Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (0 μέλη και 105 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.621
Πόντοι
9.931
Έχω κολλήσει τρουμπακίτιδα.

:undecided:
τρουμπ ατζελο τα καλύτερα παιδιά αλλόθρησκοι βέβαια αλλά τυπάρες,
ψυχούλα είναι και ο :2funny:ημίτρελος "πεθερόπληκτος", ξέρει πράματα στο ποδόσφαιρο
και βέβαια προφήτης γκουρού ο Χελ :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
59.001
Πόντοι
12.756
τρουμπ ατζελο τα καλύτερα παιδιά αλλόθρησκοι βέβαια αλλά τυπάρες,
ψυχούλα είναι και ο :2funny:ημίτρελος "πεθερόπληκτος", ξέρει πράματα στο ποδόσφαιρο
και βέβαια προφήτης γκουρού ο Χελ :rockon:
:smiling-face-with-heart-eyes:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
Φίλε @troubakhs σήμερα σε σκεφτόμουν..:confused::confused: Πέρασα από το μέγαρο του περισσού αλλά δεν κατάφερα να βγάλω φωτογραφία με τα κόκκινα :confused::confused:

FvqZJVeXwAEF5Mw.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.133
Πόντοι
28.246
φίλε το λογικό είναι οι οπαδοί να υποστηρίζουν την ομάδα τους και οι δημοσιοκάφροι δεν είναι οπαδοί,είναι επαγγελματίες
Δεν νομίζω να τους παίρνει ο κόσμος στα σοβαρά, να τους ακούει ή να τους διαβάζει,τουλάχιστον η πλειοψηφία των οπαδών όλων των ομάδων

Στην ουσία..
ο καθένας μπορεί να ρίξει ευθύνες όπου λάχει αλλά υπάρχει μια αντικειμενικότητα που ονομάζεται αριθμοί.
Επομένως η ψύχραιμη κριτική απαραίτητα πρέπει να περιλαμβάνει το Α και το Ω που είναι το μπάτζετ
Το γιατί η ομάδα έχει χαμηλό μπάτζετ είναι το κύριο ερώτημα και εκεί πρέπει να καταλογισθούν οι ευθύνες
Διότι εάν στο ελληνικό-τριτοκοσμικό παραγκοποδόσφαιρο είσαι φτωχός στο μπάτζετ ,ρεαλιστικά θα σε φάνε μαφιόζοι κ λεφτάδες

Μπάτζετ ελληνικών ομάδων 2023.png

Μπάτζετ ελληνικών ομάδων 2023: Η χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ κάθε συλλόγου

Η Αεκ έχει αρκετά παραπάνω από τον πίνακα.
Δεν έχει τις πρόσφατες προσθήκες νομίζω.
Οπότε και ο Οσφπ παραπάνω.
Τα νουμερα που βλεπουμε στον πινακα, ειναι νουμερα που μπορουν να καρπωθουν οι ομαδες πουλώντας ολο το ρόστερ ή που εδωσαν για να αποκτησουν τους παιχτες και σχηματίσθηκε το ροστερ;

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.014
Πόντοι
6.536
Τα νουμερα που βλεπουμε στον πινακα, ειναι νουμερα που μπορουν να καρπωθουν οι ομαδες πουλώντας ολο το ρόστερ ή που εδωσαν για να αποκτησουν τους παιχτες και σχηματίσθηκε το ροστερ;
Είναι τα κόστη.
Όχι οι αξίες.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.133
Πόντοι
28.246
Είναι τα κόστη.
Όχι οι αξίες.
Τα κοστη.

