έχει κολυνος πάνω στο περίπτεροΣτην αρχή δεν είδα καλά την φωτογραφία και νόμιζα ότι έβαλες διαφήμιση από κότες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 33.070
- Πόντοι
- 6.256
αν και δε μου πέφτει ιδιαίτερος λόγος, η λίστα που παρέθεσε ο Τάκης θα χρειαστεί αναθεώρηση...

kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.850
- Πόντοι
- 13.515
Σας έχω ξεσκίσει στο γαμησι πουτανες ολυμπιακοί, τέτοια πουτσα θέλατε πουστρακια, μιλκοπρωταθλητες. Στο κωλο σας τα χυσια μου και το μιλκομπουκαλο για να γουστάρετε λουγκρες.Τι να κανεις μορη φτερού πήγαινε να σε γαμησουν στα σινεμά τα πακια κωλομπαρα
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.850
- Πόντοι
- 13.515
Σε φτύνω και σε χύνω στο κωλο μ@λακα Ολυμπιακέ. Τέτοιο γαμησι θες κάθε μέρα από τον παναθηναικο. Και δώρο το μιλκομπουκαλο στη σουφρα σου την ξεσκισμενη.φτυστα χυσια ρε μαλακα πρωτα...κωλοβλαχε
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.850
- Πόντοι
- 13.515
Κι εμενα το ίδιο τύπε, τους έχουμε πονέσει πολύ τους πουστρογαυρους και δεν άντεξε άλλο ο κωλος τους το ξύλο και το γαμησι στο κωλο θρεντ τους.Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
Να σας χαιρόμαστε τύποι γαύροι, παντού το ίδιο στυλάκι
@baros @Zebu @raopau @Hellraiser4Ever @barock @ΑΝΤΖΕΛΟ @DayStalker @troubakhs @Υπουργάρα και όποιον άλλον ξέχασα...
![]()
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.739
- Πόντοι
- 5.006
αν και δε μου πέφτει ιδιαίτερος λόγος, η λίστα που παρέθεσε ο Τάκης θα χρειαστεί αναθεώρηση...
μεχρι και εκει 2οι οι φουκαραδες...
εμεις το ειχαμε παρει περυσι...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.739
- Πόντοι
- 5.006
ποιο μελος ειναι?
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.735
- Πόντοι
- 2.306
Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
@baros @Zebu @raopau @Hellraiser4Ever @barock @ΑΝΤΖΕΛΟ @DayStalker @troubakhs @Υπουργάρα και όποιον άλλον ξέχασα...
![]()
Δεν συμπαθώ ρουφιάνους και προφανώς δεν θα το έκανα ποτέ , πόσο μάλλον που έχω φάει 1 ολόκληρο χρόνο ban από το φορουμ μετα απο αναφορα γνωστού τροπαιούχου Mr Malaka. Επισης, δεν γνωρίζω καν τι έγραψες γιατί τα διέγραψε ο Άντι. Κράτα ομως το ενδεχόμενο να μη σε ρουφιανεψε κανεις και να ειναι απλως αποφαση των μοντ. Σε καθε περιπτωση , εγω ειμαι μαζι σου , καζουρα κανουμε δε σκοτωνουμε.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.739
- Πόντοι
- 5.006
Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
![]()
εγραψες κατι υβριστικο για τον κυρ σαββα?
athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.517
- Πόντοι
- 24.631
εφυγες για νανιεγραψες κατι υβριστικο για τον κυρ σαββα?
![]()
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 7.265
ΣΚΑΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ.εφυγες για νανι
athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.517
- Πόντοι
- 24.631
δεν σε βλεπω μπαρουλη ελα πιο κονταΣΚΑΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ.

baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 7.265
δεν σε βλεπω μπαρουλη ελα πιο κοντα![]()
Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 33.070
- Πόντοι
- 6.256
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.559
- Πόντοι
- 5.506
Δεν ηταν η χρονια των κιτρινων θειο φετο.Με πανό του Άρη οι οργανωμένοι φίλοι της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League
Καλά ρε καταραμένοι μπουθεναδες τι σας έφταιξαν τα γερμανακια κ τους μολυνατε με ατιτλιαση![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω τι εκανα ρε θειο;Κάποιος παπάρας ή κάποιοι παπάρες ρουφιάνεψαν (προφανώς γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που τους έγραφα, μάλλον έτσουζαν), και μου απαγορευτηκε η συμμετοχή στο γαυρονήμα.
![]()
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.739
- Πόντοι
- 5.006
εκτος απο τα αφιερωματα των αρδακιων εδω που ταιζουν ψεμματα τα προβατα, υπαρχουν και τα αφιερωματα στο εξωτερικο...να εδω μια καποια Marca :
www.marca.com
In the end, the final would come against an unexpected rival in the form of Greek side Panathinaikos, having beaten Red Star Belgrade in the semi-finals after going 4-1 down in the first leg, leading to later accusations that Greek president Giorgos Papadopoulos had bribed some involved ahead of the return leg.
στο εξωτερικο τους δουλευουν και αυτοι κανουν αφιερωματα για πορειες γραμμενες σε χαρτόνι....
The 50 best games in history: Ajax 2-0 Panathinaikos, European Cup 1971
The start of the decade of the 1970s had one team and one player which stood out above all others and that was Ajax and Johan Cruyff.The Dutch side...
στο εξωτερικο τους δουλευουν και αυτοι κανουν αφιερωματα για πορειες γραμμενες σε χαρτόνι....
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 7K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 52