You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.357
- Πόντοι
- 12.756
ΚΑΠΟΙΑ μουνοπανα σολαρουν ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ οτι λιποψυχω
Ελα παλικαρά μου εδω και σε ψαχνουν οι φίλοι σου

Ντουντάτσης
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.681
- Πόντοι
- 3.846
Yx1
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2025
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Μωρη κοπρολαγνεια όλο εκεί είναι το μυαλό σου.
Φαε το σκατό του Μπαρτζώκα.
Θα σας γαμάμε σε ολα τα αθλήματα και εσείς θα προσκυνατε
teaserman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.158
- Πόντοι
- 3.556
Δεν θα σου εξηγησω γιατι τωρα, αλλα τον πουλο θα τον παρει αλλος.ρε αντε παρε παρε πουλο που δεν εχδις δει χαρα αιωνες τωρα...
Και δυστυχως θα υποφερει και ολο το Ελληνικο μπασκετ.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.722
- Πόντοι
- 5.006
εδω τελειωσε το προηγουμενο ματς ο ναν που κοντεψε να αποκεφαλισει τον φουρνιε....ο ορισμος του ντισκαλιφιε...Τάκη πες μας και αν έπρεπε να παίζει στο σημερινό ματς ο καράφλας
ειχε κανει και κατι κωλοδαχτυλα μεσα στην χρονια μεσα στο σεφ, και παλι δεν τιμωρηθηκε....
αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο τυπε...εγω μαζι σου ειμαι..επρεπε να τιμωρηθει ο φουρνιε και να παρετε εσεις το πρωταθλημα...
εγω ειμαι καλυμμενος με αυτο που εγινε :
Λίγο πριν από την έναρξη του Game 4 των τελικών της Stoiximan GBL (8/6, 21:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε να καταγράφονται τα συνθήματα κατά Τουρκίας ως υβριστικά, ώστε να γίνει διακοπή του αγώνα αν υπάρξουν πέντε σχετικές παρατηρήσεις.
αλλη μια αιωνια κηλιδα στην βρωμερη ιστορια σας....χαλαλι σας το φετινο πρωταθλημα....
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
οπως τιμωρηθηκαν γκραντ ναν για παρομοιες χειρονομιες,οπως τιμωρηθηκε ο αταμαν που εβρισε τους φιλαθλους της ομαδας,οπως τιμωρηθηκε ο σλουκας που εφτυσε στο παρκε.Τάκη πες μας και αν έπρεπε να παίζει στο σημερινό ματς ο καράφλας
Δίκαια πρωταθλητής αλλά ο καράφλας δεν έπρεπε να είναι στο γήπεδο απόψε.εδω τελειωσε το προηγουμενο ματς ο ναν που κοντεψε να αποκεφαλισει τον φουρνιε....ο ορισμος του ντισκαλιφιε...
ειχε κανει και κατι κωλοδαχτυλα μεσα στην χρονια μεσα στο σεφ, και παλι δεν τιμωρηθηκε....
αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο τυπε...εγω μαζι σου ειμαι..επρεπε να τιμωρηθει ο φουρνιε και να παρετε εσεις το πρωταθλημα...
εγω ειμαι καλυμμενος με αυτο που εγινε :
Λίγο πριν από την έναρξη του Game 4 των τελικών της Stoiximan GBL (8/6, 21:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε να καταγράφονται τα συνθήματα κατά Τουρκίας ως υβριστικά, ώστε να γίνει διακοπή του αγώνα αν υπάρξουν πέντε σχετικές παρατηρήσεις.
αλλη μια αιωνια κηλιδα στην βρωμερη ιστορια σας....χαλαλι σας το φετινο πρωταθλημα....
Μην συγκρίνεις ένα φάουλ με αυτή την χειρονομία...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
λες ο τρακης να τη ν βλεπει στην πολυθρονα του?κοριτσια εχει απονομη τωρα
Ντουντάτσης
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.681
- Πόντοι
- 3.846
Εδώ είσαι;Η κωλονοσκόπηση πέτυχε
Έφτασε μέχρι το σπληνάντερο![]()
Τζάμπα το σχόλιο πριν αλλά που να σε πάρω
Γάμησε τα πολύ κουνούπι φέτος κι ακόμα στο υπαίθριο κατούρημα με τσιμπάνε στην επίμαχη περιοχή

troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
ναι το πιστευωλες ο τρακης να τη ν βλεπει στην πολυθρονα του?
please_40
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 7.847
- Πόντοι
- 1.056
ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ 13;;;ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ, ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΣΟΥ;;;Για να μη απαντάς είσαι...μην ξαναπατήσεις στο θρεντ ρε ξεφτιλισμενε ,μας κάνεις ρόμπα ,μη ξαναπατήσεις θα σου γαμησω ότι έχεις ....αλλά μάλλον κάτι τέτοιο γουστάρεις οπότε άκυρο;![]()
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ;
Άσε θα γράψω εγώ.
Καταφέρανε κ πήρανε πρωτάθλημα με τους καλύτερους παίχτες που είχανε τα τελευταία χρόνια.
Επίσης, ο πραγματικά καλός προπονητής Μπαρτζώκας απέδειξε ότι στο φάιναλ φορ έκανε τεράστιο λάθος που δεν εμπιστεύτηκε Μακισικ και Ντόρσει.
Άρα τελικά πέτυχε ο Μπαρτζώκας ή μήπως απέτυχε;
Τροφή για σκέψη για τους φίλους Ολυμπιακούς.
Ο Αταμάν πάντως ,όσες δικαιολογίες και να έχει για τους τραυματίες για μένα δεν πέτυχε. Είχε να κάψει λίπος από πέρσι που κατέκτησε τα πάντα. Του χρόνου θα φύγει γρήγορα πιστεύω.
Να έχετε όλοι σας υγεία, Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί!
Σας ευχαριστώ πολύ για την παρέα που κάναμε αυτά τα χρόνια που ήμουν μέλος στην παρέα του bou.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
για σουνιο καλα παω?ναι το πιστευω
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)