Μαντι Καμαρα, 500 χιλιαρικα. Χουανγκ ελευθερος, Φορτουνης απο τις ακαδημιες στα 14 του χρονια Πασχαλακης ελευθερος, Σισε 600 χιλιαρικα, Οσεινου Μπα 500 χιλιαρικα, Μπουχαλακης κανα πεντακοσαρικο καιναυτος απο τον Εργοτελη; Ανδρουτσος απο τις ακαδημιες στα 12 του χρονια, Βαλμπουενα ελευθερος και με 1,5 τον χρονο ισως λεω και πολλα. Σωκρατης ελευθερος με 1,5 συμβολαιο, Κανος δανεικος. Μπακαμπου ελευθερος. Ελ, Αραμπι ελευθερος με 2,5 για την φετινη χρονια. Ρεαμπτσιουκ ,1,5 αγορα
Ρετσος ελευθερος και απο την ακαδημια πριν Ροντινει ελευθερος, Μαρσελο 3 εκατομμυρια συμβολαιο και δεν το εξαντλησε. Χαμες 2,5 συμβολαιο και δεν το εξαντλησε. Μπιελ 6 εκατομμυρια αγορα.

Για κανε μου την σουμα θα βγαλεις 90,500

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.014
Πόντοι
6.536
Τα κοστη.

Μαντι Καμαρα, 500 χιλιαρικα. Χουανγκ ελευθερος, Φορτουνης απο τις ακαδημιες στα 14 του χρονια Πασχαλακης ελευθερος, Σισε 600 χιλιαρικα, Οσεινου Μπα 500 χιλιαρικα, Μπουχαλακης κανα πεντακοσαρικο καιναυτος απο τον Εργοτελη; Ανδρουτσος απο τις ακαδημιες στα 12 του χρονια, Βαλμπουενα ελευθερος και με 1,5 τον χρονο ισως λεω και πολλα. Σωκρατης ελευθερος με 1,5 συμβολαιο, Κανος δανεικος. Μπακαμπου ελευθερος. Ελ, Αραμπι ελευθερος με 2,5 για την φετινη χρονια. Ρεαμπτσιουκ ,1,5 αγορα
Ρετσος ελευθερος και απο την ακαδημια πριν Ροντινει ελευθερος, Μαρσελο 3 εκατομμυρια συμβολαιο και δεν το εξαντλησε. Χαμες 2,5 συμβολαιο και δεν το εξαντλησε. Μπιελ 6 εκατομμυρια αγορα.

Για κανε μου την σουμα θα βγαλεις 90,500
Θα στα αναλύσει ο Ροπάο.
Τόσα είναι.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.133
Πόντοι
28.246
Θα στα αναλύσει ο Ροπάο.
Τόσα είναι.
Οπως μας συμφερει δηλαδη. Εσεις γελαγατε μαζι του και μαζι του και εγω οταν τα εγραφε και οταν τα γραφει.

Σιγα ρε μαλακες με το σανο που πουλανε στον Πειραια οτι δωσανε τοσα λεφτα για να αγορασουν τον ταδε παιχτη.
Ο Ολυμπιακος εχει το μεγαλυτερο μπατζετ γι αυτο και οι αλλες ομαδες δεν μπορουν ευκολα να σηκωσουν κεφαλι
Κωλοτουμπα πρωτη. Αναλογα με το πως συμφερει πουλαμε σανο ή βρίσκετε αλλοθι για να καλυψετε την ανυπαρξια σας.

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.014
Πόντοι
6.536
Οπως μας συμφερει δηλαδη. Εσεις γελαγατε μαζι του και μαζι του και εγω οταν τα εγραφε και οταν τα γραφει.

Σιγα ρε μαλακες με το σανο που πουλανε στον Πειραια οτι δωσανε τοσα λεφτα για να αγορασουν τον ταδε παιχτη.
Ο Ολυμπιακος εχει το μεγαλυτερο μπατζετ γι αυτο και οι αλλες ομαδες δεν μπορουν ευκολα να σηκωσουν κεφαλι
Κωλοτουμπα πρωτη. Αναλογα με το πως συμφερει πουλαμε σανο ή βρίσκετε αλλοθι για να καλυψετε την ανυπαρξια σας.
Με εμένα μιλάς.
Εγώ ποτέ γέλασα μαζί του όταν μιλάει για την ομάδα σας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom