You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.554
- Πόντοι
- 16.131
Από τον Πειραιά μαθημενοι είστεΑπό πού ο λαγός μαν ?
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 120.060
- Πόντοι
- 39.911
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.554
- Πόντοι
- 16.131
Καλημέρα παιδιά
![]()
Ντουντάτσης
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.695
- Πόντοι
- 3.846
Να στείλω το ιδιωτικό ελικόπτερο και να έρθεις εδώ;Τσικι τσικι τσικι τσικι
Σολωμός Νορβηγίας στα κάρβουνα ΓΚΡ δεν βλέπεις τι χρυσοχέρης είμαι
Πειστήρια ίσως ανεβάσω αργότερα διότι τα γατιά έχουν λυσσάξει από την πείνα

Συνημμένα
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.617
- Πόντοι
- 216
μια χαρα πηγε εσεις εκει στο λιμανι σπρωξατε καθολου πρεζα σημερα; σκοτωσατε κανενα στο διαλλειμα απο την εργασια στο δημο; πηγατε κανα πατερα στα δικαστηρια;![]()
Καλημέρα γιουσιουφακια!
Πως πήγε η Τουρκολαγνεια σήμερα?
Ζητησατε συγγνώμη στους Τούρκους της ομάδας σου για τη γενοκτονία των Ποντίων?
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.554
- Πόντοι
- 16.131
παιχτη βγαλε τα αρχιδια σου να συνομιλησεις θα σου απαντησουν πιο εξυπναμια χαρα πηγε εσεις εκει στο λιμανι σπρωξατε καθολου πρεζα σημερα; σκοτωσατε κανενα στο διαλλειμα απο την εργασια στο δημο; πηγατε κανα πατερα στα δικαστηρια;
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.617
- Πόντοι
- 216
η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα σκοπο να μιλησω σε αυτο το κλωναρι που του τα εχουν κοψει και δεν βγαινει με το κανονικο προφιλ αλλα δεν ειχα τι να κανω και ειπα να απαντησωπαιχτη βγαλε τα αρχιδια σου να συνομιλησεις θα σου απαντησουν πιο εξυπνα
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.554
- Πόντοι
- 16.131
ο τυπος ειναι τσιμεντοστοκος αν εχεις σκοπο να κανει τιποτα οικοδομικες εργασιες παρτον τζαμπα ειναι ....... απο την αλλη που θα ξαναβρεις τοσο χαζο εεεη αληθεια ειναι οτι δεν ειχα σκοπο να μιλησω σε αυτο το κλωναρι που του τα εχουν κοψει και δεν βγαινει με το κανονικο προφιλ αλλα δεν ειχα τι να κανω και ειπα να απαντησω
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.617
- Πόντοι
- 216
αυτοι οι χαζοι ειναι αναγκαιοι για τετοιες δουλειες με ενα κομματι ψωμι τα κανουν ολαο τυπος ειναι τσιμεντοστοκος αν εχεις σκοπο να κανει τιποτα οικοδομικες εργασιες παρτον τζαμπα ειναι ....... απο την αλλη που θα ξαναβρεις τοσο χαζο εεε
Yx1
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2025
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Είμαι Ολυμπιακός και όπως έχω ξαναγράψει εύχομαι να σαπίσουν στη φυλακή τα σκουπίδια της 7 που σκότωσαν το Λυγγεριδη.μια χαρα πηγε εσεις εκει στο λιμανι σπρωξατε καθολου πρεζα σημερα; σκοτωσατε κανενα στο διαλλειμα απο την εργασια στο δημο; πηγατε κανα πατερα στα δικαστηρια;
Και δεν είμαι φυσικά ο μονος.
Πες μου μια βαζελινα που να έχει πει το παραμικρό για τους εθνικιστές Τούρκους της τουρκοομαδας τους?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος σου μίλησε εσένα μωρη χοντρή Φατμε?ο τυπος ειναι τσιμεντοστοκος αν εχεις σκοπο να κανει τιποτα οικοδομικες εργασιες παρτον τζαμπα ειναι ....... απο την αλλη που θα ξαναβρεις τοσο χαζο εεε

poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.617
- Πόντοι
- 216
τοτε το πανο λευτερια στα αδερφια μας γτ το εχετε πανω; οι δολοφονοι σε ενοχλουν αυτος που σπρωχνει πρεζα δεν σε ενοχλει; γτ; επειδη τυχαινει και ειναι προεδρος;Είμαι Ολυμπιακός και όπως έχω ξαναγράψει εύχομαι να σαπίσουν στη φυλακή τα σκουπίδια της 7 που σκότωσαν το Λυγγεριδη.
Και δεν είμαι φυσικά ο μονος.
Πες μου μια βαζελινα που να έχει πει το παραμικρό για τους εθνικιστές Τούρκους της τουρκοομαδας τους?
Yx1
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2025
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Με ενοχλεί.τοτε το πανο λευτερια στα αδερφια μας γτ το εχετε πανω; οι δολοφονοι σε ενοχλουν αυτος που σπρωχνει πρεζα δεν σε ενοχλει; γτ; επειδη τυχαινει και ειναι προεδρος;
Εγώ δεν εχω κανένα πανό.
Δεν είμαι χουλιγκαν και το καταδικαζω.
Ενοχλουσε τους Παναθηναϊκους η δολοφονία Κουτσακη για να φτιαχτούν στην Κρήτη οι εγκαταστάσεις των Βαρδινογιάννηδων?
H δολοφονία του αφρικανου μικροπωλητη από οπαδο σας στο σύνδεσμο στο περιστέρι,που τον κλεψατε και νεκρο ελεεινοι?
Για τους εθνικιστές Τούρκους που προσκυνάς προφανώς,για να μην απαντάς θα πεις τίποτα?
Υπάρχει μια βαζελινα που να έχει πει το παραμικρό?
Τελευταία τροποποίηση:
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.617
- Πόντοι
- 216
πρωτον δεν προσκηναω κανενα σε αντιθεση με σας που προσκυνατε το χοντρο σαν θεο χουλιγκαν και μη.Με ενοχλεί.
Εγώ δεν εχω κανένα πανό.
Δεν είμαι χουλιγκαν και το καταδικαζω.
Ενοχλουσε τους Παναθηναϊκους η δολοφονία Κουτσακη για να φτιαχτούν στην Κρήτη οι εγκαταστάσεις των Βαρδινογιάννηδων?
H δολοφονία του αφρικανου μικροπωλητη από οπαδο σας στο σύνδεσμο στο περιστέρι,που τον κλεψατε και νεκρο ελεεινοι?
Για τους εθνικιστές Τούρκους που προσκυνάς προφανώς,για να μην απαντάς θα πεις τίποτα?
αρχιδια καταδικαζεις αν το καταδικαζες θα εκανες τη καζουρα σου οπως πολλοι λιγοι μπορουν να κανουν εδω μεσα και δεν θα το επαιζες γαματος με ψευτικα προφιλ.
γιαυτο τραβα παραπερα γτ σε βλεπω για μπανιο και περιμενεις το σεπτεμβρη για να ξαναγραψεις με το δευτερο προφιλ γτ με το πρωτο δεν εχεις αρχιδια
Yx1
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2025
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Μωρή κότα λυρατη ούτε να απαντήσεις σε μια απο τις ερωτήσεις δεν μπορείς.πρωτον δεν προσκηναω κανενα σε αντιθεση με σας που προσκυνατε το χοντρο σαν θεο χουλιγκαν και μη.
αρχιδια καταδικαζεις αν το καταδικαζες θα εκανες τη καζουρα σου οπως πολλοι λιγοι μπορουν να κανουν εδω μεσα και δεν θα το επαιζες γαματος με ψευτικα προφιλ.
γιαυτο τραβα παραπερα γτ σε βλεπω για μπανιο και περιμενεις το σεπτεμβρη για να ξαναγραψεις με το δευτερο προφιλ γτ με το πρωτο δεν εχεις αρχιδια

Τι αυθαιρεσίες είναι αυτές που γράφεις!
Καταδικαζω και τον πρεζέμπορα και τα σκουπίδια της 7 σου ξαναγράφω που σκότωσαν το Λυγγεριδη.
Προφανώς και προσκυνάς κανονικοτατα τους Τούρκους εθνικιστές της ομάδας σου.
Kιχ δεν έχει ακουστεί από τους παναθηναϊκούς καί ούτε πρόκειται.
Το πολύ να ζητήσετε καμία συγγνώμη στον αταμάν και στο υπόλοιπο τουρκικό ασκερι σας.
Για μια Ευρωλίγκα θα κάνετε παρέλαση με την τουρκική σημαία τη μέρα της ποντιακής γενοκτονίας .
Εσυ για όλα αυτά που σου έγραψα έχεις να πεις τίποτα?
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.617
- Πόντοι
- 216
σου εγραψα ρε παπαρα βριζεις κιολλας αντι να νοιωθεις τιμη που σου μιλαω εμεις δεν προσκυναμε κανενα. τελειωσες τη δουλεια στο δημο πειραια και εχεις χρονο να γραφεις; τραβα παιξε με τα κουβαδακια σου σε αλλη παραλια ειδες να μπαινουν λουγκρες απο αλλα νηματα και ειπες να το παιξεις κοκορας τρομαρα σου.Μωρή κότα λυρατη ούτε να απαντήσεις σε μια απο τις ερωτήσεις δεν μπορείς.
Τι αυθαιρεσίες είναι αυτές που γράφεις!
Καταδικαζω και τον πρεζέμπορα και τα σκουπίδια της 7 σου ξαναγράφω που σκότωσαν το Λυγγεριδη.
Εσυ για όλα αυτά που σου έγραψα έχεις να πεις τίποτα?
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 7K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 52