You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.375
- Πόντοι
- 3.506
μονο παιδακια καθονται και απολογουνται για το οφσαιτ του κατσουρανη, το οποιο ηταν καθαρο οφσαιτ...οριακο μεν, οφσαιτ δε....
Και υστερα λεει ο αλλος οτι εμεις ειμαστε "ασβερκοι οπαδοι",μη αντικειμενικοι...Ωραια πραγματα...
Giorgio(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2020
- Like
- 335
- Πόντοι
- 21
Μπορεί και όχι..Εγώ πάντως δεν θα έγραφα ποτέ σχόλια βάζελος αφού/ η προπαγάνδα είναι των βάζελων/ εμείς δεν έχουμε παραρτήματα οι άλλοι έχουν μόνο/ κρατήστε τίποτα για αυτούς που θα έπερναν europa league/ τεχνογνωσία στο να στήνουν παιχνίδια με φίλους το έχουν στο λιμάνι/ αν υπήρχε το var τα τελευταία 20 χρόνια, ούτε τα μισά πρωτάθλημα δεν θα είχαν οι απόγονοι κλπ. Τα σχόλια αυτά δείχνουν ότι διαφέρουμε πολύ..δεν διαφερουμε πολυ
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.606
- Πόντοι
- 5.006
![]()
![]()
![]()
Και υστερα λεει ο αλλος οτι εμεις ειμαστε "ασβερκοι οπαδοι",μη αντικειμενικοι...Ωραια πραγματα...
ειναι λαθος η γωνια ληψης...
με βαρ θα ηταν πεντακαθαρο οφσαιτ....
Giorgio(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2020
- Like
- 335
- Πόντοι
- 21
Άσβερκος ΟΠΑΔΟΣ μη αντικειμενικός είσαι επειδή θυμάσαι μόνο τη φάση αυτή και όχι αυτή![]()
![]()
![]()
Εγώ πχ όταν έγινε το συγκεκριμένο παιχνίδι είχα ξενερώσει απίστευτα. Εσύ σε αυτό που έστειλα φαντάζομαι πως όχι.
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.375
- Πόντοι
- 3.506
Εγω την θυμαμαι την φαση,η ο δικος σου πιο πανω ειπε οτι ο Κατσουρανης ειναι οφσαιτ;Σ αυτον απαντησα.Γιατι εσυ ως αντικειμενικος φιλαθλος του ΟΣΦΠ δεν του απαντας λεγοντας του οτι λεει μαλακιες;Και βρισκεις πατημα να απαντησεις στο δικο μου σχολιο;Και για να σε προλαβω,ναι του Μητροπουλου που παρεθεσες ΔΕΝ ηταν οφσαιτ.Ειμαστε ενταξει τωρα;Αντικειμενικος και φιλαθλος θα εισαι οχι μονο με τον αντιπαλο αλλα και οταν ομοιδεατες σου πετανε μαλακιες.Οχι δυο μετρα δυο σταθμα.Άσβερκος ΟΠΑΔΟΣ μη αντικειμενικός είσαι επειδή θυμάσαι μόνο τη φάση αυτή και όχι αυτή
Εγώ πχ όταν έγινε το συγκεκριμένο παιχνίδι είχα ξενερώσει απίστευτα. Εσύ σε αυτό που έστειλα φαντάζομαι πως όχι.
Giorgio(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2020
- Like
- 335
- Πόντοι
- 21
Προφανώς τρολλάρει και δεν το καταλαβαίνεις..Δεν είναι ομοιδεάτες μου..Πότε θα καταλάβετε ότι οι ομάδες δεν είναι ιδέες..Είδα πόσο αντικειμενικός είσαι εσύ με τους Παναθηναϊκούς..Εγω την θυμαμαι την φαση,η ο δικος σου πιο πανω ειπε οτι ο Κατσουρανης ειναι οφσαιτ;Σ αυτον απαντησα.Γιατι εσυ ως αντικειμενικος φιλαθλος του ΟΣΦΠ δεν του απαντας λεγοντας του οτι λεει μαλακιες;Και βρισκεις πατημα να απαντησεις στο δικο μου σχολιο;Και για να σε προλαβω,ναι του Μητροπουλου που παρεθεσες ΔΕΝ ηταν οφσαιτ.Ειμαστε ενταξει τωρα;Αντικειμενικος και φιλαθλος θα εισαι οχι μονο με τον αντιπαλο αλλα και οταν ομοιδεατες σου πετανε μαλακιες.Οχι δυο μετρα δυο σταθμα.
