Για πόσο θα το έχει πρέπει να λες....ελέγχονται και έρχονται τρελές ειδήσεις για συνδιαλλαγες πονηρές με αποτέλεσμα την αφαίρεση του μιλκοκυπελλου....να το θυμάσαι αυτό που σου λέω....
Αντικειμενικά είναι μεγάλη επιτυχία του οσφπ το κόνφερενς και μπράβο του. Μακάρι να το κάνουμε και εμείς. Βέβαια, με το ανθρωπάκι που διοικεί δεν προσδοκώ τίποτα. Το κωλο καναλι του χτες διέκοψε το πρόγραμμα, την Κυριακή όμως survivor έδειχνε.
η δική μας στόχευση θα πρέπει να είναι ο ένδοξος δρόμος από παλιά , αυτή είναι η πυξίδα ,πορεία στο τσάμπιονς λιγκ ή έστω ουεφα καπ
Να το πω διαφορετικά , καλύτερα να πηγαίνουμε κάθε χρόνο φάιναλ φορ στο μπάσκετ παρά να παίρνουμε γιουροκάπ-κόρατς που έπαιζε φέτος το Περιστέρι
Ζητω η ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΑ παναθηναικος με τις πορεις. Κανε μου τη χαρη να μου τις ξανα αραδιασεις τις πορειες μια στιγμη. Μην ξεχασεις να μου πεις και ποσες φορες με απεκλεισαν και ποιοι, τσολιαδακι. Τοσο δα παρακατιανο τσολιαδακι.
Δεν μου λες. Κανενα τσιμπουκι κανεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχεις κωλο; Εχω ετοιμο ενα καβλι μαυρισιο. Ελα να κατσεις.
φαινεται απο αυτα που γραφεις απογονε της τρουμπας ποσο μαλακας εισαι.
απλα δεν ειχα καταλαβει οτι χθες ηταν παγκοσμια ημερα αυνανισμου και γι αυτο
το τερματισες το μαλακομετρο!!!
επαναλαμβανεις τις ιδιες μαλακιες ....κουρασες τζουλια....
φαινεται απο αυτα που γραφεις απογονε της τρουμπας ποσο μαλακας εισαι.
απλα δεν ειχα καταλαβει οτι χθες ηταν παγκοσμια ημερα αυνανισμου και γι αυτο
το τερματισες το μαλακομετρο!!!
επαναλαμβανεις τις ιδιες μαλακιες ....κουρασες τζουλια....
ρε μαλακα οτι το κυπελλο που πηρες ειναι ευρωπαικο και ειναι επιτυχια δεν το αμφισβητει καποιος με μυαλο.
απλα ο ιδιος ο αντιπροεδρος σας το υποβιβαζει τελειως οταν το χαρακτηριζει μιλκο καπ...
3 χρονια θεσμος που φτιαχτηκε για να μπορουν να παιρνουν κατι και οι κουλοι αφου ολες οι ομαδες ειναι πολυ μικροτερης
δυναμικοτητας απο τα αλλα 2 ευρωπαικα κυπελλα. π.χ. η πλζεν απο την τσεχια φετος παραλιγο να παει τελικο με μπατζετ
αρη θεσσαλονικης...
το οτι εχω παιξει ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ εχει την ιδια δυσκολια ρε οργιο με το να παιξεις τελικο με την 9η ομαδα της ιταλιας?
εσενα ας πουμε τι σου κανει καλυτερο, να πηγαινεις 3 χρονια φ4 ευρωλιγκας η να παρεις τον τελικο του φιμπα καπ με αντιπαλο την βουρσμπουργκ?γιατι φετος εγω ειδα μεχρι το γιουροπα που επαιζες που ειναι σοβαρο κυπελλο σε γλενταγαν με κατι 5-0 και 3-0 .
Μπραβο. Αυτη ειναι η θεση ενος βαζελου σαν του λογου σου μπροστα σε ενα πρωταθλητη Ευρωπης, Γαυρο. ΔΟΥΛΟΣ!
βγαλε κι αλλα για τις πορειες σας, ρε δουλικο.
Μπραβο. Αυτη ειναι η θεση ενος βαζελου σαν του λογου σου μπροστα σε ενα πρωταθλητη Ευρωπης, Γαυρο. ΔΟΥΛΟΣ!
βγαλε κι αλλα για τις πορειες σας, ρε δουλικο.