίνεσαι και εσύ άσβερκος ΟΠΑΔΟΣ. Έχει διαφορά του Σλούκα με του Σπανούλη τι να κάνουμε..Δεν σημαίνει πως ο Σπανουλης δεν έκανε λάθος χειρισμούς αλλά δε συμπεριφέρθηκε σαν τον Σλούκα τι να κάνουμε..
καλό ποτάκι και να θυμάσαι ,η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη
Εξαίρεση βέβαια σλούκας σπανούλης, Μ. Κωνσταντίνου μπάγιεβιτς κτλπ που δουλεύ(α)ουνε για μύρια οπότε "δικαιολογημένα" πουλάνε και τη μάνα τους

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.030
Πόντοι
9.931
Τα διαρκείας για ποδόσφαιρο πρέπει να είναι sold out από όταν ξεκίνησε η ανανέωση των περσινών...δεν έχω ελπίδες...:confused:
σε ένα Σύνδεσμο κάνε εγγραφή, αποφεύγεις και την γραφειοκρατία-χαρτούρα ..και πιό οικονομικά είναι...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
17.069
Πόντοι
3.556
σε ένα Σύνδεσμο κάνε εγγραφή, αποφεύγεις και την γραφειοκρατία-χαρτούρα ..και πιό οικονομικά είναι...
Πιστεύεις όμως οτι θα βρω? Ρώτησα έναν φίλο που είναι στους Παλεφιπ και δεν παίζει τπτ εκεί :undecided:

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.863
Πόντοι
12.756

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.030
Πόντοι
9.931
Πιστεύεις όμως οτι θα βρω? Ρώτησα έναν φίλο που είναι στους Παλεφιπ και δεν παίζει τπτ εκεί :undecided:

λίγο περίεργο αυτό με την παλεφιπ ,
αν μπορείς πήγαινε στο "πράσινο κτίριο" στην Αλεξάνδρας 115 να κάνεις εγγραφή,
θα έχεις εξασφαλισμένο εισιτήριο και για μπάσκετ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom