Βόρεια Ελλάδα όλα τα παιδιά πλέον γίνονται παοκ και νότια ολυμπιακοί.Και αν δεν είναι όλοι,είναι πάνω απο 90%.Τα τελευταία χρόνια εδώ πάνω έχει και πολύ ολυμπιακό,θα'λεγα αεκτζηδες,βάζελοι και αρειανοί έχουν εκμηδενιστεί στις μικρές ηλικίες.
Ως ένα βαθμό έχεις δίκιο.
Πάντως μέσα στην Θεσσαλονίκη έχει πολλούς Αρειανούς.
Μιλάω για κέντρο και ανατολικά.
Ίσως παραπάνω από Παοκσήδες σε αυτές τις 2 περιοχές.
Από τί να γίνουν παναθηναικοί τα τελευταία 10 χρόνια;Απο το youtube;Τουλάχιστον επι Κοκκαλη είχατε την Ευρώπη και κάπως σας κράταγε.Τώρα είστε 4η ομάδα στην Ελλάδα.Και δε λέμε για ιστορία γενικά αλλά για τα τελευταία χρόνια
Από τί να γίνουν παναθηναικοί τα τελευταία 10 χρόνια;Απο το youtube;Τουλάχιστον επι Κοκκαλη είχατε την Ευρώπη και κάπως σας κράταγε.Τώρα είστε 4η ομάδα στην Ελλάδα.Και δε λέμε για ιστορία γενικά αλλά για τα τελευταία χρόνια
Σου εξήγησα και νωρίτερα, τα περισσότερα αγόρια εξακολουθούν και... ακολουθούν τον δρόμο του πατέρα τους, δεν είναι glory hunters. Αν μεθαύριο γίνει μια στραβή και αρχίσει ο γαύρος να παρακμάζει κάθε χρόνο και χειρότερα και καταλήξει να μην πάρει τίτλο για 8-10 συνεχόμενα χρόνια, σημαίνει ότι θα σταματήσουν να γίνονται ολουμπιακοί τα μικρά παιδιά; Δεν είναι λογική αυτή, τουλάχιστον όχι για την συντριπτική πλειοψηφία.
Παντως τυπε εγω που κλεινω σε 2 μηνες τα 20 σου λεω πως στο σχολειο μου σε προαστιο της Αθηνας οσοι ασχολουνταν με μπαλα ηταν το 60% παναθηναικοι και οι υπολοιποι ολυμπιακοι-Αεκ.Τον οκτωβριο επισης γμωρισα τον πρωτο παοκτζη απο κοντα(σπουδαζω Γιαννενα που ειναι βορεια Ελλαδα).Αρειανο δεν εχω γνωρισει καν btw.Απο την προσωπικη μου εμπειρια δεν ισχυει αυτο που λες.