Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 6.311
- Πόντοι
- 1.056
Φτάνουν οι παίκτες μας....οι γαμιαδες σας
Φτάνουν οι παίκτες μας....οι γαμιαδες σας
Ευχαριστούμε που μας άφησες μόνους.....Σας άφησα ένα μήνα και δεν βγάλατε ούτε δυο σελίδες ρε φουκαράδες. Πάνω από τρεις βάζελους δεν βρήκε το νήμα.
Έλα @Anemodoura πάτα του ένα like ένα χαχα ό,τι θέλεις. Μου την είπε ρε. Με απαξίωσε.
Μην αγχώνεσαι, εδώ ήμουνα, είμαι και θα είμαι να σας γαμώ το νήμα.Ευχαριστούμε που μας άφησες μόνους.....
Υπήρχες?...
Υπάρχεις???
Για το μέλλον δεν ρωτώ...
Δεν θα υπάρξεις
Τα ίδια λεγατε και στη Λευκάδα κάποτε και μετά μου κάνατε τις καμαριέρες.....
Το ΠΑΝΤΑ είναι από το 2023 και μετα;;Ρε τι διαβάζουμε βραδιάτικα....![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Έναν αγώνα πήγατε στο μετς και τα αποτελέσματα δεν θες να στα θυμίσωΤα ίδια λεγατε και στη Λευκάδα κάποτε και μετά μου κάνατε τις καμαριέρες.....
Ρε μεγαλε λεγατε τα ίδια κάποτε στη Λευκάδα και μετά κρυβόσασταν ναι η οχι;;Απαντά μια φορά στα ίσα πάνω σε αυτό που ποσταρεις γιατί άμα πιάσουμε το Μετς θα πιάσουμε και τις ανηφόρες εκεί δίπλα και μετά δεν θα θες εσύ να θυμάσαι πάλι....Έναν αγώνα πήγατε στο μετς και τα αποτελέσματα δεν θες να στα θυμίσω
Στην Πάτρα πάτε στον φλοίσβο πουθενά συγγρου όλο ευθεία μετά αριστερά έλεγε κάποτε το σύνθημα τώρα συγγρου όλο ευθεία και μετά δεξιά ούτε σπο τη μια πάτε ούτε σπο την άλλη πάτε μόνο πάνω κάτω![]()
Ρε μεγαλε λεγατε τα ίδια κάποτε στη Λευκάδα και μετά κρυβόσασταν ναι η οχι;;Απαντά μια φορά στα ίσα πάνω σε αυτό που ποσταρεις γιατί άμα πιάσουμε το Μετς θα πιάσουμε και τις ανηφόρες εκεί δίπλα και μετά δεν θα θες εσύ να θυμάσαι πάλι....
Στο φλοισβο κάποτε είχε αναστροφες αλλά μη στη χαλάω μωρέ πρωινιατικα όπως τα γράφεις είναι παραμυθιασου ελεύθερα......Στην Πάτρα πάτε στον φλοίσβο πουθενά συγγρου όλο ευθεία μετά αριστερά έλεγε κάποτε το σύνθημα τώρα συγγρου όλο ευθεία και μετά δεξιά ούτε σπο τη μια πάτε ούτε σπο την άλλη πάτε μόνο πάνω κάτω
τη λεωφόρο της γαδα
ολα παιζουν αρκει να υπαρχουν και οι δυο πλευρες να μην τσακωνομαστε μονοι μας την καλημερα μουΣτο φλοισβο κάποτε είχε αναστροφες αλλά μη στη χαλάω μωρέ πρωινιατικα όπως τα γράφεις είναι παραμυθιασου ελεύθερα......

Επειδή όλα παίζουν και συμφωνώ σε αυτό λίγο μέτρο στα σαλια δεν βλαπτει.....Καλημέρα και από μένα.ολα παιζουν αρκει να υπαρχουν και οι δυο πλευρες να μην τσακωνομαστε μονοι μας την καλημερα μου![]()
Τελικά έφταιγε το ΣΕΦ που αναβλήθηκε ο αγώνας ο δικός μας.κοκακια![]()
Γιατι δε κοιμασαι?Τελικά έφταιγε το ΣΕΦ που αναβλήθηκε ο αγώνας ο δικός μας.
Πριν μια ώρα σχόλασα. σε λίγο θα πάω για ύπνο.Γιατι δε κοιμασαι?
ΕνταξειΠριν μια ώρα σχόλασα. σε λίγο θα πάω για ύπνο.
Καλά οι άλλοι συγκρίνουν μια βροχή που οι μετακινήσεις γίνονται κανονικότατα,με την αναβολή του Παναθηναϊκού που όταν χιονίζει στην Αττική δεν πας για δουλειά μία εβδομάδα.
εμεις ειμαστε του παλιου πασοκ του ορθοδοξου δεν παμε ουτε με βροχηΚαλά οι άλλοι συγκρίνουν μια βροχή που οι μετακινήσεις γίνονται κανονικότατα,με την αναβολή του Παναθηναϊκού που όταν χιονίζει στην Αττική δεν πας για δουλειά μία εβδομάδα.
εμεις ειμαστε του παλιου πασοκ του ορθοδοξου δεν παμε ουτε με βροχη