ΥΓ: Αυτό θα έλειπε να μην έλεγες ότι είναι offside. Καλύπτεται από 5.
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.375
- Πόντοι
- 3.506
Α τωρα τρολλαρει ετσι...Αντε καλα οκ...Οπως μας συμφερει...Προφανώς τρολλάρει και δεν το καταλαβαίνεις..Δεν είναι ομοιδεάτες μου..Πότε θα καταλάβετε ότι οι ομάδες δεν είναι ιδέες..Είδα πόσο αντικειμενικός είσαι εσύ με τους Παναθηναϊκούς..
Για μας ο Παναθηναικος εκφραζει ιδεες και ιδανικα που ουτε καν τα γνωριζετε και τα καταλαβενετε...
Giorgio(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2020
- Like
- 335
- Πόντοι
- 21
Εγώ καταλαβαίνω ότι τρολλάρει. Τι να σου πω, αν δεν το κάνει λεέι μαλακίες. Είσαι ευχαριστημένος τώρα? Ποια ιδανικά εκφράζει? Δεν είναι πχ ομάδα προσφυγιάς..Ως ομάδα της μεγαλο-αστικής Αθήνας ξεκίνησε, των εύπορων της Αθήνας..Αλλά ακόμα και να εξέφραζε ιδανικά κάποτε, τι σχέση έχουν αυτά με την τωρινή ομάδα? Όχι μόνο για τον ΠΑΟ για σχεδόν όλες τις ομάδες. Καταλαβαίνω όσα εσύ και άλλοι 100 χ 10..Α τωρα τρολλαρει ετσι...Αντε καλα οκ...Οπως μας συμφερει...
Για μας ο Παναθηναικος εκφραζει ιδεες και ιδανικα που ουτε καν τα γνωριζετε και τα καταλαβενετε...
tzitzifiogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2015
- Like
- 179
- Πόντοι
- 0
ποσο μυρωδιαδες εισαστε οι γαυροι .... και βεβαια ειναι οφ σαιντ οχι ο μητροπουλος αλλα
...ο κανονισμος που ισχυε τοτε δεν ειχε να κανει με το αν επηρεαζε τη φαση ή οχι ο επιτιθεμενος, ισχυε το παθητικο οφσαιντ (κανονισμος που αλλαξε το 1990 και το 2005)
tzitzifiogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2015
- Like
- 179
- Πόντοι
- 0
Giorgio(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2020
- Like
- 335
- Πόντοι
- 21
Είσαι τόσο άσχετος που δεν έχεις προσέξει ότι και αυτός ο παίχτης καλύπτεται..Τόσο άσχετος, τόσο ΟΠΑΔΟΣ!!ποσο μυρωδιαδες εισαστε οι γαυροι .... και βεβαια ειναι οφ σαιντ οχι ο μητροπουλος αλλα...ο κανονισμος που ισχυε τοτε δεν ειχε να κανει με το αν επηρεαζε τη φαση ή οχι ο επιτιθεμενος, ισχυε το παθητικο οφσαιντ (κανονισμος που αλλαξε το 1990 και το 2005)![]()
koskam
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 15.708
- Πόντοι
- 5.896
ενα δικιο το εχεις, καθυστεριμενο εγω δεν θα αποκαλουσα κανεναν που δεν ξερω , και ουτε καθομαι να ψαχνω τι εχει γραψει ο αλλος γενικα.... αν κ αυτο το (εμείς δεν έχουμε παραρτήματα οι άλλοι έχουν μόνο) δεν θυμαμαι που το εγραψα αλλα αφου ειχες χρονο κ με εψαξες λες και ησουν της αστυνομιας, καπου θα το εγραψα.... εκτος αν βαζεις και αλλον σαν να τα εχω πει εγωΜπορεί και όχι..Εγώ πάντως δεν θα έγραφα ποτέ σχόλια βάζελος αφού/ η προπαγάνδα είναι των βάζελων/ εμείς δεν έχουμε παραρτήματα οι άλλοι έχουν μόνο/ κρατήστε τίποτα για αυτούς που θα έπερναν europa league/ τεχνογνωσία στο να στήνουν παιχνίδια με φίλους το έχουν στο λιμάνι/ αν υπήρχε το var τα τελευταία 20 χρόνια, ούτε τα μισά πρωτάθλημα δεν θα είχαν οι απόγονοι κλπ. Τα σχόλια αυτά δείχνουν ότι διαφέρουμε πολύ..
