- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 68.280
- Πόντοι
- 48.917
Τον είχα κάνει κ.μηνυση αλλά πήγε απάτη με την νέα δημοκρατία ...παραδοσιακά κάλυπτε τους παιδεραστέςΣε γάμησε μικρό και ξέρεις ότι είναι παιδόφιλος?
![]()
Τον είχα κάνει κ.μηνυση αλλά πήγε απάτη με την νέα δημοκρατία ...παραδοσιακά κάλυπτε τους παιδεραστέςΣε γάμησε μικρό και ξέρεις ότι είναι παιδόφιλος?
![]()
Τον είχα κάνει κ.μηνυση αλλά πήγε απάτη με την νέα δημοκρατία ...παραδοσιακά κάλυπτε τους παιδεραστές![]()

οφείλουμε να πούμε πως αν και λαθρομπούκαρε με απρεπές λεξιλόγιο στο ηθικοπλαστικό - εκλεκτό - των Αρίστων νήμα μαςμπάτε σκύλοι αλέστε να πουμε εχει γινει το νήμα. μπηκε να σαλιασει μεχρι και ο λάτρης της στραπ ατσαδας. το πεκινουά να πουμε, το σουξεδακι του βαλαντη.![]()

FYIκανεις το παγωνι ομως και δεν μου αρεσει![]()

Ουτε με 2200€ που έψαχνα βρήκα....μπηκα να παρω διαρκειας για του χρονου (μπασκετ) και ειναι (μπροστα μου) σχεδον 34.000 ατομα..... με βλεπω μετα απο 17-18 χρονια χωρις διαρκειας![]()
Κάτσε να τελειώσουν τα σημερινά και θα ρίξουμε παραγάδι...που να είναι ο @Maximilien ?
Mάξιμε ρίξε το παραγάδι να πιάσουμε καμιά ζαργάνα ,έστω κανά γαύρο για κολατσό,
αρχίζει το pregame σε λίγο
![]()

να μην περιμενω αλλο δηλαδη;;.... εχω ακομα 9.000 περιπου ατομα μπροσταΟυτε με 2200€ που έψαχνα βρήκα....
Φοβερό.
![]()
τι γίνεται πάλι σήμερα ? άλλος Μπρινιόλι έκανε πάλι το θαύμα του...Κάτσε να τελειώσουν τα σημερινά και θα ρίξουμε παραγάδι...
Οι γαβριέλες είναι οι πιο άνετες βέβαια...
![]()
Τώρα ξύπνησες απο την νάρκη?Γαμω την Πουτανα μεσα!!
Τον πουλο και ο Ισπανος και ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ο Σποραρ!!!!!!
O πρωτος ημανε που εκραζε!!!!!Τώρα ξύπνησες απο την νάρκη?
Ένα χρόνο τα λέμε για τον Σλοβένος ξυλοκόπο.
Ήμανε?O πρωτος ημανε που εκραζε!!!!!
Πεναλντυ ΓΤΑ τους!!!!!!
Ήμανε?
Από που είσαι ρε μαν?
Νησιώτης?
![]()

Μισος απο τη Μεγαλονησο ΚΡΗΤΗ!Ήμανε?
Από που είσαι ρε μαν?
Νησιώτης?
![]()
ετσι οπως ειμαστε και αρης θα μας γαμησειΜισος απο τη Μεγαλονησο ΚΡΗΤΗ!
Θελει κυπελλο για εξοδο!
Ειπαμε Φατιχαρος,δεν πεφτουμε.ετσι οπως ειμαστε και αρης θα μας γαμησει