φορτσα τα υποβρυχια......ημιχρονο-τελικο χ2,πρωτο γκολ βιγιαρεαλ,προκριση βιγιαρεαλ.....srotingbet....αν συναχισουν ετσι κονομησαμε δυο τριωρακια με τα ........κουριτσια!!!!!!
λεβεντες.....θυμαται κανεις ποια ομαδα ηταν 16η περυσι στο CL? ΤΙ παπαριες ειναι αυτες του τυπου .....περασαμε στις 16...στις 8.....στις 4......οταν συμετεχεις καπου πας για να το παρεις.....αλλοιως εισαι σαν την Ξανθη.....μετεχεις στο πρωταθλημα με στοχο την 5η-6η θεση...
λοιπόν, πριν ακόμα τελειώσει το ματσάκιον, ακόμα κι αν φαίνεται το τετελεσμένο, έχω να ρωτήσω τα εξής τους παναθηναϊκούς:
στο ζευγάρι με τη Βιγιαρεάλ, ποιος ήταν το φαβορί και γιατί; ο ΠΑΟ ή η Βιγιαρεάλ;
για να ξέρω αν πέρασε ο φαβορί...
ας μου απαντήσει κάποιος παρακαλώ, έχει συνέχεια το ερώτημα.
λοιπόν, πριν ακόμα τελειώσει το ματσάκιον, ακόμα κι αν φαίνεται το τετελεσμένο, έχω να ρωτήσω τα εξής τους παναθηναϊκούς:
στο ζευγάρι με τη Βιγιαρεάλ, ποιος ήταν το φαβορί και γιατί; ο ΠΑΟ ή η Βιγιαρεάλ;
για να ξέρω αν πέρασε ο φαβορί...
ας μου απαντήσει κάποιος παρακαλώ, έχει συνέχεια το ερώτημα.
το κακο ειναι οτι στην ευρωπη δεν μπορουν να κλαφτουν για διαιτησιες
γελαει καλυτερα αυτος που γελαει τελευταιος
ο καναπες επιστρεφεται για να δειτε την φιεστα
α να ξεσκονισετε καιτην πορειοθηκη για να βαλετε και την φετινη πορεια να εχετε να δειχνετε στα παιδια σας οταν σας ρωτανε "μπαμπα,τι εχει κερδιση ο παο στο ποδοσφαιρο?"