athinaios44
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 122.063
- Πόντοι
- 30.631
Το ξέρω ότι έχει λεφτά.Και μυαλό, αλλά είναι τσίπης.....

Το ξέρω ότι έχει λεφτά.Και μυαλό, αλλά είναι τσίπης.....

Τον καταυλισμό θα τον έχουν αγοράσει για ένα κομμάτι ψωμί και σε 3 χρόνια θα είναι φιλέτο.Εκει που του αξιζει , στον γυφτοκαταυλισμο .. Μπαρε ωρα να μετακομίσεις απο εκει
Τι μαλακια ειναι αυτο στα κορνερ ρεε
![]()
θα βαλω Μπαρο να κανεις προσφυγες στο Συμβ Επικρατείας και θα τους παμε γαμιωνταςΤον καταυλισμό θα τον έχουν αγοράσει για ένα κομμάτι ψωμί και σε 3 χρόνια θα είναι φιλέτο.
Έφυγαν οι κορμοράνοι όπως τα χελιδόνια, μαζί με τον σύριζα.θα βαλω Μπαρο να κανεις προσφυγες στο Συμβ Επικρατείας και θα τους παμε γαμιωντας
θα κανει εκτροφη Αρκουδας χωρού με ντέφι ... μεχρι και τον Αρκτουρο θα φωναξει , θα το κανονισουμεΈφυγαν οι κορμοράνοι όπως τα χελιδόνια, μαζί με τον σύριζα.
Οχι ρε , ειναι αυτη εδω η μαλακιαΤί εννοείς; Οι θύρες είναι που μπαίνει ο κόσμος στο γήπεδο. Κάτοψη είναι, κάτω από θέσεις θεατών θα είναι.
ο,τι θελει ειναι ρε μουνοπανο!!!Οχι ρε , ειναι αυτη εδω η μαλακια
![]()
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ..Θα πιεις το πικρο ποτηρι μεχρι τελουςο,τι θελει ειναι ρε μουνοπανο!!!
δεν φτανει σας φτιαχνουν τζαμπα γηπεδο, εχετε και απαιτησεις...
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!
ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!!
![]()
![]()
![]()
τωρα γιατι βριζεις?ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
γιατι σκυλιαζεις που θα κανουμε ΓΗΠΕΔΑΡΑ με τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣτωρα γιατι βριζεις?

ποποπο φωτιά έχεις πάρει τα λες τσεκουράτα στηρίζωγιατι σκυλιαζεις που θα κανουμε ΓΗΠΕΔΑΡΑ με τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ![]()

ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!
ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!!
![]()
![]()
![]()
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ , ΘΑ ΣΕ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΑΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!
ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!!
![]()
![]()
![]()

τα νεφρα τους δικα μου...Απαγωγή στο Σχιστό και ψύρισμα σε ροπάο και νίπλη....
Κουβαλάνε "τούβλα" σε τσαντάκι μέσης....
![]()
Τυπε το μισο Καραισκακη ειναι ακομα του Λαυρεντη?ο,τι θελει ειναι ρε μουνοπανο!!!
δεν φτανει σας φτιαχνουν τζαμπα γηπεδο, εχετε και απαιτησεις...
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον πνιγει το δικιο ρετωρα γιατι βριζεις?