πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.205
- Πόντοι
- 16.131
Τους θυμάσαι η Αγία τριάς που σας έσκισε τα βαρδουλα....Θα σας το κατεβάσει τον γενικό του ρεύματος ο Βεζέ μία διά παντός Πούσταροι ...![]()
Τους θυμάσαι η Αγία τριάς που σας έσκισε τα βαρδουλα....Θα σας το κατεβάσει τον γενικό του ρεύματος ο Βεζέ μία διά παντός Πούσταροι ...![]()
Θα σας πάρει 25 πρωταθλήματα και 4 ευρωλιγκες;;Γιατί αλλιώς όχι γενικό ρεύματος δεν κατεβάζει αλλά ούτε τον διακόπτη για τα φώτα δεν ανοίγει.....Θα σας το κατεβάσει τον γενικό του ρεύματος ο Βεζέ μία διά παντός Πούσταροι ...![]()
Σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό σου μαν , τότε την ομάδα ποδοσφαίρου καταργήστε την γιατί 47ο πρωτάθλημα θα δείτε λογικά γύρω στο 2150 και ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να δείτε ΠΟΤΕ .Θα σας πάρει 25 πρωταθλήματα και 4 ευρωλιγκες;;Γιατί αλλιώς όχι γενικό ρεύματος δεν κατεβάζει αλλά ούτε τον διακόπτη για τα φώτα δεν ανοίγει.....
Σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό σου μαν , τότε την ομάδα ποδοσφαίρου καταργήστε την γιατί 47ο πρωτάθλημα θα δείτε λογικά γύρω στο 2150 και ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να δείτε ΠΟΤΕ .
![]()
Μην πιανεις Αγιους στο στομα σου…Ο δικός σας ο νιαου από το άγιο όρος κατέβηκε ; Στα φρικαλεα καρούλια μοναζε ; Ρε εμένα βρήκατε ; Τους Γιδόπουλους τους ξεχάσατε ; Τους διακόπτες στη νέα Φιλαδέλφεια τους ξεχάσατε ; Τα μπαράζ στη Ρόδο τα ξεχάσατε ; Εδώ θα είμαστε να σας τα θυμίζουμε σε εσάς και στον αγαπημένο μας Ηλία τι έχει τραβήξει κι αυτός ο Ηλίας
Το σκεπτικό μου δημιουργήθηκε από αυτό που έγραψες όπου θα μας κατέβει ο γενικός για πάντα.Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μας περάσετε και όχι να πάρετε 2 κούπες και μετά πάλι φαπα όπου είναι αυτο που συμβαίνει μια ζωή.....Οπότε η υπομονή η καταργηστε την ομάδα μπάσκετ γιατί εσείς δεν μας φτάνετε ούτε το 2150 που γράφεις για τη μπάλα......Σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό σου μαν , τότε την ομάδα ποδοσφαίρου καταργήστε την γιατί 47ο πρωτάθλημα θα δείτε λογικά γύρω στο 2150 και ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να δείτε ΠΟΤΕ .
![]()
Έχω ήδη 3 Ευρωλίγκες φίλε μου , αυτή είναι η διαφορά .Το σκεπτικό μου δημιουργήθηκε από αυτό που έγραψες όπου θα μας κατέβει ο γενικός για πάντα.Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μας περάσετε και όχι να πάρετε 2 κούπες και μετά πάλι φαπα όπου είναι αυτο που συμβαίνει μια ζωή.....Οπότε η υπομονή η καταργηστε την ομάδα μπάσκετ γιατί εσείς δεν μας φτάνετε ούτε το 2150 που γράφεις για τη μπάλα......
Ναι αλλά εκεί που έχει ταξιδέψει αυτός ….Έχω ήδη 3 Ευρωλίγκες φίλε μου , αυτή είναι η διαφορά .
Βγείτε επιτέλους από τον μικρόκοσμο σας .
Όχι , δεν ασχολείται όλη η Ευρώπη με το μπάσκετ .
Ευρωλίγκα εκτός από εσάς , εμάς , έχει πάρει η Καντού , η Μακάμπι , η Λιμόζ , η Τσιμπόνα , η μπανκο Ντι Ρόμα , η Ντιναμό τμπιλισικαι πόσες ακόμα που βαριέμαι να παραθέσω .
