athinaios44
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 122.284
- Πόντοι
- 30.631
κριμα ο προεδρας μαν μουΕεεπ,λίγα με τον πρόεδρο,μην ξύνεσαι στην γκλίτσα.....
![]()
κριμα ο προεδρας μαν μουΕεεπ,λίγα με τον πρόεδρο,μην ξύνεσαι στην γκλίτσα.....
![]()
Ζαχαρη την περνάει ο πουστης , ενα βουνο λεφτά εχει να κανει οτι θελει ο τρελοςκριμα ο προεδρας μαν μου![]()
εννοειται αλλα η κακια συνηθεια θα τον φαει αλα ΜΑΡΑΝΤΟΝΑΖαχαρη την περνάει ο πουστης , ενα βουνο λεφτά εχει να κανει οτι θελει ο τρελος
Είναι καλό και ευγενικό παιδί.κριμα ο προεδρας μαν μου![]()
καπνιζει και δεν τον πιανει τιποτα , να δεις θα πινει και φαντα μπλεεννοειται αλλα η κακια συνηθεια θα τον φαει αλα ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ
Έχει κόψει χρόνια την πέπσι κόλα.εννοειται αλλα η κακια συνηθεια θα τον φαει αλα ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ
φερνει κατι διαστημικά μουνια και γαμαει απο εξωτερικοΈχει κόψει χρόνια την πέπσι κόλα.
Γυμνάζεται 3 ώρες τη μέρα.
Ακόμα και στο γραφείο έχει βάλει γυμναστήριο.
Γαμάει σαν το σκυλί τα καλύτερα κόλ.
Απλά καπνίζει για 5.Η νικοτίνη φταίει για τις εξάρσεις του....![]()
Φάντα πράσινη εισαγωγής.καπνιζει και δεν τον πιανει τιποτα , να δεις θα πινει και φαντα μπλε

Καλά πάει και με ελικόπτερο για να ρίξει σκ κρεμπιέ...φερνει κατι διαστημικά μουνια και γαμαει απο εξωτερικο
της σπιτωνει σε ξενοδόχειο στα βόρειαΚαλά πάει και με ελικόπτερο για να ρίξει σκ κρεμπιέ...
Και αυθημερόν....
![]()
Και εκεί...της σπιτωνει σε ξενοδόχειο στα βόρεια
Η Tesla για να φέρει ενα προφυλακτήρα για το αυτοκίνητο του φιλου μου εκανε περίπου 3 μήνες και τωρα του λένε οτι τελικά θέλουν και βάσης για τον προφυλακτήρα οποτε βλέπω τον φιλο μου να περνει το αυτοκίνητο μετα απο κανα 6μηνο!!!ρε μαλακα τοσο χαλια ειναι τα πραγματα;πουθενα δεν υπαρχουν ανταλλακτικα;
Ναι μαν στον ύπνο σου τα έχει κοψειΈχει κόψει χρόνια την πέπσι κόλα.
Γυμνάζεται 3 ώρες τη μέρα.
Ακόμα και στο γραφείο έχει βάλει γυμναστήριο.
Γαμάει σαν το σκυλί τα καλύτερα κόλ.
Απλά καπνίζει για 5.Η νικοτίνη φταίει για τις εξάρσεις του....![]()
Πάρε ένα golden.....Ναι μαν στον ύπνο σου τα έχει κοψει

Τρομερα προβλεψιμος ο τρακης. Μας περασε μανικι ο γαυρος και θιχτηκε ο εγωισμος του.
Στα θετικα θα ξαναφαπωσουμε τον γαυρο αν οχι απο του χρονου , σε 2 χρονια σιγουρα και θα ξανα αρχίσουν το ποίημα για διαιτησία.
Στα αρνητικα ειναι ανισόρροπος και ειναι ικανος κυριως για το χειρότερο
Οχι θα καταλαβουν απλα οτι τοσα χρονια βλεπανε φαντασματαΘα ξαναγυρίσει ο Βαζελακοπουλος σε 2 χρόνια;