shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.639
- Πόντοι
- 2.456
Τσακω και λίγο χρώμαοταν πηγαινα εγω ντυμενος ετσι στο γηπεδο, οι αλλοι κανανε φουσκες με τις μυξες του ακομα....
![]()
να κάνεις αντίθεσηΤσακω και λίγο χρώμαοταν πηγαινα εγω ντυμενος ετσι στο γηπεδο, οι αλλοι κανανε φουσκες με τις μυξες του ακομα....
![]()
να κάνεις αντίθεσηΒρήκες κρεμάγιεραΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
οχι δεν υπαρχει...εκανα ανακατασκευη την ηδη υπαρχουσα...Βρήκες κρεμάγιερα
Εμένα από 2 Απριλίου έκανε 11,000 χλμ το σκυλι ...κ Φεράρι να πάρω θα φορέσω κινητήρα σαξο !!
Κ εμεμα τρύπιες η εξάτμιση αλλά με λίγο οξυγόνο την ξανακολλησαοχι δεν υπαρχει...εκανα ανακατασκευη την ηδη υπαρχουσα...

τωρα χαλασε ραδιο ,ηχεια νεκρωσαν ολαΚ εμεμα τρύπιες η εξάτμιση αλλά με λίγο οξυγόνο την ξανακολλησα
Euro 7 το εκανα![]()
...σειρα εχει ηλεκτρολογος
δεν ειναι για αμαξι ρε αυτος μονο να σου καψει κανα πινακα σπιτιουΝα πας στον @baros τοπ ηλεκτρολόγος
δεν ειναι για αμαξι ρε αυτος μονο να σου καψει κανα πινακα σπιτιου

Σε λίγο με τροχήλατους ορούς θα τα κουβαλάμετωρα χαλασε ραδιο ,ηχεια νεκρωσαν ολα...σειρα εχει ηλεκτρολογος
![]()
το μεγαλο προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν ανταλλακτικα γαμω το σπιτι του Μακρον και της μουμιας που γαμαειΣε λίγο με τροχήλατους ορούς θα τα κουβαλάμε![]()
Τι μοντέλο είναι;το μεγαλο προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν ανταλλακτικα γαμω το σπιτι του Μακρον και της μουμιας που γαμαει
2003 τελευτια χρονια που το πουλουσαν...Τι μοντέλο είναι;
Φραντζή έχεις πάει έχει πολλά ανταλλακτικά για αυτοκίνητα από πριν το 2000 αλλά και μετα2003 τελευτια χρονια που το πουλουσαν...
Ολοκαίνουργιο2003 τελευτια χρονια που το πουλουσαν...
δεν υπηρχε πουθενα κρεμαγιερα εψαξα σε ολη την Ελλαδα....Φραντζή έχεις πάει έχει πολλά ανταλλακτικά για αυτοκίνητα από πριν το 2000 αλλά και μετα
α τωρα προσφατα....2003 τελευτια χρονια που το πουλουσαν...

βαλε βρε μαλάκα αυτο στον πατο σουΕπίσης που είναι κάνα δυο γαμημένοι που λέγανε για τον Μπαλτάκο να τους κεράσω φρέσκο σπέρμα Κασάτο?
![]()