ΕΣΥ θέλω να μου πείς , για πότε το κόβεις να σηκώσεις ευρωπαϊκή κούπα στο χόρτο![]()
Ο μπεμπελακ να ξέρεις δεν έχει την απέχθεια μας είναι μια ενδιαφέρουσα περσονα που παλεύει με κάθε τρόπο για την ομάδα του και καλά κάνει ότι περιελουσε με χυσια και απαξίωση τους οπαδούς της ομάδας που εκπροσωπεί θα πρέπει να απασχολεί εσάς που τα λουστηκατε
που μαν στο εργοστασιο της bengamin moore?Ναι αλλά εκεί που έχει ταξιδέψει αυτός ….
Ποιοι ειμαστε εμεις? Εσυ μπορει να την βρισκεις ετσι αλλα δεν ταυτιζομαστε ολοι με τα κατακαθια της κοινωνιας και αχθη αρουρης που συχναζουν στους οποιους συνδεσμουςΟ μπεμπελακ να ξέρεις δεν έχει την απέχθεια μας είναι μια ενδιαφέρουσα περσονα που παλεύει με κάθε τρόπο για την ομάδα του και καλά κάνει ότι περιελουσε με χυσια και απαξίωση τους οπαδούς της ομάδας που εκπροσωπεί θα πρέπει να απασχολεί εσάς που τα λουστηκατε![]()
Στο βωμό της επιτυχίας με το τελευταίο δεκανίκι που σας έμενε σαν άθλημα για να μην αφανιστητε από τον χάρτη σκυψατε και του κάνατε ένα ωραίο γλυφοκωλι όταν σας έχυνε στη μάπα η ιστορία έγραψε την ευρωκουπα θα την εξαργυρώνετε με οπαδικό ξευτιλίκιΠοιοι ειμαστε εμεις? Εσυ μπορει να την βρισκεις ετσι αλλα δεν ταυτιζομαστε ολοι με τα κατακαθια της κοινωνιας και αχθη αρουρης που συχναζουν στους οποιους συνδεσμους
Στο Χουντεμπλει. Το οποιο δεν το ξεπερνσει καμια κατακτηση κονφερενς, ακομα και τσου λου, μαντεψε γιατί;που μαν στο εργοστασιο της bengamin moore?
δεν βγαζεις νοημα ρε τυπεΣτο βωμό της επιτυχίας με το τελευταίο δεκανίκι που σας έμενε σαν άθλημα για να μην αφανιστητε από τον χάρτη σκυψατε και του κάνατε ένα ωραίο γλυφοκωλι όταν σας έχυνε στη μάπα η ιστορία έγραψε την ευρωκουπα θα την εξαργυρώνετε με οπαδικό ξευτιλίκι
Στο Χουντεμπλει. Το οποιο δεν το ξεπερνσει καμια κατακτηση κονφερενς, ακομα και τσου λου, μαντεψε γιατί;
Γιατι τοτε παιζανε μονο Ελληνες, βρε.
Τυπε επειδήσε εδώ στον ιστότοπο που γράφεις γράφω γράφουμε δεν είναι απόφοιτοι του μιτ μια χαρά θα ταδεν βγαζεις νοημα ρε τυπε
![]()
Και η δουλειά εμεινε στην μεση.
Εδω μεσα μπαινουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣΤυπε επειδήσε εδώ στον ιστότοπο που γράφεις γράφω γράφουμε δεν είναι απόφοιτοι του μιτ μια χαρά θα τα
Καταλάβουνε μην αγχώνεσαι εδώ ένα σπρέι τους δίνεις και σου βάφουν οι βάζελοι τον τοίχο με ανταύγειες
Tα λεω τοσο καλα, τα εξηγω ωραια ,σας μαθαινω μπαλιτσα, ωστε να παντα η κουβεντα κλεινει με ατακα μου,οτιδηποτε ακολουθει ειναι περιττο ,αναξιο λογου, ανυπαρκτοΚαι η δουλειά εμεινε στην μεση.
Δεν μου λες Βασιλοφρων, οταν στριμωχνεσαι και εσυ, φευγεις απο την κουβεντα βλεπω.