Giorgio(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2020
- Like
- 335
- Πόντοι
- 21
Όταν δικαιολογείς ότι ο ΟΦΗ δεν είναι παράρτημα και κάνεις αναφορές σε παραρτήματα του ΟΣΦΠ τι υπονοείς? Και ναι για να σε πω καθυστερημένο έπρεπε να ψάξω τι λες..Πριν μου έλεγες ότι δε σε ξέρω..Εεε καταλαβαίνω από τα λεγόμενα σου..Άρα πρέπει να ψάξω..ενα δικιο το εχεις, καθυστεριμενο εγω δεν θα αποκαλουσα κανεναν που δεν ξερω , και ουτε καθομαι να ψαχνω τι εχει γραψει ο αλλος γενικα.... αν κ αυτο το (εμείς δεν έχουμε παραρτήματα οι άλλοι έχουν μόνο) δεν θυμαμαι που το εγραψα αλλα αφου ειχες χρονο κ με εψαξες λες και ησουν της αστυνομιας, καπου θα το εγραψα.... εκτος αν βαζεις και αλλον σαν να τα εχω πει εγω
tzitzifiogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2015
- Like
- 179
- Πόντοι
- 0
και κανει αντιθετη κινηση ενω η μπαλα εχει ηδη φυγει .... οτι πεις εσυ αφεντικοΕίσαι τόσο άσχετος που δεν έχεις προσέξει ότι και αυτός ο παίχτης καλύπτεται..Τόσο άσχετος, τόσο ΟΠΑΔΟΣ!!
Giorgio(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2020
- Like
- 335
- Πόντοι
- 21
Γελάνε και τα γέλια μαζί σουκαι κανει αντιθετη κινηση ενω η μπαλα εχει ηδη φυγει .... οτι πεις εσυ αφεντικο
Giorgio(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2020
- Like
- 335
- Πόντοι
- 21
Ακόμα και ΟΠΑΔΟΙ του ΠΑΟ το παραδέχονται αλλά εσύ όχι..Αφού είσαι τζιτζιφιόγκος..και κανει αντιθετη κινηση ενω η μπαλα εχει ηδη φυγει .... οτι πεις εσυ αφεντικο
koskam
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 15.708
- Πόντοι
- 5.896
επειδη μαλλον δεν καταλαβαινεις και θες να στα κανουν πενηνταρακια.... ΔΕΝ εγραψα οτι δεν ηταν παραρτημα, ολοι ξερουν αν ηταν η δεν ηταν. εγραψα οτι ο Οφη μας ξεσκησε με ουσια 2 φορες. γκε γκε;;Όταν δικαιολογείς ότι ο ΟΦΗ δεν είναι παράρτημα και κάνεις αναφορές σε παραρτήματα του ΟΣΦΠ τι υπονοείς? Και ναι για να σε πω καθυστερημένο έπρεπε να ψάξω τι λες..Πριν μου έλεγες ότι δε σε ξέρω..Εεε καταλαβαίνω από τα λεγόμενα σου..Άρα πρέπει να ψάξω..
tzitzifiogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2015
- Like
- 179
- Πόντοι
- 0
μου δειχνεις ενα
μου δειχνεις ενα στοπ καρε οπου η μπαλα εχει ηδη φυγει ... τσιμπα κι ενα στοπ καρε οπου πιθανα φαινεται το αντιθετο....Ακόμα και ΟΠΑΔΟΙ του ΠΑΟ το παραδέχονται αλλά εσύ όχι..Αφού είσαι τζιτζιφιόγκος..
![]()
Συνημμένα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 7K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 11K